Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Arai

Arai Tour X4 Mission

  • Arai Tour X4 Mission
  • Arai Tour X4 Mission

Arai Tour X4 Mission

Περιγραφή προϊόντος Arai Tour X4 Mission

Το νέο Tour-X 4 πρέπει να είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα κράνη ποτέ: περιπέτεια, grand touring ή εκτός δρόμου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης, το Tour-X 4 είναι έτοιμη για αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ζελατίνα με γυαλιά, χωρίς κορυφής, αλλά με προσωπίδα, καθ 'οιονδήποτε τρόπο που σας ταιριάζει.Ευέλικτες επιλογές:


Η επιλογή σας: φοράτε το Tour-X 4 με ή χωρίς αιχμής, με ή χωρίς γείσο και συνδυασμοί αυτών των δύο. Το μεγάλο άνοιγμα ζελατίνα προσφέρει άφθονο χώρο για τα γυαλιά motocross στυλ κατά την οδήγηση χωρίς γείσο.Εξαερισμός:


Εύκολο στον καθαρισμό διαχύτες δημιουργήσει μια ισχυρή Βεντούρι κενό στο πίσω μέρος. Διπλή πρόσληψη για αυξημένη ροή αέρα en χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Σύμφωνα αιχμής εισαγωγής αέρα συλλέγει en κατευθύνει δροσερό αέρα μέσα στο κράνος. Να κλείνει το πηγούνι εξαερισμού ελέγχει τη ροή του αέρα προς την περιοχή του πηγουνιού. Εσωτερική πηγούνι εξαερισμού κλείστρου εμποδίζει τα φερτά υλικά που έρχονται σε κράνος σε σκονισμένες συνθήκες οδήγησης. Brow εξαερισμό, κάτω πλαϊνούς αεραγωγούς και roll λαιμό της εξάτμισης.Εξωτερικό κέλυφος SFL (Super Fibre Laminate):


Αυτή είναι η βασική Arai εξωτερικό κέλυφος. Σούπερ ίνες παρέχει μεγαλύτερη άνεση από ό, τι άλλα υλικά κελύφους, αλλά εξακολουθεί να είναι ισχυρή και ελαφρύ.Αντικαταστάσιμες εσωτερικό:


Πλήρης αφαιρούμενο εσωτερικό που μπορεί να καθαριστεί με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό, ξεπλύνετε καλά και αφήστε το να στεγνώσει για μια μέρα, ποτέ δεν σε άμεσο ηλιακό φως ή κοντά σε μια σόμπα. Διαφορετικά πάχη μέγεθος είναι διαθέσιμα για να ταιριάζει αυτές-μεταξύ των μεγεθών για ένα προσαρμοσμένο κατάλληλα για κάθε αναβάτη.Facial Contour Σύστημα:


Να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη άνετη εφαρμογή και τη βελτίωση της άνεσης με την κάτω γνάθο, η Προσώπου σύστημα Contour (FCS) λειτουργεί με την υποστήριξη της άνοιξης αφρού σε

το μαξιλαράκι που συμπιέζει και ριμπάουντ5 χιλιοστά'' Peel Away'':


Πάχους 5mm αφαιρούμενο στρώμα αφρού στα μαξιλάρια κύπελλα αυτιών / μάγουλο και τα μαξιλάρια ναού. Προσφέροντας περισσότερο χώρο αν το επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε έναν προαιρετικό headliner ή νέα κύπελλα τακάκια / αυτί.Σύστημα κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης:


Επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση σε ένα τραυματισμένο αναβάτη. Με το τράβηγμα τις πορτοκαλί ενσωματωθεί στα μαξιλάρια, τα μάγουλα βγαίνουν έξω. Κάνοντας την αφαίρεση κράνος ευκολότερο για εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό και διασώστες. Ελαχιστοποίηση του κινδύνου επιπλέον ζημία.Καινοτόμες κορυφή:


Η Arai καθαρίζει αιχμής και αεροπορικές δυνάμεις στο μέτωπο εξαερισμού θύρες για την ψύξη, ενώ την ίδια στιγμή με τη χρήση πολλαπλών ανακούφισης λιμένες για να μειωθεί "lifting" σε υψηλότερες ταχύτητες.Πέντε φορές ελέγχονται:


Κάθε κράνος Arai περνά μέσα από πέντε ξεχωριστές υπηρεσίες ελέγχου της ποιότητας: μετά το κέλυφος γίνεται, μετά από τη ζωγραφική και γραφικές ολοκλήρωση,

μετά τη συναρμολόγηση και δύο κατά τη διαδικασία ελέγχων.Πλένεται εσωτερικό:


Το εσωτερικό πριμοδότηση ποιότητας για κάθε κράνος Arai μπορεί να καθαρίζεται εύκολα, στη θέση του, με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερόΧειροποίητο:


Μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε έτη για τους ειδικούς μας να κερδίσει το δικαίωμα να δημιουργήσετε ένα κέλυφος Arai. Κάθε κέλυφος μπορεί να διαρκέσει έως και 27 βήματα και να χτίσει ένα Arai κράνος θα διαρκέσει περίπου 18 ανθρωποώρες.Ολοήμερη άνεση:


Ολοήμερη άνεση με την προσαρμογή Arai εσωτερικό και το σχήμα μαζί με τα καλύτερα υλικά επένδυσης και το εκτεταμένο σύστημα εξαερισμού. Και χάρη στην

τέλεια ισορροπία και την κατανομή του βάρους του κράνους, δύσκολα θα παρατηρήσετε είστε φορώντας ένα Arai.Διείσδυση δοκιμή:


Όλα τα κράνη Arai διείσδυση δοκιμή, αν και δεν απαιτείται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα κράνος. Η δοκιμή διείσδυσης Arai εκτελείται με 3kg

κώνου δοκιμή που χτυπά από ύψος 3m στο κράνος.Double-D διάταξη δακτυλίου:


Οι επίπεδες και σε σχήμα-D δαχτυλίδια ταιριάζει ομαλή κατά το πηγούνι. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη, δεν υπάρχουν προβλήματα διάβρωσης και απλά τραβώντας την καρτέλα είναι αρκετή για να χαλαρώσει

ο συνδετήρας.Ομαλό σχήμα, καλύτερη προστασία:


Η ομαλή εξωτερικό κέλυφος του Arai κράνη έχει σχεδιαστεί για να γλιστρούν χωρίς περιττές αντίσταση. Δεν θέλετε να επιβραδυνθεί το κράνος σας περισσότερο

από ό, τι είναι απαραίτητο. Γι 'αυτό όλοι οι αεραγωγοί Arai και οι αγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να σπάσει κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης.Σκληρό εξωτερικό περίβλημα, μαλακό εσωτερικό κέλυφος:


Arai χρησιμοποιεί ένα πολύ σκληρό εξωτερικό κέλυφος να εξαπλωθεί δυνάμεις κρούσης και ένα μαλακό εσωτερικό κέλυφος για να απορροφήσει την ενέργεια που απομένει. Η πολλαπλή πυκνότητας EPS εσωτερικό κέλυφος είναι

γίνεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει πέντε παρα τρία πυκνότητες σε διάφορους τομείς, όπως ένα μεμονωμένο συστατικό.Οργανική μορφή:


Το οργανικό σχήμα ενός Arai εξωτερικό περίβλημα προσφέρει μια πιο φυσική εμφάνιση, φώκιες και ταιριάζει περισσότερο με το φυσικό σχήμα του κεφαλιού

για βελτιωμένη άνεση, εφαρμογή και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυρβώδης ροή του ανέμου.5-ετή εγγύηση:


Όλα τα κράνη Arai εγγύηση έναντι ελαττωμάτων στα υλικά και την εργασία, και να επισκευαστούν μόνο για τη σωστά τοποθετημένη πρώτο χρήστη για 5 χρόνια

από την ημερομηνία της πρώτης χρήσης, αλλά όχι περισσότερο από 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.Διαφορετικές εξωτερικό κέλυφος:


Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές Arai παρέχει ένα μέγεθος εξωτερικό κέλυφος για κάθε δύο μεγέθη κράνος για τα περισσότερα μοντέλα. Μαζί με διαφορετικό σχήμα εξωτερικά κελύφη για τα διάφορα μοντέλα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρει τη φόρμα που ψάχνετε.Arai Στο σπίτι-test:


Αυτό το κράνος Arai έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου Arai In-house, πέραν των υποχρεωτικών προτύπων, όπως ECE 22-05 και εθελοντικών προτύπων όπως SNELL M2010.


Αυτή τη στιγμή, Arai Tour X4 Mission είναι σε καλύτερη τιμή και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητές σας. Στο motardinn, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που συμπληρώνουν σε μας Κράνη καταλόγου και ιδιαίτερα σε Integral κατηγορίας μας. Έχουμε μια ποικιλία Integral που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε έμπνευση να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Arai Tour X4 Mission

κατηγορία προϊόντων
Έγκριση
Βάρος
Σύστημα κλειδώματος
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο