up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Επιστροφή παραγγελίας

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Arai
360

Arai X Tend Open Face Helmet

plus
  • 360Arai X Tend Open Face Helmet
  • Play videoArai X Tend Open Face Helmet
  • Arai X Tend Open Face Helmet

Arai X Tend Open Face Helmet

Περιγραφή προϊόντος Arai X Tend Open Face Helmet

Το X-Τείνω ανοικτό κράνος προσφέρει περισσότερα:


Περισσότερη προστασία και περισσότερη άνεση. Αλλά και μια ακόμα καλύτερη εφαρμογή, χωρίς να επηρεάζει το αίσθημα της ελευθερίας και την εξαιρετική θέα μόνο ένα ανοικτό κράνος έχει να προσφέρει. Το εξωτερικό κέλυφος του X-Tend προσφορές τριών εκατοστών παραταθεί κάτω πλευρές για περισσότερη άνεση και πρόσθετη ασφάλεια. Νέα κατόχους και καλυμμένη πλευρά της εξάτμισης εξαερισμού συμπληρώνουν την όμορφη σχεδίαση αυτού του σπουδαίου touring κράνος.Εξωτερικό κέλυφος SFL (Super Fibre Laminate):


Αυτή είναι η βασική Arai εξωτερικό κέλυφος. Σούπερ ίνες παρέχει μεγαλύτερη άνεση από ό, τι άλλα υλικά κελύφους, αλλά εξακολουθεί να είναι ισχυρή και ελαφρύ.Εξαερισμός:


Διπλή πρόσληψη σχεδιαστεί για αυξημένη ροή αέρα en χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, καθοδηγώντας φρέσκο, δροσερό αέρα στις interior.One κομμάτι εκχυλίσματα πίσω εξάτμισης

πιο ζεστό αέρα από τα κράνη εσωτερικό και βελτιώνει την αεροδυναμική.Neck & Side εξατμίσεις εξαερισμού:


Μια ενισχυμένη θύρα εξάτμισης είναι χτισμένο στην περιοχή των πίσω roll λαιμό για να ενισχύσει την εξαγωγή θερμού αέρα από το εσωτερικό. Εξατμίσεις Side εξαερισμού παράγουν χαμηλή πίεση πίσω από το πίσω εξαερισμού για την καλύτερη εξαγωγή ζεστού αέρα, καλύτερη αεροδυναμική, τη μείωση του θορύβου του ανέμου en πρόληψη στροβιλισμό σε ταχύτητα.Αντικαταστάσιμα κύπελλα αυτιών:


Κύπελλα αυτιών με απορρόφηση κραδασμών επένδυση τους προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη πάχους, για να κάνει μια πιο προσαρμοσμένη ταιριάζει δυνατό. Υπάρχει πολύς χώρος γύρω από την περιοχή του αυτιού για την καλύτερη άνεση και άφθονο χώρο για μια συσκευή επικοινωνίας.Επέκταση πλευρές:


Το εξωτερικό κέλυφος έχει πλευρές που εκτείνονται από τρεις εκατοστά για τους περισσότερους προστασίας (όπως οι περισσότεροι επιπτώσεις συμβαίνουν στην πλευρά του κράνους).Hyper Ridge:


Η «προφυλακτήρα» είναι μια μπάντα οπλισμού που περιβάλλει τον πυθμένα του κελύφους προσθέτοντας δύναμη και μειώνοντας το κέντρο του κράνους της βαρύτητας.

Φωτοβολίδες έξω για ευκολότερη τοποθέτηση και να απογειώνεται.Περίγραμμα Προσώπου συστήματος (FCS):


Να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη άνετη εφαρμογή και τη βελτίωση της άνεσης με την κάτω γνάθο, η Προσώπου σύστημα Contour (FCS) λειτουργεί με την υποστήριξη της άνοιξης αφρού σε

το μαξιλαράκι που συμπιέζει και ριμπάουντΟι κάτοχοι:


Καλύπτει το μηχανισμό προσωπίδα Arai, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη δύναμη κέλυφος και μια ομαλή διασπορά της ενέργειας κρούσης, χωρίς βαθιές κοιλότητες σε

η επιφάνεια κελύφους.Πέντε φορές ελέγχονται:


Κάθε κράνος Arai περνά μέσα από πέντε ξεχωριστές υπηρεσίες ελέγχου της ποιότητας: μετά το κέλυφος γίνεται, μετά από τη ζωγραφική και γραφικές ολοκλήρωση,

μετά τη συναρμολόγηση και δύο κατά τη διαδικασία ελέγχων.Πλένεται εσωτερικό:


Το εσωτερικό πριμοδότηση ποιότητας για κάθε κράνος Arai μπορεί να καθαρίζεται εύκολα, στη θέση του, με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερόΧειροποίητο:


Μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε έτη για τους ειδικούς μας να κερδίσει το δικαίωμα να δημιουργήσετε ένα κέλυφος Arai. Κάθε κέλυφος μπορεί να διαρκέσει έως και 27 βήματα και να χτίσει ένα Arai κράνος θα διαρκέσει περίπου 18 ανθρωποώρες.Ολοήμερη άνεση:


Ολοήμερη άνεση με την προσαρμογή Arai εσωτερικό και το σχήμα μαζί με τα καλύτερα υλικά επένδυσης και το εκτεταμένο σύστημα εξαερισμού. Και χάρη στην

τέλεια ισορροπία και την κατανομή του βάρους του κράνους, δύσκολα θα παρατηρήσετε είστε φορώντας ένα Arai.Διείσδυση δοκιμή:


Όλα τα κράνη Arai διείσδυση δοκιμή, αν και δεν απαιτείται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα κράνος. Η δοκιμή διείσδυσης Arai εκτελείται με 3kg

κώνου δοκιμή που χτυπά από ύψος 3m στο κράνος.Double-D διάταξη δακτυλίου:


Οι επίπεδες και σε σχήμα-D δαχτυλίδια ταιριάζει ομαλή κατά το πηγούνι. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη, δεν υπάρχουν προβλήματα διάβρωσης και απλά τραβώντας την καρτέλα είναι αρκετή για να χαλαρώσει

ο συνδετήρας.Ομαλό σχήμα, καλύτερη προστασία:


Η ομαλή εξωτερικό κέλυφος του Arai κράνη έχει σχεδιαστεί για να γλιστρούν χωρίς περιττές αντίσταση. Δεν θέλετε να επιβραδυνθεί το κράνος σας περισσότερο

από ό, τι είναι απαραίτητο. Γι 'αυτό όλοι οι αεραγωγοί Arai και οι αγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να σπάσει κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης.Σκληρό εξωτερικό περίβλημα, μαλακό εσωτερικό κέλυφος:


Arai χρησιμοποιεί ένα πολύ σκληρό εξωτερικό κέλυφος να εξαπλωθεί δυνάμεις κρούσης και ένα μαλακό εσωτερικό κέλυφος για να απορροφήσει την ενέργεια που απομένει. Η πολλαπλή πυκνότητας EPS εσωτερικό κέλυφος είναι

γίνεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει πέντε παρα τρία πυκνότητες σε διάφορους τομείς, όπως ένα μεμονωμένο συστατικό.Οργανική μορφή:


Το οργανικό σχήμα ενός Arai εξωτερικό περίβλημα προσφέρει μια πιο φυσική εμφάνιση, φώκιες και ταιριάζει περισσότερο με το φυσικό σχήμα του κεφαλιού

για βελτιωμένη άνεση, εφαρμογή και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυρβώδης ροή του ανέμου.5-ετή εγγύηση:


Όλα τα κράνη Arai εγγύηση έναντι ελαττωμάτων στα υλικά και την εργασία, και να επισκευαστούν μόνο για τη σωστά τοποθετημένη πρώτο χρήστη για 5 χρόνια

από την ημερομηνία της πρώτης χρήσης, αλλά όχι περισσότερο από 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.Διαφορετικές εξωτερικό κέλυφος:


Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές Arai παρέχει ένα μέγεθος εξωτερικό κέλυφος για κάθε δύο μεγέθη κράνος για τα περισσότερα μοντέλα. Μαζί με διαφορετικό σχήμα εξωτερικά κελύφη για τα διάφορα μοντέλα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρει τη φόρμα που ψάχνετε.Arai Στο σπίτι-test:


Αυτό το κράνος Arai έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου Arai In-house, πέραν των υποχρεωτικών προτύπων, όπως ECE 22-05 και εθελοντικών προτύπων όπως SNELL M2010.


Ολοκληρώσετε την παραγγελία σας Arai X Tend Open Face Helmet με τη δική μας Κράνη επιλογή και Jet αντικείμενα. Πλοηγηθείτε μέσα από τις άλλες μοτοσυκλέτα κατηγορίες στο motardinn,ηλεκτρονική κατάστημα σας ειδικεύεται στον μοτοσυκλέτα εξοπλισμό και πάρτε όλα Jet στην καλύτερη τιμή, με 100% εγγύηση στο motardinn!

Χαρακτηριστικά Arai X Tend Open Face Helmet

Χρώμα
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Εξοχος

-

Το προϊόν είναι ακριβώς όπως απεικονίζεται. Το πακέτο έρχεται πολύ καλά. Και παίρνει χρόνο για να παραδοθεί στην Ταϊλάνδη πολύ γρήγορα Αυτό το μοντέλο του εσωτερικού γαντιού μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί μόνο τα μαξιλάρια των μάγουλων.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up