Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Arai

Arai X Tend RAM

  • Arai X Tend RAM
  • Arai X Tend RAM

Arai X Tend RAM

Περιγραφή προϊόντος Arai X Tend RAM

Το X-τείνουν RAM ανοιχτό κράνος προσφέρει περισσότερα:


Περισσότερη προστασία, μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο ρυθμιζόμενο εξαερισμό. Αλλά και μια ακόμα καλύτερη εφαρμογή χωρίς να επηρεάζει το αίσθημα της ελευθερίας και την εξαιρετική θέα μόνο ένα ανοικτό κράνος έχει να προσφέρει. Το εξωτερικό κέλυφος του X-τείνουν RAM προσφέρει τρία εκατοστά επεκταθεί κάτω πλευρές για περισσότερη άνεση και πρόσθετη ασφάλεια. Νέα κατόχους και καλυμμένη πλευρά της εξάτμισης εξαερισμού συμπληρώνουν την όμορφη σχεδίαση αυτού του σπουδαίου touring κράνος.Εξωτερικό κέλυφος SFL (Super Fibre Laminate):


Αυτή είναι η βασική Arai εξωτερικό κέλυφος. Σούπερ ίνες παρέχει μεγαλύτερη άνεση από ό, τι άλλα υλικά κελύφους, αλλά εξακολουθεί να είναι ισχυρή και ελαφρύ.Εξαερισμός:


Συστήματος διάχυσης έχουν βελτιωμένη αυλούς εισαγωγής και εξαγωγής να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της ροής του αέρα, σχεδιάστε ζεστό και υγρό αέρα έξω από τα κράνη το εσωτερικό και να μειώσει τυρβώδης ροή του ανέμου. Η υποδοχή μέσης πρόσληψης δημιουργεί μια επιταχυνόμενη επίδραση Βεντούρι για ταχύτερη εξαέρωση της μπαγιάτικο αέρα.Πατενταρισμένη Air Wing ®:


MotoGP δοκιμαστεί και έχει σχεδιαστεί για να μειώσει σημαντικά οπισθέλκουσας, στροβιλισμό και buffeting οδηγώντας σε μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον στις υψηλές ταχύτητες.

Το σταθερό Air Wing ® βελτιώνει τη σταθερότητα του κράνους στις υψηλές ταχύτητες ή όταν φρενάρετε απότομα. Επίσης, μειώνει το θόρυβο του αέρα.Αντικαταστάσιμες εσωτερικό:


Συμπληρώστε αφαιρούμενο εσωτερικό που μπορεί να καθαριστεί με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Διαφορετικά πάχη μέγεθος είναι διαθέσιμα για να ταιριάζει αυτές-μεταξύ των μεγεθών για ένα προσαρμοσμένο κατάλληλα για κάθε αναβάτη.Επέκταση πλευρές:


Το εξωτερικό κέλυφος έχει πλευρές που εκτείνονται από τρεις εκατοστά για τους περισσότερους προστασίας (όπως οι περισσότεροι επιπτώσεις συμβαίνουν στην πλευρά του κράνους).Hyper Ridge:


Η «προφυλακτήρα» είναι μια μπάντα οπλισμού που περιβάλλει τον πυθμένα του κελύφους προσθέτοντας δύναμη και μειώνοντας το κέντρο του κράνους της βαρύτητας.

Φωτοβολίδες έξω για ευκολότερη τοποθέτηση και να απογειώνεται.Περίγραμμα Προσώπου συστήματος (FCS):


Να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη άνετη εφαρμογή και τη βελτίωση της άνεσης με την κάτω γνάθο, η Προσώπου σύστημα Contour (FCS) λειτουργεί με την υποστήριξη της άνοιξης αφρού σε

το μαξιλαράκι που συμπιέζει και ριμπάουντ.SuperAdSis LRS (Lever System Release):


Κάνει αλλαγές δυνατή ζελατίνα σε δευτερόλεπτα, χωρίς τη χρήση εργαλείων ή αφαίρεση των πλευρικών λοβών. Καθαρισμός ή αντικατάσταση της ασπίδας είναι πιο εύκολη από ποτέ.Πέντε φορές ελέγχονται:


Κάθε κράνος Arai περνά μέσα από πέντε ξεχωριστές υπηρεσίες ελέγχου της ποιότητας: μετά το κέλυφος γίνεται, μετά από τη ζωγραφική και γραφικές ολοκλήρωση,

μετά τη συναρμολόγηση και δύο κατά τη διαδικασία ελέγχων.Πλένεται εσωτερικό:


Το εσωτερικό πριμοδότηση ποιότητας για κάθε κράνος Arai μπορεί να καθαρίζεται εύκολα, στη θέση του, με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερόΧειροποίητο:


Μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε έτη για τους ειδικούς μας να κερδίσει το δικαίωμα να δημιουργήσετε ένα κέλυφος Arai. Κάθε κέλυφος μπορεί να διαρκέσει έως και 27 βήματα και να χτίσει ένα Arai κράνος θα διαρκέσει περίπου 18 ανθρωποώρες.Ολοήμερη άνεση:


Ολοήμερη άνεση με την προσαρμογή Arai εσωτερικό και το σχήμα μαζί με τα καλύτερα υλικά επένδυσης και το εκτεταμένο σύστημα εξαερισμού. Και χάρη στην

τέλεια ισορροπία και την κατανομή του βάρους του κράνους, δύσκολα θα παρατηρήσετε είστε φορώντας ένα Arai.Διείσδυση δοκιμή:


Όλα τα κράνη Arai διείσδυση δοκιμή, αν και δεν απαιτείται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα κράνος. Η δοκιμή διείσδυσης Arai εκτελείται με 3kg

κώνου δοκιμή που χτυπά από ύψος 3m στο κράνος.Double-D διάταξη δακτυλίου:


Οι επίπεδες και σε σχήμα-D δαχτυλίδια ταιριάζει ομαλή κατά το πηγούνι. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη, δεν υπάρχουν προβλήματα διάβρωσης και απλά τραβώντας την καρτέλα είναι αρκετή για να χαλαρώσει

ο συνδετήρας.Ομαλό σχήμα, καλύτερη προστασία:


Η ομαλή εξωτερικό κέλυφος του Arai κράνη έχει σχεδιαστεί για να γλιστρούν χωρίς περιττές αντίσταση. Δεν θέλετε να επιβραδυνθεί το κράνος σας περισσότερο

από ό, τι είναι απαραίτητο. Γι 'αυτό όλοι οι αεραγωγοί Arai και οι αγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να σπάσει κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης.Σκληρό εξωτερικό περίβλημα, μαλακό εσωτερικό κέλυφος:


Arai χρησιμοποιεί ένα πολύ σκληρό εξωτερικό κέλυφος να εξαπλωθεί δυνάμεις κρούσης και ένα μαλακό εσωτερικό κέλυφος για να απορροφήσει την ενέργεια που απομένει. Η πολλαπλή πυκνότητας EPS εσωτερικό κέλυφος είναι

γίνεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει πέντε παρα τρία πυκνότητες σε διάφορους τομείς, όπως ένα μεμονωμένο συστατικό.Οργανική μορφή:


Το οργανικό σχήμα ενός Arai εξωτερικό περίβλημα προσφέρει μια πιο φυσική εμφάνιση, φώκιες και ταιριάζει περισσότερο με το φυσικό σχήμα του κεφαλιού

για βελτιωμένη άνεση, εφαρμογή και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυρβώδης ροή του ανέμου.5-ετή εγγύηση:


Όλα τα κράνη Arai εγγύηση έναντι ελαττωμάτων στα υλικά και την εργασία, και να επισκευαστούν μόνο για τη σωστά τοποθετημένη πρώτο χρήστη για 5 χρόνια

από την ημερομηνία της πρώτης χρήσης, αλλά όχι περισσότερο από 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.Διαφορετικές εξωτερικό κέλυφος:


Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές Arai παρέχει ένα μέγεθος εξωτερικό κέλυφος για κάθε δύο μεγέθη κράνος για τα περισσότερα μοντέλα. Μαζί με διαφορετικό σχήμα εξωτερικά κελύφη για τα διάφορα μοντέλα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρει τη φόρμα που ψάχνετε.Arai Στο σπίτι-test:


Αυτό το κράνος Arai έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου Arai In-house, πέραν των υποχρεωτικών προτύπων, όπως ECE 22-05 και εθελοντικών προτύπων όπως SNELL M2010.


Σκέφτεστε να αγοράσετε Arai X Tend RAM; Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα με αστέρι motardinn, στο online μοτοσυκλέτα κατάστημα. Η τιμή είναι 525.99 $, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ! Στο motardinn μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και να βρείτε προϊόντα από Arai στην καλύτερη τιμή. Όλα μας τα μοτοσυκλέτα προϊόντα έχουν εγγύηση ποιότητας του κατασκευαστή.

Χαρακτηριστικά Arai X Tend RAM

κατηγορία προϊόντων
Έγκριση
Βάρος
Σύστημα κλειδώματος
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Παρόμοια προϊόντα

Δείτε όλα τα προϊόντα

Κλείσιμο