Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Leatt

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Περιγραφή προϊόντος Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Από τους βιοϊατρικούς μηχανικούς και το ιατρικό προσωπικό των ερευνητικών εργαστηρίων της Leatt έρχεται ένα νέο στήριγμα λαιμού 100% για το 2014. Πιστεύουμε ότι το στήριγμα λαιμού 5,5 είναι πραγματικά το πιο τεχνολογικά προηγμένο στήριγμα λαιμού στον κόσμο. Η πιστοποίηση CE με λαιμό 5,5 ισορροπεί τις ανάγκες άνεσης, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, επιτρέποντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και προσαρμογής, ώστε να ανταποκρίνεται πιο στενά στις ανάγκες των κορυφαίων δρομέων, ενώ η δέσμευση της Leatt για ασφάλεια διασφαλίζει ότι ενσωματώνονται σε κάθε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρωτοπορεί η Leatt. στήριγμα.

Ο πυρήνας αυτού που κάνει τα στηρίγματα του λαιμού μας είναι η Εναλλακτική Τεχνολογία Διαδρομής Φορτίου (ALPT) και για να λειτουργεί το ALPT βέλτιστα τα στηρίγματα λαιμού πρέπει να ταιριάζουν σωστά. Η προσαρμοστικότητα ενσωματωμένη σε όλα τα στηρίγματα λαιμού Leatt δεν είναι μόνο για άνεση, αλλά για να εξασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή που βοηθά στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του στηρίγματος του λαιμού σας. Πιστεύουμε ότι κανένα άλλο στήριγμα λαιμού δεν μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στους αναβάτες καθώς και σε Leatt. Οι ρυθμιστές SureFit εμπρός και πίσω μπορούν να ρυθμιστούν για το προσωπικό σας σχήμα αμαξώματος, χωρίς εργαλεία, σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το στήριγμα μπορεί επίσης να αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες για τα παιδιά που μεγαλώνουν ή όταν φοριούνται με διαφορετικά ρούχα.

Για να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω η εφαρμογή, το νέο και βελτιωμένο θωρακικό στήριγμα CoreFlex διαθέτει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό που του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε 4 γωνίες ρύθμισης. Αυτό γίνεται με έναν απλό ελαστομερή προφυλακτήρα που μπορεί να ρυθμιστεί σε 0, 5, 10 ή 15 μοίρες σε δευτερόλεπτα. Το 5.5 έχει χαμηλωμένες πλευρικές περιοχές, κάτω από το αυτί, που αυξάνει την άνεση και τη φθορά, ειδικά σε παιδιά, μικρότερους αναβάτες και αναβάτες με μικρότερους λαιμούς.

Ένα απλό αναδιπλούμενο μαξιλάρι ώμου που μπορεί να σηκώσει ή να χαμηλώσει το στήριγμα σας ώστε να ταιριάζει στο μήκος του λαιμού σας ή στα προφίλ της στεφάνης του κράνους. Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω χαρακτηριστικό έχουν τη νέα σχεδίαση split που προάγει την ευρύτερη απορρόφηση της ενέργειας που μεταδίδεται στο σώμα και έχουν νέα φορμαρισμένη επένδυση για μεγαλύτερη άνεση. Το ημι-άκαμπτο πλαίσιο είναι εύκαμπτο και αρκετά ρυθμιζόμενο ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του αμαξώματος των περισσότερων αναβατών, ενώ η δομή παραμένει αρκετά άκαμπτη για να βοηθήσει στη μετάδοση ενέργειας κατά τη διάρκεια μιας πρόσκρουσης, ενώ πολλαπλά κατασκευασμένα σημεία θραύσης και θραύσεις ζωνών θα κάμψουν ή θα σπάσουν σε προκαθορισμένα επίπεδα πίεσης για να συμβάλουν στη συμβολή για την ασφάλεια των αναβατών.

Το νέο και βελτιωμένο οπίσθιο θωρακικό στήριγμα CoreFlex είναι πιο άνετο από ποτέ και εξακολουθεί να έχει το μηχανικό σημείο θραύσης στην κορυφή που του επιτρέπει να ξεσπάσει σε ορισμένες σοβαρές κρούσεις. Εάν σπάσει αυτό το στήριγμα μπορεί να αγοραστεί ως ανταλλακτικό και να αλλάξει εύκολα. Το γόνατο είναι επενδεδυμένο με την ίδια μαλακή επένδυση όπως σε όλες τις επιφάνειες που κινούνται πάνω στο σώμα σας και αυτή η προστατευτική επένδυση βρίσκεται στις άκρες των στηριγμάτων που βλέπουν προς τα μέσα προς τους μαλακούς ιστούς του λαιμού. Η επένδυση αφρού με έγχυση είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκολη στον καθαρισμό από ποτέ και έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί προσαρμοσμένα σετ αυτοκόλλητων.


Χαρακτηριστικά:

Κατασκευάστηκε από ιατρό και Bio Medical μηχανικούς και δοκιμάστηκε από μερικούς από τους ταχύτερους ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές στον κόσμο.
Εντελώς νέο σχέδιο πλαισίου από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλοβάμβακα
Νέα εντυπωσιακή πλατφόρμα κράνους για αυξημένη ελευθερία κίνησης κεφαλιού και κράνους
Ρύθμιση 5 κατευθύνσεων
Συρόμενοι ρυθμιστές SureFit εμπρός και πίσω για να διασφαλιστεί η βέλτιστη εφαρμογή
Οι 4 γωνίες πίσω θωρακικού γόνατου προσαρμόζονται σε περισσότερα σχήματα αμαξώματος
Ρυθμιζόμενο πάνω από το ύψος του ώμου για βελτιστοποίηση της ελεύθερης κίνησης για διαφορετικά μήκη λαιμού και προφίλ στεφάνης κράνους
Γλυπτό, χωρισμένο μέτωπο για βελτιωμένη άνεση και εφαρμογή
Νέο και βελτιωμένο, το οπίσθιο θωρακικό στήριγμα CoreFlex είναι πιο άνετο και σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τις φυσικές κινήσεις του σώματος
Το θωρακικό πίσω γόνατο έχει σχεδιαστεί για να σβήνει πριν ασκήσει υπερβολική πίεση στο πίσω μέρος
Νέο και βελτιωμένο σύστημα ανοίγματος / κλεισίματος χαμηλού προφίλ που περιλαμβάνει μπουτόν με ελατήριο
Εύκολος στη χρήση μηχανισμός απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης για τραυματίες αναβάτες
Σχεδιασμένη κοπή για να κρατήσει το κράνος και το στήριγμα μακριά από τα πιο εύθραυστα κόκαλά σας
Η επένδυση με αφρό στην άνω επιφάνεια είναι πιο ανθεκτική, πιο εύκολη στον καθαρισμό και έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί προσαρμοσμένα σετ αυτοκόλλητων
Οι νευρώσεις ροής αέρα στην επένδυση εξασφαλίζουν τον βέλτιστο αερισμό
Πτυσσόμενο πίσω θωρακικό στήριγμα για ευκολότερη συσκευασία
Περιλαμβάνεται δωρεάν, προαιρετικός, καθαρός ιμάντας στο στήθος
Δύο ενήλικες και ένα κατώτερο μέγεθος

Πρόσθετες πληροφορίες:

Κομμένο οστό γιακά
Κατασκευασμένο θωρακικό στήριγμα
Ενσωματωμένη προστασία Leatt που παρέχεται από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ALPT της Leatt
Βιο μηχανική προσαρμογή για μεμονωμένη εργονομία
Διαθέσιμα ανταλλακτικά


Προσπαθήστε να αγοράσετε από την άνεση του σπίτιού σας από το ηλεκτρονικό μοτοσυκλέτα κατάστημα. Αγοράστε Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior με τη χαμηλότερη τιμή εγγύησης. Μην περιμένετε άλλο και ανακαλύψτε άλλα συναφή μοτοσυκλέτα προϊόντα στην Προστασίες κατηγορία που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας, motardinn προσφέρει μια αποτελεσματική υπηρεσία παράδοσης.

Χαρακτηριστικά Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Ηλικία
Θέση Φωτός
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο