Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Schuberth

Schuberth C3 Pro

Schuberth C3 Pro

Schuberth C3 Pro

Schuberth C3 Pro

  • Schuberth C3 Pro
  • Schuberth C3 Pro
  • Schuberth C3 Pro
  • Schuberth C3 Pro
  • Schuberth C3 Pro
  • Schuberth C3 Pro

Schuberth C3 Pro

Περιγραφή προϊόντος Schuberth C3 Pro

Πρότυπο CE 22.05.Της Schuberth C3 Pro - Το πιο σπορ flip-up κράνος ποτέ


Η νέα αεροτομή η οποία έχει βελτιστοποιηθεί στην αεροδυναμική σήραγγα μετατρέπει το C3 Pro σε ένα πραγματικό κράνος που καταδεικνύει επίσης εξαιρετική αεροδυναμικές ιδιότητες σε υψηλές ταχύτητες άνω των 160 km / h.With ενισχύθηκε περαιτέρω aeroacoustics της 82 dB (A) σε 100 km / h το Pro C3 είναι ένα από τα πιο ήσυχα κράνη στον κόσμο. Φυσικά, το νέο C3 Pro ενσωματώνει επίσης δύο ενσωματωμένες κεραίες για αυξημένη εμβέλεια και καλύτερη ραδιοφωνική λήψη FM - προετοιμάζονται για την πλήρως ενσωματωμένη μονάδα επικοινωνίας SRC-System ™. Η αναστολή, κατασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, όπως COOLMAX ®, Interpower ® και Thermocool ®, θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την άνεση.Βάρους, πρότυποι και το μέγεθος:


Βάρος:


Μόνο 1.570 γραμμάρια (+ /-50g) σε μέγεθος Μ για την προστασία τους μυς του αυχέναΠρότυπο:


ECE-R 22.05

Αυτό το πρότυπο δοκιμής εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα καθορισμένα πρότυπα ασφαλείας όσον αφορά την απορρόφηση των επιπτώσεων, αντοχή στη διείσδυση, πλευρική ακαμψία, σύστημα συγκράτησης και οπτικό πεδίο.

Η έγκριση εγγυάται ότι έχετε την έγκριση για όλες τις χώρες που αναγνωρίζουν το πρότυπο ECE.Εξωτερικό κέλυφος:


Το εξωτερικό περίβλημα του Pro C3 διατίθεται σε δύο μεγέθη κελύφους και συνδυάζει ένα αεροδυναμικά βέλτιστη σχήμα με εξαιρετική προστασία. Είναι κατασκευασμένα με χρήση Schuberths τυπική διαδικασία χύτευσης με συμπίεση και έτσι επιτρέπει μεγάλη σταθερότητα και χαμηλό βάρος.


- Υλικό Shell: ίνες STRONG


- Κράνος τεχνολογία κέλυφος από την Schuberth επιτρέπει χαμηλό βάρος


- Ίνες γυαλιού με μια ειδική ρητίνη προστίθεται συμπιέζεται σε κενό σε υψηλή πίεση για να σχηματίσει ένα κέλυφος κράνους το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.Εσωτερικό κέλυφος:


Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό ειδικής EPS είναι σπονδυλωτή στο σχεδιασμό για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών. Αυτό το συγκρότημα τμηματοποίησης εγγυάται αυξημένη απορρόφηση ισχύος και την κατανομή και τη μέγιστη ασφάλεια.


- Κατασκευασμένο από ειδικά βελτιστοποιημένη αφρό EPS


- Complex multizone αφρού επιτρέπει τη βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμώνΕσωτερική επένδυση:


Μια ειδική εσωτερική επένδυση της Pro C3 το οποίο αναπτύχθηκε σύμφωνα με την καινοτόμο ιδέα Comfort Fit εξασφαλίζει ότι το κράνος ταιριάζει άνετα και με ασφάλεια σε όλες τις καταστάσεις.

Ο συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων COOLMAX ® και Thermocool υλικά ® και την πρόσθετη χρήση του Interpower επιστρώσεις ® κάνει και η εσωτερική επένδυση μια εξαιρετικά αποτελεσματική απομάκρυνση της υγρασίας και του συστήματος ψύξης.


- COOLMAX ® σύστημα pad, αφαιρείται εντελώς και πλένεται (πλύσιμο στο χέρι, 30 ° C)


- Βελτιστοποιημένη προσαρμογή


- Μεταβλητή για τον αποτελεσματικό εξαερισμό


- Ρυθμιζόμενη για το καλοκαίρι / χειμώνα


- Μη αλλεργιογόνο


- Αντιμικροβιακός


- Μαξιλάρια αφαιρούμενα μάγουλα άνεση και μαξιλάρια κορδέλα στο κεφάλι


Σύστημα πρόσδεσης


- Ακριβής ρύθμιση του μήκους chinstrap μέσω της προσαρμογής και στις δύο πλευρές.


- Μικρο-Κλειδαριά με καστάνιαReflex μαξιλάρια:


Οι ασημί appliqués ανακλαστικού υλικού που βρίσκονται σε περιλαμβάνονται στον αυχένα ζώνη του κάθε SCHUBERTH κράνους εξασφαλίζει ότι ο μοτοσικλετιστής μπορεί να φανεί καλύτερα, ιδιαίτερα σε λυκόφως ή τη νύχτα.


- Βελτιωμένη ορατότητα = Ενισχυμένη ασφάλεια


- Ενίσχυση της παθητικής ασφάλειας


- Η έγκαιρη αναγνώριση από άλλους χρήστες του οδικού δικτύουΗ ζελατίνα:


Pinlock ® Visor:Εγγυημένη συμπύκνωσης-free χάρη στην τεχνολογία διπλής τζάμια του


- «Η θέση City" για μέγιστο εξαερισμό, ενώ ταξιδεύουν αργάΜηχανισμός Visor:


- Ο μηχανισμός της ζελατίνας EasyChange κάνει αλλαγή γείσα εξαιρετικά γρήγορη και απλή.


- Αλλαγή της ζελατίνας χωρίς εργαλείαΟλοκληρωμένη σκιάδιο:


Το σκιάδιο επιτρέπει τη γρήγορη και ατομική ρύθμιση σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού. Έχει ενσωματωθεί στο κέλυφος του κράνους και μπορεί να περιστρέφεται.Χαρακτηριστικά:


AROS


Το Anti-Roll-Off System (AROS) αναπτύχθηκε ειδικά από την Schuberth και παρέχεται ως χαρακτηριστικό ασφαλείας σε κάθε κράνος Schuberth και μοτοσικλέτας. Διασφαλίζει ότι, εφόσον το λουράκι ασφάλισης είναι κλειστό και σωστά ρυθμισμένο:


- Το κράνος δεν μπορεί να περιστραφεί από το κεφάλι από πίσω


- Ο κίνδυνος επαφής μεταξύ του τμήματος πηγούνι του κράνους και το πηγούνι ή το λαιμό του αναβάτη ελαχιστοποιείται λόγω της μικρής γωνίας κλίσης και


- Οι συνέπειες του κράνους που έρχεται σε επαφή με το στήθος, ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος μειώνονται.


Το κράνος διαθέτει επίσης Reflex τομείς που βελτιώνουν την ορατότητα στο σκοτάδι και να συμβάλλουν έτσι στην ασφάλειά σας.Φως καπνού


- Φιμέ γκρι καπνός, Pinlock ®-readyΣκούρο καπνού


- Φιμέ σκοτεινό, Pinlock ®-readyΙρίδιο


- Rainbow καθρέφτη, Pinlock ®-readyΣκιάδιο


- 80% φιμέPinlock ® Visor


- Εγγυημένη συμπύκνωση χωρίς χάρη στην τεχνολογία διπλής τζάμια τουΔιάφορα


- Μαξιλάρια Comfort μάγουλοΣετ (2 τεμάχια)


- Μαξιλαράκια ζώνης Head
Επικοινωνία:


- SRC-System ® για C3 Pro


- Πλήρως ενσωματωμένο ενδοεπικοινωνίας μεταξύ οδηγού και συνεπιβάτη


- Bike-to-Bike ενδοεπικοινωνίας


- Intercom λειτουργία διάσκεψης για 3 ποδηλάτες


- Κινητό τηλέφωνο, MP3, σύνδεση GPS


- Ολοκληρωμένη VHF ραδιόφωνο με RDSΤεχνολογία:


Αεροδυναμική υψηλής απόδοσης


Το C3 Pro έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη στάση οδήγησης για την κανονική και αθλητικές εκδρομές και παραμένει σταθερή στη ροή αέρα σε υψηλές ταχύτητες (> 160 χλμ/ώρα). Το ειδικό σχήμα του κελύφους του κράνους με ενσωματωμένη αεροτομή συν ένα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο ευθεία ακραία ακμή εξασφαλίζουν σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική πίεση. Ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες, το Pro C3 αναπτύσσει πρακτικά δεν άνωσης. Το C3 Pro προσφέρει επίσης μειωμένη αντίσταση του αέρα και βελτιστοποιημένη κατευθυνόμενης σταθερότητα. Με κλειστά μηχανήματα, τα γρονθοκοπήματα είναι επίσης σημαντικά ελαχιστοποιηθεί.


- Τελειοποιηθεί αεροδυναμική για υψηλότερες ταχύτητες


- Ανοδική lift = 0!


- Κατευθυντικά σταθερό


- Δεν τάση ταλάντωσης


- Δεν buffeting


- Spoiler ενσωματωθούν στο κέλυφος του κράνουςΑκουστική:


Aeroacoustics του Pro C3:


Ένα ήσυχο κράνος σημαίνει ενεργητική ασφάλεια για τον μοτοσικλετιστή: αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να επικεντρωθεί στην οδήγηση - κυρίως στις υψηλότερες ταχύτητες.

Πολλές ώρες στη σήραγγα ακουστική άνεμο Schuberth έχουν διασφαλίσει ότι η Pro C3 είναι ήσυχο. Το ολοκληρωμένο πακέτο ακουστική με κέλυφος βελτιστοποιημένο κράνος, ανεμοθραύστη και εργονομικό σχήμα του λαιμού padding κάνει το C3 Pro - στα 82 dBA - μια από τις πιο ήσυχες κράνη όλων.


- Πακέτο Acoustics κάνει κράνος ήσυχο


- Εγκατάσταση ανεμοθραύστης επιτρέπει τις aeroacoustics και, κατά συνέπεια, το επίπεδο θορύβου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.


- Μόνο 82dB (A) στα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα (με γυμνό ποδήλατα)Βασικά στοιχεία:


Ένταση του ήχου είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να εξηγηθεί λογαριθμικά / μαθηματικά. Ένα άλμα 10 dB (Α) σε επίπεδο θορύβου γίνεται αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί σαν διπλασιασμό του επιπέδου θορύβου. Αντίθετα μια σταγόνα από 10 dB (A) γίνεται αντιληπτή ως μια μείωση κατά το ήμισυ του επιπέδου θορύβου. Φυσικά αυτές οι αλλαγές στο ηχητικό επίπεδο που αντιλαμβάνονται συμβαίνουν ήδη σε αύξηση ή μείωση 6 dB (A). Αυτό σημαίνει ότι η αύξηση / μείωση της φυσικής φορτίο είναι υψηλότερο από εκείνο αντιληπτή.

Βελτιστοποίηση


Οι aeroacoustics επηρεάζεται από:


- Η θέση του κράνους στη ροή του αέρα, ανάλογα με το μέγεθος τους οδηγούς και ιππασία στάση του σώματος και τις μοτοσικλέτες fairing


- Προσαρμογή του κράνους: διαφορές στην ανατομία του φορούν στο κεφάλι, το λαιμό και τον ώμο περιοχέςΣυμβουλές:


- Αλλαγή της θέσης του παρμπρίζ


- Να κλείσει το κενό στο κάτω μέρος του κράνους, π.χ. χρησιμοποιώντας ένα μαντήλιΕξαερισμός:


Πρωτοποριακό σύστημα εξαερισμού:


Η C3 Pro είναι εξοπλισμένο με μια περαιτέρω ανάπτυξη της αποδεδειγμένης συστήματος εξαερισμού C3. Χάρη στη νέα σχεδίαση των στοιχείων αερισμού, η παροχή φρέσκου αέρα αυξάνεται έως και κατά 60%. Ο συνδυασμός των πολλαπλών διαύλων στο κέλυφος αφρού EPS και τον εξαερισμό κεφαλής / πηγούνι / στόμα εξασφαλίζουν ότι φρέσκο ​​αέρα διανέμεται αποτελεσματικά όλη την περιοχή της κεφαλής. Τα κανάλια αέρα στο εσωτερικό κέλυφος κατευθύνουν τον αέρα που εισέρχεται μέσω του εξαερισμού μέτωπο και πάνω από το πίσω μέρος του κεφαλιού προς τα πίσω του κράνους. Η χαμηλή πίεση που επικρατεί στο πίσω μέρος του κράνους εξασφαλίζει ότι η εσωτερική αέρας συνεχώς εκχυλίζεται διαμέσου των εξόδων του αέρα και το ειδικό δικτύωμα στο παραγέμισμα λαιμού.


- Επικεφαλής εισόδου εξαερισμού (ρυθμιζόμενο σε πολλαπλά στάδια)


- Chin διέξοδο για στοχευμένη διανομή του εισερχόμενου αέρα στο κράνος


- Έως 9 λίτρα φρέσκου αέρα στους 100 χλμ/ώραΕπίδραση:


Το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα αερισμού του Pro C3


- Chin εξαερισμού


- Μεταβλητό σύστημα pad


- Εξαερισμού Visor


- Ρυθμιζόμενη εξαερισμού κεφάλι


- Ενεργό 2-δρόμων Σύστημα εξαγωγής αέρα


- EPS κέλυφος με τμήματα αερισμούO2 εξαερισμού:


- Σε κρύο καιρό συμβαίνει συχνά με κλειστή την παροχή αέρα η μοτοσικλετιστές ζώνη στο λαιμό γίνεται σφραγισμένη με κουκούλες, κασκόλ ή μαντήλια.


- Η συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό του κράνους είναι ένα βασικό κριτήριο ασφάλειας για την πρόληψη των συμπτωμάτων της κόπωσης και της αραίωσης του αέρα που αναπνέει.


- Απουσία αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία χρειάζεται να φοβούνται όσο η συγκέντρωση του CO2 θα παραμένει κάτω από το 3,5%.


- Το ανώτατο όριο της συγκέντρωσης CO2 στο χώρο εργασίας είναι 0,5%


- Ακόμα και όταν η ζώνη του λαιμού είναι σφραγισμένη με κουκούλες, κασκόλ ή μαντίλια, το κράνος αυτό εγγυάται ότι η συγκέντρωση του CO2 παραμένει κάτω από το όριο του 0,5% από ταχύτητα περίπου. 30 χλμ/ώρα.


- Σε περίπτωση που το κράνος είναι εντελώς σφραγισμένη με κουκούλες, κασκόλ ή μαντίλια, η μάσκα θα πρέπει να ανοίξει (η θέση της πόλης-travel), για λόγους ασφαλείας, όταν στο ρελαντί, για παράδειγμα στα φανάρια, ή ταξιδεύουν αργά.SRC-System ™-ready:


Το C3 Pro είναι από προεπιλογή εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει το Pro της Schuberth SRC-System ™ C3. Για να διασφαλιστεί η ιδανική ραδιοφωνική λήψη για εσάς, το Pro C3 είναι ήδη εξοπλισμένα με δύο ενσωματωμένες κεραίες για να ενισχύσει την υποδοχή και μια σύνδεση Bluetooth ®


- Βέλτιστη λήψη ανά πάσα στιγμή


- Bluetooth ® για ασύρματη κεραία κινητής τηλεφωνίας, GPS και ενδοεπικοινωνία συνδέσεις με άλλους ιδιοκτήτες SRC-System ™.


- Κεραίες FM και Bluetooth ® ενσωματωθεί στο κράνος για βέλτιστη λήψη


Στην motardinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτα προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Schuberth C3 Pro; Είστε τυχεροί, διότι στο motardinn στο Κράνη καταλόγου και Διαμορφωμένοι κατηγορία, προσφέρουμε άλλα μοτοσυκλέτα προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Schuberth C3 Pro

κατηγορία προϊόντων
Είδος κρανών
Έγκριση
Βάρος
Σύστημα κλειδώματος
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (9)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Πραγματικά φοβερό κράνος

-

Αυτό το κράνος είναι υπέροχα αθόρυβο και ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες λειτουργεί σαν όνειρο Έχω ήδη ένα άλλο παρόμοιο κράνος. Προτείνω σε όλους (:

Ένα εξαιρετικό κράνος

-

Παρά τις παράλογες καθυστερήσεις παράδοσης στο Κεμπέκ, εξαιρετική ποιότητα και καλή σχέση ποιότητας / τιμής

C3 υπέρ

-

Φαίνεται αρκετά καλό, αλλά δεν έχω χτυπήσει ακόμα το σωστό μέγεθος, αλλά θα το αλλάξω μέχρι να το πάρω σωστά ... Υπέροχο κράνος

Καρχαρίας κράνους

-

Εξαιρετικό κράνος. Η ποιότητα ήταν ευχάριστα εκπληκτική. Εξαιρετική εφαρμογή και καλός εξαερισμός - δεν θολώνει το προστατευτικό κάλυμμα. Ο όγκος είναι καλύτερος, αλλά όχι στην τιμή. Θα αγοράσει ξανά το κράνος αμέσως!

πολύ καλή

-

Ευχαριστώ για τα πολύ καλά προϊόντα. Γρήγορη αποστολή. Καλή communcation με τον πωλητή. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ένα μεγάλο κράνος

-

Κατάγομαι από ένα C2 και αυτό είναι μια πολύ βελτιωμένη έκδοση. Πιο άνετη και καλύτερη εφαρμογή.

πιστοποίησης dot;

-

Είναι η έκδοση του Pro κράνος Schuberth C3 πουλάτε DOT πιστοποίηση για χρήση στις ΗΠΑ; Ευχαριστώ, Μπρένταν

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γειά σου! Όχι, είναι Έγκριση: ECE-22.05. Ευχαριστώ!

Casco shuberth

-

El κύτους mejor που ο ίδιος tenido. Άνετα, αεριζόμενο, σταθερή.

Συνιστώμενη!

-

Αγόρασε ένα Schubert C3 Pro. Καλή τιμή, καλή συνέχεια, γρήγορα παραδοθεί. Συνιστώμενη!

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο