Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Scorpion

Scorpion EXO-1200 AIR

  • Scorpion EXO-1200 AIR
  • Scorpion EXO-1200 AIR
  • Scorpion EXO-1200 AIR

Scorpion EXO-1200 AIR

Περιγραφή προϊόντος Scorpion EXO-1200 AIR

Χαρακτηριστικά:


Έννοια Airfit: Airfit επιτρέπει σε έναν αναβάτη να προσαρμόσετε κατάλληλα κράνος μέσω του αέρα μαξιλάρια ρυθμιζόμενο μάγουλο με επιπλέον θόρυβο reduction.only από σκορπιός εξω!

Pinlock maxvision: ταιριάζει απόλυτα σε ειδικά υποβαθμισμένη περιοχή της faceshield, η Pinlock δημιουργεί συνεχή πίεση του αέρα μέσα από τη δύναμη συμπίεσης, η οποία με τη σειρά τους σταματά συμπύκνωση - και έτσι να θολώσει - από την εμφάνιση, ακόμη και όταν η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του κράνος αυξήσεις.

Speedview: μια εσωτερική αναδιπλούμενη αλεξήλιο που να διευκολύνει την καταπόνηση των ματιών αμέσως σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού χωρίς αλλαγή ασπίδες προσώπου.

Kwikwick3 επένδυση: πολύ αποτελεσματικό, υποαλλεργικό, αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο, και πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, η kwikwick3 επένδυση της νέας SCORPIONEXO 2011, η γκάμα είναι ένα πραγματικό custom made παντόφλα για το κεφάλι σας.

TCT θερμοδυναμική σύνθετη τεχνολογία: εξαιρετικά ελαφρύ, αφού μείωσε το βάρος του νέου εξω 1000 αέρα με σχεδόν 250 g, η νέα δομή TCT παρέχει ένα επίπεδο προστασίας ακόμα αόρατο στον κόσμο κράνη. Αυτό το έξυπνο κέλυφος είναι σε θέση να τσαλακώσει σταδιακά κατά την πρόσκρουση, η οποία του επιτρέπει να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που παράγεται από το σοκ, ενώ διατηρεί μία από τις ισχυρότερες δομές.

Ασπίδα κλειδώματος συστήματος: ένα μοχλό 3 θέσεων επιτρέπει να κλειδώσετε την ασπίδα σε κλειστό ή ελαφρώς ανοικτή θέση.

Σύστημα αερισμού: Ρυθμιζόμενη, με τιμαριθμική αναπροσαρμογή εμπρός και πίσω αεραγωγούς με το Aero συντονισμένοι πίσω αεροτομή μείωση ανελκυστήρα, δημιουργήστε κενό και να μεγιστοποιήσουν τη ροή του αέρα μέσα από το κράνος.

Ανάσα εκτροπής: Ενισχυμένη ομίχλη ελεύθερη απόδοση.

Chin κάλυψη: συμβάλλει στη μείωση του θορύβου.

Κλείσιμο του πιγουνιού με διπλό δαχτυλίδι Δ.


Φροντίδα Προϊόν:


Φροντίδα και καθαρισμός του SCORPIONEXO κράνος σας


Όπως και με κάθε ποιότητα του προϊόντος, την κατάλληλη φροντίδα θα ενισχύσει και να παρατείνει τη χρησιμότητα του κράνους σας και να προστατεύσει την επένδυσή σας. Κράνος σας είναι σχεδιασμένοι και συναρμολογούνται με την πρόοδο της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικές πατέντες και ιδιόκτητο εμπορικό σήμα χαρακτηριστικά.


Καθαρισμός της εξωτερικής επιφάνειας του κράνους


Ποτέ μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά καθαριστικά για να καθαρίσετε το κράνος σας !! Για βέλτιστη απόδοση, ξεπλύνετε το κράνος σας με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι. Εάν το εξωτερικό είναι βρώμικο με αποξηραμένα βρωμιά και σφάλματα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια υγρή πετσέτα πάνω από το κράνος για τουλάχιστον ένα λεπτό πριν από ένα πανί. Αυτό μαλακώνει τα ξένα αντικείμενα πριν από την αφαίρεση μειώνοντας την πιθανότητα γρατσουνιές. Οι πολλαπλές επιστρώσεις για την προσωπίδα είναι ανθεκτικά στο φως ξύσιμο, ωστόσο, βαριά, καταχρηστική ξύσιμο μπορεί να σπάσει μέσα από τις επικαλύψεις και να προκαλέσει ορατά σημάδια. Αφαίρεση βρωμιά και τα σφάλματα με τις ορθές πρακτικές καθαρισμού και κρατώντας το κράνος σας σε ένα RaceCase θα βοηθήσει σημαντικά να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κράνος και το πρόσωπό σας ασπίδες.


Καθαρισμός στο εσωτερικό του κράνους


Το αφαιρούμενο, πλενόμενο επένδυση σε όλα τα κράνη μας καθιστούν εύκολο να καθαριστεί. Ακόμα και ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει. Αφαιρέστε τα μαξιλαράκια για πρώτη φορά από τις 3 unsnapping (συνήθως) το κουμπί ασφαλίσει σε κάθε μία. Να είστε προσεκτικοί για να μην "δάκρυ" το μαξιλάρι έξω, αλλά προσεκτικά un θραύση κάθε κουμπί. Η «crownliner" μπορεί να είναι Κατέβασε (2), από το πίσω μέρος της περιοχής της κεφαλής και του τραβιέται μακριά από το κράνος στην περιοχή του μετώπου. Σημειώστε τα βέλη ευθυγράμμισης για την εκ νέου εγκατάσταση του crownliner. Πέτα αυτά τα τρία κομμάτια στο πλυντήριο, αν είναι δυνατόν σε ένα σάκο πλυσίματος, έτσι ώστε να μην μπορεί να σπάσει τα πλαστικά μέρη ή να βλάψει το κλωστοϋφαντουργίας και αφήστε τα να στεγνώσουν πριν τα ξαναφορέσετε εγκατάσταση.


Καθαρισμός της προσωπίδα


Το πρόσωπο SCORPIONEXO Προστατευτικά για 400άρια και 700s έχουν διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Το εξωτερικό είναι επικαλυμμένο με αντι μηδέν επίστρωση που αποτρέπει μικρές γρατσουνιές, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί βαριά σκούπισμα και καθαρισμό χωρίς προκαταρκτική μαλάκωμα του βρωμιά, και το πρώτο σφάλματα. Σημειώστε το υγρό μέθοδο πετσέτα από το μαλάκωμα του ξεραμένου σφάλματα και βρωμιά παραπάνω. Πλαστικά γυαλιστικά δουλεύουν μια χαρά για να καθαρίσετε το εξωτερικό της ασπίδας όσο η βρωμιά έχει μαλακώσει και να απομακρύνονται πρώτα. Το εσωτερικό Everclear δεν ομίχλη επικαλυμμένα ασπίδες προσώπου απαιτούν ειδική μεταχείριση για τον καθαρισμό. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι συνδυασμός που ακολουθείται από "ελαφρύ κτύπημα στέγνωμα» με μια στεγνή πετσέτα. "Σκούπισμα" μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά και γρατζουνιές στο innercoating Everclear.


Χημικά


Ορισμένες χημικές ουσίες κοινό νοικοκυριό θα αντιδράσουν αρνητικά με τα πολυανθρακικά, fiberglass ή επικαλύψεις του κράνους σας. Αποφεύγετε την επαφή με ακετόνη (ασετόν), καυστικά διαλύματα (αμμωνία καθαριστικά με βάση), σπρέι μαλλιών που περιέχουν μεθυλένιο, χλώριο από τις πισίνες ή κόλλες.


Scorpion EXO-1200 AIR είναι ένα προϊόν που αντιστοιχεί στην Διαμορφωμένοι κατηγορία κατά τη Κράνη επιλογή σε μοτοσυκλέτα κατάστημα, motardinn. μην περιμένετε άλλο και μάθετε για όλα τα πλεονεκτήματα που ανήκουν στην κοινότητα των motardinn. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Scorpion EXO-1200 AIR; Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει καλή υποστήριξη και εξ ολοκλήρου με βάση το πάθος μας για μοτοσυκλέτα.

Χαρακτηριστικά Scorpion EXO-1200 AIR

κατηγορία προϊόντων
Είδος κρανών
Έγκριση
Βάρος
Σύστημα κλειδώματος
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο