up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Επιστροφή παραγγελίας

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Scorpion
360

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

plus
  • 360Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Play videoScorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Περιγραφή προϊόντος Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χαρακτηριστικά:


Airfit Concept: Το σύστημα αντλίας επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόσετε οποτεδήποτε την προσαρμογή του κράνους χάρη στα μαξιλαράκια είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενο κενό αέρα, για άνεση γίνεται με τη μέτρηση.

Λόγω κτύπημα επάνω σύλληψή του, ο EXO 3000 έχει δευτερεύουσα τσέπη του αέρα, αλλά και για πρώτη φορά την τσέπη του αέρα στο λαιμό. Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας παραμένουν τριπλό: μόνωση θορύβου καλό, τέλεια εφαρμογή σε κάθε μορφολογία και την εγγύηση ενός τέλεια εφαρμογή καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Scorpion Exo μοντέλα AIR: η μνεία της κατασκευής μέτρηση να διαρκέσει!

Pinlock Maxvision: Ταιριάζει απόλυτα σε ειδικά υποβαθμισμένη περιοχή του faceshield, η Pinlock δημιουργεί συνεχή πίεση του αέρα μέσα από την δύναμη συμπίεσης, η οποία με τη σειρά τους σταματά συμπύκνωσης - και έτσι να θολώσει - από την εμφάνιση, ακόμη και όταν η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του κράνος αυξήσεις.

Kwikwick3 Liner: Πολύ αποτελεσματικό, υποαλλεργικό, αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο, και πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, η επένδυση KwikWick3 του νέου SCORPIONEXO 2015 σειρά είναι ένα πραγματικό custom made παντόφλα για το κεφάλι σας.

SpeedView: Η αναδιπλούμενη sunvisor (εγκεκριμένο UV400 και αντι επίστρωση ομίχλη EverClear) προστατεύει αμέσως τα μάτια, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία, χωρίς να αλλάζει Ασπίδα προσώπου.

Σύστημα εξαερισμού: 3 ευρετήριο εισαγωγές αέρα ρυθμιζόμενα ανεξάρτητα (1 στο επίπεδο του πηγουνιού, 1 στην κορυφή, 1 στο πίσω μέρος), δημιουργούν ένα κατάθλιψη και τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα μέσα από το κράνος.

Μύτη φρουρά: βελτιώνει τις επιδόσεις της αντι επίστρωσης ομίχλη της ασπίδας.

Πηγούνι πόρπη με μικρομετρική ρύθμιση για τέλεια και αξιόπιστη προσαρμογή στο χρόνο.


Φροντίδα Προϊόν:


Φροντίδα και καθαρισμός των SCORPIONEXO Κράνος σας


Όπως και με κάθε ποιότητα του προϊόντος, την κατάλληλη φροντίδα θα ενισχύσει και να παρατείνει τη χρησιμότητα του κράνους σας και να προστατεύσει την επένδυσή σας. Κράνος σας είναι σχεδιασμένοι και συναρμολογούνται με την κατάσταση της τεχνολογίας, περιλαμβανομένων των αποκλειστικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ιδιόκτητο εμπορικό σήμα χαρακτηριστικά.


Καθαρισμός της εξωτερικής επιφάνειας του κράνους


Ποτέ μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά καθαριστικά για να καθαρίσετε το κράνος σας !! Για βέλτιστη απόδοση, ξεπλύνετε το κράνος σας σε ζεστό νερό χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι. Εάν το εξωτερικό είναι βρώμικο με αποξηραμένα βρωμιά και σφάλματα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια υγρή πετσέτα πάνω από το κράνος για τουλάχιστον ένα λεπτό πριν το σκούπισμα καθαρό. Αυτό μαλακώνει τα ξένα αντικείμενα πριν από την αφαίρεση, μειώνοντας την πιθανότητα γρατσουνιές. Οι πολλαπλές επιστρώσεις για την ασπίδα προσώπου είναι ανθεκτικά στο φως ξύσιμο, ωστόσο, βαριά, καταχρηστική ξύσιμο μπορεί να σπάσει μέσα από τις επενδύσεις και να προκαλέσει ορατά σημάδια. Αφαίρεση βρωμιά και τα σφάλματα με τις ορθές πρακτικές καθαρισμού και κρατώντας το κράνος σας σε ένα RaceCase θα βοηθήσει σημαντικά να παρατείνει τη ζωή του κράνους και το πρόσωπό σας ασπίδες.


Καθαρισμός στο εσωτερικό του κράνους


Το αποσπώμενο, πλενόμενο επένδυση σε όλα τα κράνη μας καθιστούν εύκολο να καθαριστεί. Ακόμα και ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει. Αφαιρέστε τα μαξιλαράκια για πρώτη φορά από unsnapping τα 3 (συνήθως) Κουμπί ασφαλίσει σε κάθε μία. Να είστε προσεκτικοί για να μην "δάκρυ" το μαξιλάρι έξω, αλλά προσεκτικά un συμπληρωματικό πρόγραμμα κάθε κουμπί. Το «crownliner" μπορεί να είναι Κατέβασε (2) από το πίσω μέρος της περιοχής της κεφαλής και του τραβιέται μακριά από το κράνος στην περιοχή μέτωπο. Σημειώστε τα βέλη ευθυγράμμισης για την εκ νέου εγκατάσταση του crownliner. Πέτα αυτά τα τρία κομμάτια στο πλυντήριο, αν είναι δυνατόν σε ένα σάκο πλυσίματος, έτσι ώστε να μην μπορεί να σπάσει τα πλαστικά μέρη ή να καταστρέψει τον κλωστοϋφαντουργίας και αφήστε τα να στεγνώσουν πριν τα ξαναφορέσετε εγκατάσταση.


Καθαρισμός της Ασπίδα προσώπου


Το πρόσωπο SCORPIONEXO Προστατευτικά για 400S και 700S έχουν διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Το εξωτερικό είναι επικαλυμμένο με αντι μηδέν επίστρωση που αποτρέπει μικρές γρατσουνιές, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί βαριά σκούπισμα και καθαρισμό χωρίς προκαταρκτική μαλάκωμα του βρωμιά, βρωμιά και τα σφάλματα πρώτος. Σημειώστε το υγρό μέθοδο πετσέτα από το μαλάκωμα του ξεραμένου σφάλματα και βρωμιά παραπάνω. Πλαστικά γυαλίζει δουλεύουν μια χαρά για να καθαρίσετε το εξωτερικό της ασπίδας για όσο διάστημα η βρωμιά έχει μαλακώσει και να απομακρύνονται πρώτα. Η εσωτερική Everclear δεν ομίχλης επικαλυμμένα ασπίδες προσώπου απαιτούν ειδική μεταχείριση για τον καθαρισμό. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι συνδυασμός που ακολουθείται από "ελαφρύ κτύπημα στέγνωμα» με μια στεγνή πετσέτα. "Σκούπισμα" μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά και γρατζουνιές στο innercoating Everclear.


Χημικά


Ορισμένες χημικές ουσίες κοινό νοικοκυριό θα αντιδράσουν αρνητικά με τα πολυκαρβονικά, fiberglass ή επικαλύψεις του κράνους σας. Αποφεύγετε την επαφή με ακετόνη (ασετόν), καυστικά διαλύματα (αμμωνία καθαριστές βάση), σπρέι μαλλιών που περιέχουν μεθυλένιο, το χλώριο από τις πισίνες ή κόλλες.


Στην motardinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτα προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet; Είστε τυχεροί, διότι στο motardinn στο Κράνη καταλόγου και Διαμορφωμένοι κατηγορία, προσφέρουμε άλλα μοτοσυκλέτα προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χρώμα
Ηλικία

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up