up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Επιστροφή παραγγελίας

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Scorpion

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

plus
  • Play videoScorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Περιγραφή προϊόντος Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χαρακτηριστικά:

Έννοια Airfit:

Το σύστημα αντλίας επιτρέπει στον αναβάτη να εξατομικεύει ανά πάσα στιγμή την προσαρμογή του κράνους του χάρη στα μάγουλα που είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενη τσέπη αέρα, για άνεση που γίνεται στη μέτρηση.

Λόγω της ανατροπής του, το EXO 3000 έχει πλαϊνή τσέπη αέρα, αλλά και για πρώτη φορά τσέπη αέρα λαιμού.

Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας παραμένουν τριπλά:

καλή μόνωση θορύβου, τέλεια εφαρμογή σε κάθε μορφολογία και εγγύηση για τέλεια εφαρμογή όλα αυτά τα χρόνια.

Scorpion Exo μοντέλα AIR:

η κατασκευή για μέτρηση για να διαρκέσει!

Pinlock Maxvision:

Εφαρμόζοντας τέλεια στην ειδικά πιεσμένη περιοχή της πρόσοψης, το Pinlock δημιουργεί συνεχή πίεση αέρα μέσω της δύναμης συμπίεσης, η οποία με τη σειρά της σταματά τη συμπύκνωση και έτσι δημιουργείται ομίχλη ακόμη και όταν αυξάνεται η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του κράνους.

Kwikwick3 Liner:

Πολύ αποτελεσματικό, υποαλλεργικό, αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο και πολύ απαλό και ευχάριστο στην αφή, η επένδυση KwikWick3 της νέας σειράς ScorpionExo 2015 είναι μια πραγματική ειδική παντόφλα για το κεφάλι σας.

Ταχεία προβολή:

Ο ανασυρόμενος αντηλιακός (εγκεκριμένος UV400 και αντιθαμβωτική επίστρωση EverClear) προστατεύει αμέσως τα μάτια προσφέροντας υψηλότερη προστασία χωρίς αλλαγή του Face Shield.

Σύστημα εξαερισμού:

3 προσαγωγές εισαγωγής αέρα ρυθμιζόμενες ανεξάρτητα (1 στο επίπεδο του πηγουνιού, 1 στο επάνω μέρος, 1 στο πίσω μέρος), δημιουργούν μια κατάθλιψη και βελτιστοποιούν τη ροή αέρα μέσω του κράνους.

Προστατευτική μύτη:

βελτιώνει τις επιδόσεις της αντι-ομίχλης επικάλυψης της ασπίδας.

Αγκράφα ιμάντα με μικρομετρική ρύθμιση για τέλεια και αξιόπιστη ρύθμιση στο χρόνο.

Φροντίδα προϊόντων:

Φροντίδα και καθαρισμός του κράνους ScorpionExo:

Όπως και με οποιοδήποτε ποιοτικό προϊόν, η σωστή φροντίδα θα ενισχύσει και θα παρατείνει τη χρησιμότητα του κράνους σας και θα προστατεύσει την επένδυσή σας.

Το κράνος σας έχει σχεδιαστεί και συναρμολογηθεί με τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ιδιοκτησιακών χαρακτηριστικών.

Καθαρισμός του εξωτερικού του κράνους:

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ διαλύτες ή λειαντικά καθαριστικά για να καθαρίσετε το κράνος σας !! Για βέλτιστη απόδοση, ξεπλύνετε το κράνος σας με ζεστό νερό χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι.

Εάν το εξωτερικό είναι βρώμικο με ξηρά βρωμιά και σφάλματα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια υγρή πετσέτα πάνω από το κράνος για τουλάχιστον ένα λεπτό πριν το σκουπίσετε.

Αυτό μαλακώνει τα ξένα αντικείμενα πριν από την αφαίρεση μειώνοντας την πιθανότητα γρατσουνιών.

Τα πολλαπλά επιχρίσματα στην ασπίδα του προσώπου είναι ανθεκτικά στις ελαφριές γρατζουνιές, ωστόσο, το βαρύ, καταχρηστικό ξύσιμο μπορεί να σπάσει τα επιχρίσματα και να προκαλέσει ορατά σημάδια.

Η αφαίρεση ακαθαρσιών και σφαλμάτων με καλές πρακτικές καθαρισμού και η διατήρηση του κράνους σας σε RaceCase θα βοηθήσει σημαντικά στην παράταση της διάρκειας ζωής του κράνους και των προστατευτικών προσώπου.

Καθαρισμός του εσωτερικού του κράνους:

Η αφαιρούμενη, πλένεται επένδυση σε όλα τα κράνη μας καθιστά εύκολο τον καθαρισμό.

Ακόμα και ένας άντρας μπορεί να το κάνει.

Αφαιρέστε πρώτα τα μαξιλάρια των μάγουλων, αποσυνδέοντας το κουμπί 3 (συνήθως) που κουμπώνει σε κάθε ένα.

Προσέξτε να μην σκίσετε το μαξιλάρι, αλλά αποσυνδέστε προσεκτικά κάθε κουμπί.

Το στέμμα μπορεί να αφαιρεθεί (2) από το πίσω μέρος της κεφαλής και να απομακρυνθεί από το κράνος στην περιοχή του μετώπου.

Σημειώστε τα βέλη ευθυγράμμισης για την επανεγκατάσταση του Crownliner.

Ρίξτε αυτά τα τρία κομμάτια στο πλυντήριο, εάν είναι δυνατόν, σε μια σακούλα, έτσι ώστε τα πλαστικά μέρη να μην μπορούν να σπάσουν ή να καταστρέψουν το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα πριν από την επανεγκατάσταση.

Καθαρισμός της ασπίδας προσώπου:

Οι ασπίδες ScorpionExo για 400 και 700 έχουν διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Το εξωτερικό μέρος είναι επικαλυμμένο με επίστρωση κατά της γρατσουνιάς που αποτρέπει μικρές γρατσουνιές, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί σε βαριά σκουπίσματα και καθαρισμό χωρίς πρώτα να μαλακώσει η βρωμιά, η βρωμιά και τα σφάλματα.

Σημειώστε τη μέθοδο υγρής πετσέτας για να μαλακώσετε τα αποξηραμένα σφάλματα και τη βρωμιά παραπάνω.

Τα πλαστικά βερνίκια λειτουργούν καλά για να καθαρίσουν το εξωτερικό μέρος της ασπίδας, αρκεί να μαλακώσει και να αφαιρεθεί πρώτα η βρωμιά και η βρωμιά.

Οι εσωτερικές ασπίδες προσώπου Everclear χωρίς επίστρωση ομίχλης απαιτούν ειδική επεξεργασία για τον καθαρισμό.

Προτείνουμε τη χρήση ζεστού νερού και ενός ήπιου συνδυασμού σαπουνιού και στη συνέχεια στεγνώματος με στεγνή πετσέτα.

Το σκούπισμα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά και γρατζουνιές στο εσωτερικό επίστρωμα Everclear.

Χημικά:

Ορισμένες κοινές οικιακές χημικές ουσίες θα αντιδράσουν αρνητικά με τα πολυανθρακικά άλατα, υαλοβάμβακα ή επικαλύψεις του κράνους σας.

Αποφύγετε την επαφή με ακετόνη (αφαίρεση βερνικιού νυχιών), καυστικά διαλύματα (καθαριστικά με βάση την αμμωνία), σπρέι μαλλιών που περιέχουν μεθυένιο, χλώριο από πισίνες ή κόλλες.
Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet έχει το Scorpion επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή. Ως Scorpion επίσημη έμπορος λιανικής, όλες μας οι προσφορές μοτοσυκλέτα προϊόντων καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή 2 χρόνων. Σε motardinn, είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιλέξετε υψηλής ποιότητας Κράνη προϊόντων που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας πιο άνετη. Έχουμε μια ποικιλία Διαμορφωμένοι προϊόντων για να ταιριάξετε στις ανάγκες σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε και να εμπνευστείτε να κάνετε περισσότερα για τον αθλητισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χρώμα
Ηλικία

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Μεγάλη εταιρεία

-

Μεγάλο προϊόν, εξαιρετική τιμή, ABSOLUTELY FABULOUS SHIPPING, (3 ημέρες από την Ισπανία στις ΗΠΑ) Αγορά με εμπιστοσύνη!

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up