up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Επιστροφή παραγγελίας

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Scorpion
360

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

plus
  • 360Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Play videoScorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Περιγραφή προϊόντος Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χαρακτηριστικά:

Airfit Concept:

Το σύστημα αντλίας επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόζει ανά πάσα στιγμή τη ρύθμιση του κράνους χάρη στα μαξιλαράκια μάγουλα που είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενη θήκη αέρα, για άνεση που γίνεται στη μέτρηση.

Λόγω της αντιπαράθεσης, το EXO 3000 διαθέτει πλαϊνή τσέπη αέρα, αλλά και για πρώτη φορά τσέπη αέρα στο λαιμό.

Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας παραμένουν τριπλά:

καλή μόνωση θορύβου, τέλεια εφαρμογή σε κάθε μορφολογία και εγγύηση για τέλεια εφαρμογή καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών.

Scorpion Exo μοντέλα AIR:

η κατασκευή που πραγματοποιήθηκε για τη μέτρηση χτίζεται μέχρι το τέλος!

Pinch Maxvision:

Τοποθετώντας τέλεια στην ειδική θέση του φακού, το Pinlock δημιουργεί συνεχή πίεση αέρα μέσω της δύναμης συμπίεσης, η οποία με τη σειρά της σταματά τη συμπύκνωση και συνεπώς ο θόρυβος μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του κράνους αυξάνεται.

Kwikwick3 Liner:

Πολύ αποτελεσματικό, υποαλλεργικό, αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο και πολύ απαλό και ευχάριστο στην αφή, η επένδυση KwikWick3 της νέας σειράς ScorpionExo 2015 είναι μια πραγματική προσωπική παντόφλα για το κεφάλι σας.

SpeedView:

Ο ανασυρόμενος αντηλιακός σκελετός (εγκεκριμένος UV400 και αντιολισθητικό EverClear) προστατεύει άμεσα τα μάτια προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία χωρίς να αλλάζει το Face Shield.

Σύστημα εξαερισμού:

3 προσαρμοσμένες εισόδους αέρα ρυθμιζόμενες ανεξάρτητα (1 στο επίπεδο του πηγουνιού, 1 στην κορυφή, 1 στην πλάτη), δημιουργούν μια κατάθλιψη και βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα μέσω του κράνους.

Προστατευτικό κάλυμμα μύτης:

βελτιώνει τις επιδόσεις της αντιθαμβωτικής επικάλυψης της ασπίδας.

Λουράκι λουριού με μικρομετρική ρύθμιση για τέλεια και αξιόπιστη ρύθμιση στο χρόνο.

Περιποίηση προϊόντων:

Φροντίδα και καθαρισμός του κράνους σας ScorpionExo:

Όπως με κάθε προϊόν ποιότητας, η σωστή φροντίδα θα ενισχύσει και θα παρατείνει τη χρησιμότητα του κράνους σας και θα προστατεύει την επένδυσή σας.

Το κράνος σας έχει σχεδιαστεί και συναρμολογηθεί με τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και των ιδιόκτητων σημάτων.

Καθαρισμός του εξωτερικού μέρους του κράνους:

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά καθαριστικά για να καθαρίσετε το κράνος! Για βέλτιστη απόδοση, ξεπλύνετε το κράνος σας σε ζεστό νερό χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι.

Αν το εξωτερικό είναι βρώμικο με αποξηραμένα βρωμιά και σκουλήκια, προτείνουμε να τοποθετήσετε μια υγρή πετσέτα πάνω στο κράνος για τουλάχιστον ένα λεπτό πριν καθαρίσετε το.

Αυτό μαλακώνει τα ξένα αντικείμενα πριν την αφαίρεση μειώνοντας την πιθανότητα γρατζουνιές.

Οι πολλαπλές επικαλύψεις στην επένδυση προσώπου είναι ανθεκτικές στην ελαφριά γδαρσίματα, ωστόσο, βαριά, καταχρηστική γδάρσιμο μπορεί να σπάσει μέσα από τις επικαλύψεις και να προκαλέσει ορατά σημάδια.

Η αφαίρεση των βρωμιών και των σκουπιδιών με καλές πρακτικές καθαρισμού και η κράτηση του κράνους σε ένα RaceCase θα συμβάλει σημαντικά στην παράταση της ζωής του κράνους και των ασπίδων.

Καθαρισμός του εσωτερικού του κράνους:

Η αφαιρούμενη επένδυση που μπορεί να πλυθεί σε όλα τα κράνη μας καθιστά εύκολο τον καθαρισμό.

Ακόμη και ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει.

Αφαιρέστε πρώτα τα μαξιλάρια μάγουλα ξεχωρίζοντας τα 3 κουμπιά (συνήθως) σε κάθε μία.

Προσέξτε να μην σκιστεί το μαξιλαράκι έξω, αλλά προσεκτικά απενεργοποιήστε κάθε κουμπί.

Το στέμμα μπορεί να αφαιρεθεί (2) από το πίσω μέρος της περιοχής της κεφαλής και να τραβηχτεί από το κράνος στην περιοχή του μέσου.

Σημειώστε τα βέλη ευθυγράμμισης για να εγκαταστήσετε ξανά το στέμμα.

Τοποθετήστε τα τρία αυτά κομμάτια στο πλυντήριο, αν είναι δυνατόν, σε σακούλα πλυσίματος, έτσι ώστε τα πλαστικά μέρη να μην μπορούν να σπάσουν ή να βλάψουν το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν και να τα αφήσουν να στεγνώσουν πριν εγκατασταθούν.

Καθαρισμός της ασπίδας προσώπου:

Το ScorpionExo αντιμετωπίζει ασπίδες για 400s και 700s έχουν διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Η εξωτερική όψη είναι επικαλυμμένη με επίστρωση αντιρρυπαντικής προστασίας που αποτρέπει μικρές γρατζουνιές, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί σε βαριά σκούπισμα και καθαρισμό χωρίς να προκαταρκτικά μαλακώσει τη βρωμιά, την ακαθαρσία και τα σκουλήκια.

Λάβετε υπόψη τη μέθοδο υγρών πετσετών για την αποσκλήρυνση των ξηρών σκωριών και των ρύπων πάνω.

Τα πλαστικά στίλβωση δουλεύουν καλά για να καθαρίσουν το εξωτερικό μέρος της ασπίδας, εφόσον η βρωμιά και η βρωμιά έχουν μαλακώσει και αφαιρεθεί πρώτα.

Η εσωτερική επένδυση προσώπου Everclear χωρίς επικαλυμμένο με ομίχλη απαιτεί ειδική επεξεργασία για τον καθαρισμό.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό νερό και ένα ήπιο συνδυασμό σαπουνιού ακολουθούμενο από ξήρανση με πάγο με μια στεγνή πετσέτα.

Το σκούπισμα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά και ξύσιμο στην εσωτερική επίστρωση Everclear.

Χημικές ουσίες:

Ορισμένες κοινές οικιακές χημικές ουσίες θα αντιδράσουν αρνητικά με τα πολυανθρακικά, τα υαλοβάμβακα ή τις επικαλύψεις του κράνους σας.

Αποφύγετε την επαφή με ακετόνη (αφαίρεσης βερνικιών νυχιών), καυστικά διαλύματα (καθαριστικά με βάση αμμωνία), σπρέι μαλλιών που περιέχουν μεθυλένιο, χλώριο από πισίνες ή κόλλες.
Επιπλέον, Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet στη Κράνη κατηγορία από το ηλεκτρονικό σας μοτοσυκλέτα κατάστημα, μπορείτε να βρείτε άλλα προϊόντα που σχετίζονται με Διαμορφωμένοι. Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε άλλα προϊόντα από τη μάρκαScorpion, στο motardinn, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μοτοσυκλέτα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Scorpion επικεντρώνεται στην καινοτομία και τη βελτίωση της μοτοσυκλέτα εμπειρία τόσο για αρχάριους και προχωρημένους επίπεδο, διατηρώντας παράλληλα χαμηλές τιμές.

Χαρακτηριστικά Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Χρώμα
Ηλικία

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (2)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά

-

Γεια σας, Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόκκινο αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά του κράνους που λέει "airfit";

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, ναι μπορεί να αντικατασταθεί.
Χαιρετισμοί.

εξω scorpion

-

Πολύ καλό κράνος, απλά κάτι πραγματικά πολύ μικρό μέγεθος, παρέχει τουλάχιστον ένα μέγεθος πιο άνετα. Γρήγορη, την ανάκτηση της πρώτης κράνος που ήταν πολύ μικρό, πολύ γρήγορο επιστροφή.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up