Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Scorpion

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Περιγραφή προϊόντος Scorpion Exo 3000 Air Solid

Χαρακτηριστικά:


Airfit Concept: Το σύστημα αντλίας επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόσετε οποτεδήποτε την προσαρμογή του κράνους χάρη στα μαξιλαράκια είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενο κενό αέρα, για άνεση γίνεται με τη μέτρηση.

Λόγω κτύπημα επάνω σύλληψή του, ο EXO 3000 έχει δευτερεύουσα τσέπη του αέρα, αλλά και για πρώτη φορά την τσέπη του αέρα στο λαιμό. Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας παραμένουν τριπλό: μόνωση θορύβου καλό, τέλεια εφαρμογή σε κάθε μορφολογία και την εγγύηση ενός τέλεια εφαρμογή καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Scorpion Exo μοντέλα AIR: η μνεία της κατασκευής μέτρηση να διαρκέσει!

Pinlock Maxvision: Ταιριάζει απόλυτα σε ειδικά υποβαθμισμένη περιοχή του faceshield, η Pinlock δημιουργεί συνεχή πίεση του αέρα μέσα από την δύναμη συμπίεσης, η οποία με τη σειρά τους σταματά συμπύκνωσης - και έτσι να θολώσει - από την εμφάνιση, ακόμη και όταν η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του κράνος αυξήσεις.

Kwikwick3 Liner: Πολύ αποτελεσματικό, υποαλλεργικό, αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο, και πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, η επένδυση KwikWick3 του νέου SCORPIONEXO 2015 σειρά είναι ένα πραγματικό custom made παντόφλα για το κεφάλι σας.

SpeedView: Η αναδιπλούμενη sunvisor (εγκεκριμένο UV400 και αντι επίστρωση ομίχλη EverClear) προστατεύει αμέσως τα μάτια, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία, χωρίς να αλλάζει Ασπίδα προσώπου.

Σύστημα εξαερισμού: 3 ευρετήριο εισαγωγές αέρα ρυθμιζόμενα ανεξάρτητα (1 στο επίπεδο του πηγουνιού, 1 στην κορυφή, 1 στο πίσω μέρος), δημιουργούν ένα κατάθλιψη και τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα μέσα από το κράνος.

Μύτη φρουρά: βελτιώνει τις επιδόσεις της αντι επίστρωσης ομίχλη της ασπίδας.

Πηγούνι πόρπη με μικρομετρική ρύθμιση για τέλεια και αξιόπιστη προσαρμογή στο χρόνο.


Φροντίδα Προϊόν:


Φροντίδα και καθαρισμός των SCORPIONEXO Κράνος σας


Όπως και με κάθε ποιότητα του προϊόντος, την κατάλληλη φροντίδα θα ενισχύσει και να παρατείνει τη χρησιμότητα του κράνους σας και να προστατεύσει την επένδυσή σας. Κράνος σας είναι σχεδιασμένοι και συναρμολογούνται με την κατάσταση της τεχνολογίας, περιλαμβανομένων των αποκλειστικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ιδιόκτητο εμπορικό σήμα χαρακτηριστικά.


Καθαρισμός της εξωτερικής επιφάνειας του κράνους


Ποτέ μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά καθαριστικά για να καθαρίσετε το κράνος σας !! Για βέλτιστη απόδοση, ξεπλύνετε το κράνος σας σε ζεστό νερό χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι. Εάν το εξωτερικό είναι βρώμικο με αποξηραμένα βρωμιά και σφάλματα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μια υγρή πετσέτα πάνω από το κράνος για τουλάχιστον ένα λεπτό πριν το σκούπισμα καθαρό. Αυτό μαλακώνει τα ξένα αντικείμενα πριν από την αφαίρεση, μειώνοντας την πιθανότητα γρατσουνιές. Οι πολλαπλές επιστρώσεις για την ασπίδα προσώπου είναι ανθεκτικά στο φως ξύσιμο, ωστόσο, βαριά, καταχρηστική ξύσιμο μπορεί να σπάσει μέσα από τις επενδύσεις και να προκαλέσει ορατά σημάδια. Αφαίρεση βρωμιά και τα σφάλματα με τις ορθές πρακτικές καθαρισμού και κρατώντας το κράνος σας σε ένα RaceCase θα βοηθήσει σημαντικά να παρατείνει τη ζωή του κράνους και το πρόσωπό σας ασπίδες.


Καθαρισμός στο εσωτερικό του κράνους


Το αποσπώμενο, πλενόμενο επένδυση σε όλα τα κράνη μας καθιστούν εύκολο να καθαριστεί. Ακόμα και ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει. Αφαιρέστε τα μαξιλαράκια για πρώτη φορά από unsnapping τα 3 (συνήθως) Κουμπί ασφαλίσει σε κάθε μία. Να είστε προσεκτικοί για να μην "δάκρυ" το μαξιλάρι έξω, αλλά προσεκτικά un συμπληρωματικό πρόγραμμα κάθε κουμπί. Το «crownliner" μπορεί να είναι Κατέβασε (2) από το πίσω μέρος της περιοχής της κεφαλής και του τραβιέται μακριά από το κράνος στην περιοχή μέτωπο. Σημειώστε τα βέλη ευθυγράμμισης για την εκ νέου εγκατάσταση του crownliner. Πέτα αυτά τα τρία κομμάτια στο πλυντήριο, αν είναι δυνατόν σε ένα σάκο πλυσίματος, έτσι ώστε να μην μπορεί να σπάσει τα πλαστικά μέρη ή να καταστρέψει τον κλωστοϋφαντουργίας και αφήστε τα να στεγνώσουν πριν τα ξαναφορέσετε εγκατάσταση.


Καθαρισμός της Ασπίδα προσώπου


Το πρόσωπο SCORPIONEXO Προστατευτικά για 400S και 700S έχουν διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Το εξωτερικό είναι επικαλυμμένο με αντι μηδέν επίστρωση που αποτρέπει μικρές γρατσουνιές, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί βαριά σκούπισμα και καθαρισμό χωρίς προκαταρκτική μαλάκωμα του βρωμιά, βρωμιά και τα σφάλματα πρώτος. Σημειώστε το υγρό μέθοδο πετσέτα από το μαλάκωμα του ξεραμένου σφάλματα και βρωμιά παραπάνω. Πλαστικά γυαλίζει δουλεύουν μια χαρά για να καθαρίσετε το εξωτερικό της ασπίδας για όσο διάστημα η βρωμιά έχει μαλακώσει και να απομακρύνονται πρώτα. Η εσωτερική Everclear δεν ομίχλης επικαλυμμένα ασπίδες προσώπου απαιτούν ειδική μεταχείριση για τον καθαρισμό. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι συνδυασμός που ακολουθείται από "ελαφρύ κτύπημα στέγνωμα» με μια στεγνή πετσέτα. "Σκούπισμα" μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά και γρατζουνιές στο innercoating Everclear.


Χημικά


Ορισμένες χημικές ουσίες κοινό νοικοκυριό θα αντιδράσουν αρνητικά με τα πολυκαρβονικά, fiberglass ή επικαλύψεις του κράνους σας. Αποφεύγετε την επαφή με ακετόνη (ασετόν), καυστικά διαλύματα (αμμωνία καθαριστές βάση), σπρέι μαλλιών που περιέχουν μεθυλένιο, το χλώριο από τις πισίνες ή κόλλες.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Scorpion Exo 3000 Air Solid ή άλλα προϊόντα της μάρκας Scorpion στην Κράνη κατηγορία στο motardinn, είστε τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη προσφορά σε διάφορα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε μοτοσυκλέτα δραστηριότητες με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε επίσης την Διαμορφωμένοι συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε μοτοσυκλέτα προϊόντα από Scorpion, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά Scorpion Exo 3000 Air Solid

κατηγορία προϊόντων
Είδος κρανών
Έγκριση
Βάρος
Σύστημα κλειδώματος
Προτεινόμενη χρήση

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (3)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά

-

Γεια σας, Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόκκινο αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά του κράνους που λέει "airfit";

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, ναι μπορεί να αντικατασταθεί.
Χαιρετισμοί.

Μεγάλη εταιρεία

-

Μεγάλο προϊόν, εξαιρετική τιμή, ABSOLUTELY FABULOUS SHIPPING, (3 ημέρες από την Ισπανία στις ΗΠΑ) Αγορά με εμπιστοσύνη!

εξω scorpion

-

Πολύ καλό κράνος, απλά κάτι πραγματικά πολύ μικρό μέγεθος, παρέχει τουλάχιστον ένα μέγεθος πιο άνετα. Γρήγορη, την ανάκτηση της πρώτης κράνος που ήταν πολύ μικρό, πολύ γρήγορο επιστροφή.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Παρόμοια προϊόντα

Δείτε όλα τα προϊόντα

Κλείσιμο