`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

AGV

AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter

AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter

  • AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter
  • AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter
  • AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter

AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter

Tuotekuvaus AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter

Anti-scratch visiiri polykarbonaattia.Visiirit niiden tyyppihyväksynnästä mukaan turvallisuusnormeja käytössä omassa maassa. Savu ja iridium kilvet eivät täytä turvallisuusvaatimuksia käyttöön maailmanlaajuisesti. Nämä suojat voidaan käyttää ainoastaan ​​kilpailuihin ja yksityisen kilparadoilta. AGV kiistää kaikki mahdolliset johtuvan vastuiden tällaiseen käyttöön.


Jos pidät AGV Visor City 12 for Helmet Bali Copter:sta, tutustu myös muihin AGV:n moottoripyöräilytuotteisiin Suojaukset osastollamme ja Näytöt katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia motardinn:ssa, omassa moottoripyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Agv visiiri kaupunki 12 kypärä bali kopteri

-

Olen etsinyt tätä visiiriä AGV Bali Copter -kypärääni jo jonkin aikaa. Tuotannon pysähtymisen takia en löytänyt sitä mistään, edes Dainese / AGV: ltä. Löysin vahingossa tämän sivuston Google-haun aikana, ja sillä on ainoa, jolla on varastoa tälle visiirille. Saatu nopeasti ja jo koottu. Onnittelut motardinnille, jatka sitä

1 ja vain maailmassa

-

Minulla on tapana hankkia tämä visiiri AGV Bali Copter -kypärääni varten, mutta koska tuotanto lopetetaan, joten en saa sitä mistään, edes AGV-jälleenmyyjät eivät myöskään voineet saada minulta takaisin tilausta. Löysin vahingossa tämän alustan google-haun aikana, ja se on ainoa paikka, joka näkyy varastossa tälle visiirille, ja se oli täydellinen, kun sain sen, silti halvempaa kuin ostan Malesian paikallisesta myymälästä, josta tämä visiiri valmisti. Suosittelemme motardinnia hyvien tarjousten saamiseksi myös harvinaisia osia

Täydellinen

-

Täydellinen AGV DIESEL -laitteelleni .. nopea ja tehokas. 10¡¡¡¡

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje