`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

AGV

AGV Visor City 8 for Helmet Planet

  • AGV Visor City 8 for Helmet Planet
  • AGV Visor City 8 for Helmet Planet

AGV Visor City 8 for Helmet Planet

Tuotekuvaus AGV Visor City 8 for Helmet Planet

Anti-scratch visiiri polykarbonaattia.Visiirit niiden tyyppihyväksynnästä mukaan turvallisuusnormeja käytössä omassa maassa. Savu ja iridium kilvet eivät täytä turvallisuusvaatimuksia käyttöön maailmanlaajuisesti. Nämä suojat voidaan käyttää ainoastaan ​​kilpailuihin ja yksityisen kilparadoilta. AGV kiistää kaikki mahdolliset johtuvan vastuiden tällaiseen käyttöön.


Älä odota enää pidempään ja osta AGV Visor City 8 for Helmet Planet. Jos sinulla on kysyttävää AGV Visor City 8 for Helmet Planet:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Suojauksettuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Suojaukset varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Näytöt varusteilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Visiiri

-

Hyvä visiiri. Vähän tumma syksyiltoihin. Kevyt hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje