`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

AGV

AGV Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked

  • AGV Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked
  • AGV Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked

AGV Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked

Tuotekuvaus AGV Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked

Anti-scratch ja anti-sumu polykarbonaattivisiiri.Visiirit niiden tyyppihyväksynnästä mukaan turvallisuusstandardien käytössä omassa maassa. Savua ja iridium kilvet eivät täytä turvallisuusvaatimuksia käyttöön maailmanlaajuisesti. Nämä suojat voidaan käyttää ainoastaan ​​kilpailuihin ja yksityisen kilparadoilta. AGV kiistää ja kaikki johtuvan vastuiden tällaiseen käyttöön.


Kaikki Näytöt kategorian moottoripyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. motardinn:sta löydät täyden AGV-kokoelman Suojaukset tuotteita. AGV:n Visor for helmet AX-8 Dual AX-8 Dual Evo AX-8 Naked:een hinta on 62.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje