`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Akrapovic

Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

  • Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15
  • Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15
  • Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

Tuotekuvaus Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

Slip Ons on ensimmäinen askel pakojärjestelmän viritysprosessissa, ja ne tarjoavat erinomaisen tasapainon hinnan ja suorituskyvyn välillä. Muuta pyöräsi luonnetta lisäämällä tehoa, parempaa suorituskykyä ja ainutlaatuista Akrapovič-ääntä. Kaikki pakattu tyylikkäästi suunniteltuihin Slip On pakojärjestelmään. Suunnittelun tuloksena on vakavasti kaksi erilaista Slip On-pakojärjestelmää. Valitse malli joko hiilikuituvaimentimen ulomman hihan tai titaanin kanssa. Kaikissa Slip On -laitteissa on hiilikuituinen päätykappale. Kilpailu todistettu materiaali.

Tekniset tiedot:

teho +2,8 kWat 10000 rpm

vääntömomentti +3,9 5570 kierr./min

paino 3,2 kg


Jos etsit Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. motardinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia moottoripyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Pakoputketvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Akrapovic Carbon FZ 8/FZ 8 Fazer 10-15

Pakoputkien osat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje