up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Alpha Industries

Alpha Industries

Osastot

Miesten vaatteet

KAIKKI ( Alpha Industries )

Noin Alpha Industries

Lokakuussa 1959, yli 50 vuotta sitten, Alpha Industries aloitti toimintansa sotilasvaatteiden valmistamiseksi vuokratun Knoxvillen Tennessee -tehtaan kellarissa.
Vaikka Alpha valmisti monia erilaisia vaatteita, yhtiö liittyi eniten useisiin takkeihin, joista tuli amerikkalaisen muodin klassikoita.
Viime vuosina Alpha Industries on ottanut yli 50 vuoden vanhan perintönsä ja kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi maailmanlaajuiseksi brändiksi armeijan inspiroimille vapaa -ajan asuille. Alpha Industries on laajentanut tuotevalikoimaansa viime vuosina, ja se valmistaa nyt takkeja, paitoja, housuja, kenkiä
Ja monia muita tuotteita, joita ihmiset käyttävät ympäri maailmaa, sekä farkkuja ja muita eurooppalaisen ja amerikkalaisen rento -tyylin tunnusmerkkejä.

clouse menu Sulje