`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars GP Tech 13/14

  • Alpinestars GP Tech 13/14
  • Alpinestars GP Tech 13/14
  • Alpinestars GP Tech 13/14

Alpinestars GP Tech 13/14

Tuotekuvaus Alpinestars GP Tech 13/14

Motogp- ja wsbk-keksinnöllisistä innovaatioista koostuva gp tech -hansikka sisältää luokan johtavia ominaisuuksia, kuten joustavat yhdistelmäsormusuojat, ergonomisen kalvosinnapetin ja strategisen vahvistuksen kämmenalueella, joten se on yksi markkinoiden teknisesti edistyneimmistä kilpahansikkaista.

Ominaisuudet:

Rakentaminen:

Kehitysvaihe MotoGP-johdetulle hansikkaalle, jossa on vahva ja joustava kenguru-päänahkarunko ja kämmen.

Kämmen ja ulkopinta on vahvistettu erittäin hengittävällä Pittardsdigital-nahkalla, joka edistää parempaa pitoa ja veden valumista epäsuotuisissa olosuhteissa.

Integroitu nahkaharmoninen joustava lisäys sormeihin ja peukaloon, mukaan lukien innovatiivinen sivuttainen insertti, joka tarjoaa suuremman liikkuma-alueen takaosan alueella.

Turvallisuus:

Alpinestars-edistyksellisessä nappisuojausjärjestelmässä on joustava, kaksiosainen TPU-suoja, jossa on ilmanottoaukot ja poistoaukko jäähdytystehokkuuden parantamiseksi.

Suoja on ikkunaan kiinnitetty poly-vaahto mukavuuspehmusteeksi virtaviivaistamista, toistuvaa hankausominaisuutta ja iskunvaimennusta varten.

Alpinestarsin patentoima sormisilta estää nahkaa kiertymästä sormien ympärillä ja auttaa estämään murtumasaumoja ja sormen erottumista.

Ergonomisesti suunniteltu TPU-ranneke, joka kietoutuu ranteen ympärille ja nostaa käden koko profiilin ranteen ja rintaosan luiden suojaamiseksi törmäyksessä antaen samalla erinomaisen joustavuuden.

Kämmen-, peukalo- ja sormi-TPU-liukusäätimet on asennettu polyvaahtoon ja asetettu strategisesti erinomaisen iskun- ja kulutuskestävyyden saavuttamiseksi.

Mukavuus:

Yksikerroksinen nahkakämmenmuoto varmistaa otteen herkkyyden ja minimaalisen materiaalirakenteen sekä vähentyneet saumat.

Rei'itetty nahkainen yläpaneeli, ranneke ja tuuletetut sormen sivuseinät tarjoavat erinomaisen hengittävyyden.

Käsien takana olevassa pakoputkessa on TPU-harjanne lisää kulutuskestävyyttä.

Esikaareva sormenrakenne vähentää väsymystä, plus ulkoiset sormi- ja kämmensaumat tekevät siitä istuvuuden ja ylivoimaisen tunteen.

Gauntlet-tyylisen mansetin sulkeminen on vahvistettu mukavuuspoly-vaahdolla, jossa on laajennettu kalvosinnappi kiinnityksen helpottamiseksi.
Tilaa nyt oma Alpinestars GP Tech 13/14:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Alpinestars GP Tech 13/14:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Alpinestars GP Tech 13/14:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 279.99 $. Suuresta Käsineet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Alpinestars GP Tech 13/14

Sukupuoli
Ikä
Koko
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje