up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alpinestars
360

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15

plus
  • 360Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15
  • Play videoAlpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15
  • Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15

Tuotekuvaus Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15

Tulossa vanavedessä huippusuositun ja ikoninen Tech 10 ja Tech 7 uutta Tech 5 on kehittynyt monen materiaali, multi-paneeli rakentaminen boot, joka entisestään vahvistaa Alpinestars riviin luokan johtava motocross ja off road saappaat.


Sisältävät innovatiivinen mikrokuituliina alustan, joka on erittäin kestävä ja kevyt, mediaalinen biomekaaniset pivot järjestelmän hyvästä tukea ja vakautta ja laajennettu harmonikka flex vyöhykkeitä, Tech 5 tarjoaa suorituskykyä istuvuus ja korkea mukavuutta ja kestävyyttä.Ominaisuudet:


Ylä rakennettu innovatiivisia, kulutusta kestävä mikrokuituliina synteettisen polymeerin kanssa toe box. Pääsivu mikrokuituliina materiaali tarjoaa korkean veden vastus, kestävyys ja parantunut painon säästö. Materiaali takaa tasaisen kelpaavan pitkäaikaisen käytön ja on helppo huoltaa ja puhdistaa.

Uusittu nilkka- ja Achilles harmonikka flex vyöhykkeitä valmistettu kevyestä mikrokuituliina ylivertaista mukavuutta, ohjaus ja tuki.

Muotoiltu kehittynyt polymeeriydin rakenne kirjekuoria ylempi saappaan rakenteellisen eheyden ja kulutuskestävyys samalla

hyvästä hallinnassa flex.

Anatomisesti profiloitu, suurmoduulisista polymeeri Shin levy ylivoimainen vaikutus ja kulutuskestävyyttä. Muotoiltu Shin levy sallii

enemmän erilaisia ​​asennettavaksi ja ominaisuuksia Tarrakiristys paneeli henkilökohtainen ja turvallinen sulkeminen.

Medial päin biomekaaniset pivot linkittää ala- ja yläosat boot ja antaa etu- ja taka joustavuus ja rakenteelliset

tuki. Sekä sisäänpäin suunnatut ylempään ja alempaan paneeliin rakennetaan erityisesti suunniteltu polymeeri, pito veistos

kuviointi maksimaalisen joutumista pyörä ja parantaa kulutuskestävyyttä.

Taka TPR säärystin päälle TPU vasikan suojelija antaa suojaa ja mukavuutta.

Innovatiivinen solki sulkeminen järjestelmä sisältää polymeeriä ja lasikuitua solki aseiden ja iskunkestävä alumiini silta rauhoitusaika

kestävyyttä ja painon säästö.

Buckle järjestelmässä on muistia ja pikalukitus / lukitusjärjestelmä itse paikalleen asettuva rakenne helpottaa, tarkka sulkeminen ja parantaa ratsastus suorituskykyä ja turvallisuutta. Kaikki soljet ovat helposti vaihdettavia.

TPU solki hihnat ovat ergonomisesti profiloitu edistetään korkeaa edessä fleksio.

Innovatiivinen yksiosainen TPU pistetään dual yhdiste jalka kuori erinomainen vaikutus ja kulutuskestävyys ja verraton turvallisuustaso. Tämä kuori on vahvistettu metalli varsi sisälle ja varvas vahvistaminen yhteistyössä ruiskutetaan kovemmin yhdiste.

Exclusive dual yhdiste ainoa saumattomasti integroitu multi tiheys jalka pohjarakenteen kanssa sisäänrakennettu tuki. Ainoa tarjoaa erinomaisen kestävyyden, pidon ja tuntuu ajossa. Pohja on vaihdettava.

TPU kantapää laastari liittyvät kuori ja sivusuunnassa / mediaalinen TPU osat, tarjoaa suojaa ja tukea.

Pehmeä poly vaahto ympäröi nilkkojen ja kaulus tarjous iskuja vaimentava suorituskyky, plus koko sisustus tekstiili vuori mukavuutta.

Vaihdettavat anatomiset EVA pohjallinen tekstiilivuori päälle.

Tech 5 boot on CE-sertifioitu.


Etsitkö Alpinestars-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15:a? motardinn:sta, löydät täyden Naisten kengät tuotekokoelman ja moottoripyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme motardinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin moottoripyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 5 14/15

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upeat saappaat!

-

Nopea toimitus! Aina ollut Alpine saappaat, ja nämä eivät ole pettymyksiä! Suositellaan

Exc!

-

Exc !!!!

Erinomainen

-

Tilaus kauan ennen määräaikaa. Erinomainen palvelu.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up