up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alpinestars
360

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7

plus
  • 360Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7
  • Play videoAlpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7
  • Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7

Tuotekuvaus Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7

Tech 7 Enduro boot on erityisesti suunniteltu, yhdiste ainoana tarjoamaan Enduro ratsastajat ylivoimainen kestävyys, pito, tuntea ja tasot rakenteellista jäykkyyttä. Tämä CE-sertifioitu boot edistää ydin vakautta ja flex kautta biomekaaniset pivot samalla tarjota erinomaisen nilkan suojaa.


Boot kotelo on suunniteltu antamaan täydellisen tuntuman ja optimoitu vuorovaikutus pyörä valvontaa, kun taas innovatiivinen solki mahdollistaa helpon ja tarkan sulkeminen.Ominaisuudet:


Ylä rakennettu innovatiivisia mikrokuituliina materiaalia, joka on joustava ja kulutusta kestävä. Ylä materiaali on vahvistettu PU korkea vesitiiviyden ja kestävyys ja parantunut painon säästö suorituskykyä.

Suunniteltu erityisesti yhdiste ainoa tarjoaa ATV ja Enduro ratsastajat ylivoimainen kestävyys, pito, tuntea ja korkean rakenteellisen jäykkyyden. Ainoa ja jalkatappi insertti ovat vaihdettavissa.

Alpinestars kehittänyt TPU Shin levy ja keskiosan suoja on rakennettu yhdestä osasta suurempaa rakenteellista eheyttä ja vakautta. Anatomisesti profiloitu Shin levy on kaksitoiminen sulkeminen järjestelmän sisäinen mikrokuituliina läppä kiinnitetään Velcro tarkka istuvuus sulkeminen taas karu ja kestävä Shin kiinnitettävään turvallisesti tarkasti säädettävä solki.

Laaja ajosuunnassa mukavuuden ja mahdollistaa laaja-alaisen vasikka sovitussäädön ja tukea.

TPU mediaalinen sivupaneeli on edistyksellinen hunajakenno kumiliuskat ja on suunniteltu erinomaisen pidon vastaan ​​pyörä sekä suojaamaan vaikutus.

Innovatiivinen solki sulkeminen järjestelmään kuuluu korkea alumiinia silta sulkemisia, muistilla asetukset ja pikalukitus / lukitusjärjestelmä itse paikalleen asettuva rakenne helpottaa, tarkka sulkeminen ja parantaa ratsastus suorituskykyä. Kaikki soljet ovat vaihdettavissa.

Muotoiltu vasikka suojelija levy pistetään suurmoduulisista polymeeriä iskunkestävyyttä ja sisältää Alpinestars "kehittänyt terä flex järjestelmä tarkempaa valvontaa ja liikkumista, lisäsuojaa kantapää ja akillesjänne ja auttaa estämään hyperflexion.

Uusi TPU nilkka suojajärjestelmä sisältää biomekaaniset yhteys keskellä ja pohjaosien boot auttaa estämään vahinkoja jalkaan tarjoamalla progressiivinen voima helpotusta vääntövoimia.

Uusittu nilkka- ja Achilles harmonikka flex vyöhykkeitä rakenne erinomainen mukavuus, ohjaus ja tuki.

Sisältävät innovatiivinen yksiosainen pistetään dual yhdiste jalka kuori yhteistyötä pistetään kova varvas suojelija ja integroidun terästehtaan varsi. Kuori on erittäin kestävä hankausta ja iskuja, lisää boot yleistä kestävyyttä ja parantaa kengän virtaviivaistaminen.

Laajennettu mikrokuituliina säärystin auttaa estämään liiallista veden ja lian pääsyn.

Sisäinen 3D vuori sisältää anti dia mikrokuituliina mokka kantapää auttaa pitämään jalka paikallaan.

Pehmeä vaahto vahvike nilkat ja kaulus pitkäaikaisia ​​mukavuutta ja iskunvaimennusta.

Uusi, kaksi yhdistettä, irrotettava anatominen pohjallinen sisältää EVA ja Lycra top mukavuutta ja tukea takaa tasaisen painojakauman ja vahvistettu kantapää.

Tech 7 boot on CE-sertifioitu.


Haluatko ostaa Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Saappaat malleja. Tutustu nyt uusiin Naisten kengät tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä Alpinestars-merkkisiä Saappaat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Alpinestars Moottoripyörä Saappaat Tech 7

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up