up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alpinestars

Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A

plus
  • Play videoAlpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A
  • Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A

Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A

Tuotekuvaus Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A

Suunniteltu korkean suorituskyvyn turvallisuuden parantamista valituille Alpinestars takit, Bio Armor on kevyt, rei'itetty suojelija erittäin korkea iskunvaimennuksen luokan johtava turvallisuus, istuvuus ja mukavuus.BIO panssari suoja KIT PÄÄKOHTIA:


 rakennettu käyttäen erityisesti suunniteltu umpisoluvaahto.


 Erinomainen iskunkestävyyttä, laboratoriokokeet tuotti tuloksia jopa kaksi kertaa iskunvaimennuksen valmiudet standardin suojelijoita.


 CE sertifioitu EN 1621-1 (Moottoripyöräilijöiden suoja-asut mekaanista iskua vastaan).


 Rei'itetty rakenne mahdollistaa ilmavirran läpi suojelija, parantaa jäähdytystehoa takki.


 Joustava, kevyt rakenne mahdollistaa suunnittelu, leikkaus ja sovitus isännän takki omaksumaan rento tyyli niille, jotka haluavat "suunnittelija" tuntuu. Lisäetuna, Bio Armor suojat ovat huomaamattomia antaen mukavampaa ajokokemuksen.


 Testattu yli äärimmäinen lämpötila varmistamaan mahdollisimman turvallisuustasoa kaikissa sääoloissa.


 Saatavana päivityksessä laaja valikoima Alpinestars takit ratsastajille, jotka haluavat tyylikkäämpi, mukava pitää turvallisuutta vaarantamatta suorituskykyä.


Jos etsit korkealaatuisia Kehon suojavarusteet tuotteita, siinä tapauksessa Kehon suojavarusteet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A:a, jonka tämänhetkinen hinta on 42.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. motardinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia moottoripyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Alpinestars Olka-/kyynärpääsuojat Bio Armor Protection Kit Type A

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kiinteämpi ratkaisu turvallisuuteen

-

Suojauksen päivitys oli mainostetun mukainen, paljon kiinteämpi ja tunne paremmasta suojauksesta. Ongelmia olivat lähetysten seurannan päivitysten puute sekä erittäin pitkä odotusaika. Tämä tuli 3 viikkoa määräajan jälkeen. Anna tai ota, tämä tapahtuma maksun jälkeen kesti noin 5 viikkoa. Mene kuvaamaan.

Alpinestars olka- ja kyynärpäät

-

Lähetys saapui ajallaan ja tuotteen laatu näyttää olevan erinomainen. Saatu odotetulla tavalla. Vain numero oli koko, jonka olen tilannut hieman pienikokoisena.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up