up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alpinestars
360

Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i

plus
  • 360Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i
  • Play videoAlpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i
  • Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i

Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i

Tuotekuvaus Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i

Nucleon KR 2i pehmeä selkäsuoja on nopea ja kätevä lisätä ja asenna huomaamattomasti sisällä ratsastajaa takki tai puku parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuuden suojelua.

AVAINOMINAISUUDET:

Nucleon KR 2i Takaisin Protector Lisää on CE-sertifioitu Taso 2 (EN1621 2: 2014)

Kevyt, joustava PU pistetään vaikutus vaahto

Muotoiltu varten anatominen ja mukautuva kunnossa

Rei'itetty hengittävyyden ja mukavuutta

Kanava ilmanvaihtojärjestelmän optimoitu ilmavirta


Osta Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i markkinoiden halvimmalla hinnalla! moottoripyöräily verkkokauppamme, motardinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Suojaukset lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset moottoripyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Alpinestars Selkäsuoja Nucleon KR 2i

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä laatu !!! Tunnen enemmän turvallisuutta Alpinestars -selkäsuojalla ja olen pehmeä ja mukava sovittaa takkini koko !!! Kiitos...

Suuri selkäsuoja

-

Kuten aina, hyvä selkäsuoja Alpinestarsilta

Tuotemerkki takuu!

-

Ei mitään sanottavaa, AlpineStars on takuu! Ostetaan AlpineStars-takkien (talvi ja kesä) siirtämiseen käytettävän takin mukaan.

Alpinestars-nukleoni kr-2i

-

Yhteensopiva Dainese TEmpest 2 D Dry -takin kanssa, vaikka odotankin peittävän selkänojan enemmän. Suoja on pehmeä ja erittäin mukava

Hyvä suoja

-

Osta se täydentämään Alpinestars Andes V2 Drystar -takki takaturvallisuutta. Se on vähän raskas ja melko jäykkä, mutta mielestäni se täyttää tehtävänsä täydellisesti onnettomuustapauksissa.

Mukava ja hienovarainen

-

Sopii täydellisesti vaadittuun kohtaan takin sisällä suojaamaan yläosaa. Ei vie tilaa, ei häiritse, antaa itsensä unohtaa. Suosittelen.

Alpinestars-nukleoni kr-2i

-

tilaaminen oli helppoa, toimituspäivitykset olivat nopeaa ja helppoa seurata. erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja sopii tarkalleen kuvattuun. tilaa varmasti taas motardinnilta! hyvä palvelu ja jatka hyvää työtä!

Erittäin hyvä

-

Se on pehmeämpi kuin Dinezu. Se on kevyt ja pehmeä ja mukava käyttää

Super tuote

-

Erittäin hyvä kuvaus ... sopii hyvin takkiini ...

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up