`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars Tech 7

  • Alpinestars Tech 7
  • Alpinestars Tech 7
  • Alpinestars Tech 7

Alpinestars Tech 7

Tuotekuvaus Alpinestars Tech 7

Tech 7 Enduro boot on erityisesti suunniteltu, yhdiste ainoana tarjoamaan Enduro ratsastajat ylivoimainen kestävyys, pito, tuntea ja tasot rakenteellista jäykkyyttä. Tämä CE-sertifioitu boot edistää ydin vakautta ja flex kautta biomekaaniset pivot samalla tarjota erinomaisen nilkan suojaa.


Boot kotelo on suunniteltu antamaan täydellisen tuntuman ja optimoitu vuorovaikutus pyörä valvontaa, kun taas innovatiivinen solki mahdollistaa helpon ja tarkan sulkeminen.Ominaisuudet:


Ylä rakennettu innovatiivisia mikrokuituliina materiaalia, joka on joustava ja kulutusta kestävä. Ylä materiaali on vahvistettu PU korkea vesitiiviyden ja kestävyys ja parantunut painon säästö suorituskykyä.

Suunniteltu erityisesti yhdiste ainoa tarjoaa ATV ja Enduro ratsastajat ylivoimainen kestävyys, pito, tuntea ja korkean rakenteellisen jäykkyyden. Ainoa ja jalkatappi insertti ovat vaihdettavissa.

Alpinestars kehittänyt TPU Shin levy ja keskiosan suoja on rakennettu yhdestä osasta suurempaa rakenteellista eheyttä ja vakautta. Anatomisesti profiloitu Shin levy on kaksitoiminen sulkeminen järjestelmän sisäinen mikrokuituliina läppä kiinnitetään Velcro tarkka istuvuus sulkeminen taas karu ja kestävä Shin kiinnitettävään turvallisesti tarkasti säädettävä solki.

Laaja ajosuunnassa mukavuuden ja mahdollistaa laaja-alaisen vasikka sovitussäädön ja tukea.

TPU mediaalinen sivupaneeli on edistyksellinen hunajakenno kumiliuskat ja on suunniteltu erinomaisen pidon vastaan ​​pyörä sekä suojaamaan vaikutus.

Innovatiivinen solki sulkeminen järjestelmään kuuluu korkea alumiinia silta sulkemisia, muistilla asetukset ja pikalukitus / lukitusjärjestelmä itse paikalleen asettuva rakenne helpottaa, tarkka sulkeminen ja parantaa ratsastus suorituskykyä. Kaikki soljet ovat vaihdettavissa.

Muotoiltu vasikka suojelija levy pistetään suurmoduulisista polymeeriä iskunkestävyyttä ja sisältää Alpinestars "kehittänyt terä flex järjestelmä tarkempaa valvontaa ja liikkumista, lisäsuojaa kantapää ja akillesjänne ja auttaa estämään hyperflexion.

Uusi TPU nilkka suojajärjestelmä sisältää biomekaaniset yhteys keskellä ja pohjaosien boot auttaa estämään vahinkoja jalkaan tarjoamalla progressiivinen voima helpotusta vääntövoimia.

Uusittu nilkka- ja Achilles harmonikka flex vyöhykkeitä rakenne erinomainen mukavuus, ohjaus ja tuki.

Sisältävät innovatiivinen yksiosainen pistetään dual yhdiste jalka kuori yhteistyötä pistetään kova varvas suojelija ja integroidun terästehtaan varsi. Kuori on erittäin kestävä hankausta ja iskuja, lisää boot yleistä kestävyyttä ja parantaa kengän virtaviivaistaminen.

Laajennettu mikrokuituliina säärystin auttaa estämään liiallista veden ja lian pääsyn.

Sisäinen 3D vuori sisältää anti dia mikrokuituliina mokka kantapää auttaa pitämään jalka paikallaan.

Pehmeä vaahto vahvike nilkat ja kaulus pitkäaikaisia ​​mukavuutta ja iskunvaimennusta.

Uusi, kaksi yhdistettä, irrotettava anatominen pohjallinen sisältää EVA ja Lycra top mukavuutta ja tukea takaa tasaisen painojakauman ja vahvistettu kantapää.

Tech 7 boot on CE-sertifioitu.


Juuri nyt, Alpinestars Tech 7 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. motardinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Miesten kengät katalogista Saappaat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Saappaat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Alpinestars Tech 7

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rakastan sitä!

-

Rakasta heitä thx sinua!

Erinomainen

-

Erinomaiset ristisaappaat, jäykät oikeassa kohdassa, suojaavat erittäin hyvin. Suuri hinta. Suosittelen heitä. Nopea toimitus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje