`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpinestars

Alpinestars Touring Summer

  • Alpinestars Touring Summer
  • Alpinestars Touring Summer

Alpinestars Touring Summer

Tuotekuvaus Alpinestars Touring Summer

Alpinestars 'Touring Kesäsukkia on kehitetty erityisesti kaukoliikenteen lämpimällä säällä. Sukat on suunniteltu vähentämään kuumenemista, parantaa ajomukavuuden ja vähentää väsymystä.TOURING Kesäsukkia PÄÄKOHTIA:


 Nostatex ® hopea lanka pohja siirtävä kosteutta pois iholta ja antaa anti-bakteeri, hajuttomia kerros, joka johtaa lämpöä tasaisesti ympäri ihon pinnalle vähentää hot-spotit.


 uurrettu muotoilu vähentää niputtamista kantapää ja nilkka ja lisää ajomukavuutta


 Strategisesti sijoitettu mesh alueet maksimaalisen mukavuuden ajon aikana.


 Mid pohkeen.


Alpinestars Touring Summer:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt motardinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Alpinestars Touring Summer:lla on Alpinestars:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Sukat kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Alpinestars Touring Summer

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje