`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arai

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Tuotekuvaus Arai Tour X4 Adventure

Standardi CE 22.05.

Seikkailu, kiertomatka tai off road, riippumatta ratsastusolosuhteista, Tour X4 on valmis mihin tahansa. Tour X4: llä on täydellinen uusi ulkokuori.

Uudelleen muotoiltu kovempaa, vahvempaa ja jäykempiä kuin koskaan. Koska Tour X4: tä voidaan käyttää äärimmäisissä olosuhteissa, ilmanvaihtojärjestelmä on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi.

Uusi Facial Contour System (FCS) tarjoaa enemmän tukea ja mukavuutta alempaan leukaan ja luo tiukempaa istuvuutta. Paremman henkilökohtaisen sovituksen ansiosta irrotettava 5 mm: n pinta vaahtokerros on päädyssä olevasta poskipohjasta ja temppelihyllystä.

Käytä Tour X4 -tapahtumaa huipulla tai ilman sitä, näyteikkunalla tai ilman niitä sekä näiden kahden yhdistelmiä. Suuri visiiri-aukko tarjoaa runsaasti tilaa motocross-tyyppisille suojalaseille ajettaessa ilman visiiriä.

tekniikka:

Uusi Tour X 4 on yksi kaikkien aikojen monipuolisimmista kypäristä: seikkailu, suuri retki tai off road, riippumatta ratsastuksesta, Tour X 4 on valmis siihen. Voidaan käyttää ilman visiiriä suojalaseilla, ilman huippua, mutta visiirin kanssa, millä tahansa tavalla, joka sopii sinulle.

Monipuoliset vaihtoehdot:

Valintasi: käytä Tour X 4 huippu tai huipun mukana tai ilman visiiriä ja näiden kahden yhdistelmiä. Suuri visiiri-aukko tarjoaa runsaasti tilaa motocross-tyyppisille suojalaseille ajettaessa ilman visiiriä.

Ilmanvaihto:

Helppo puhdistaa diffuusorit luovat vahvan venturi-alipaineen takana. Kaksoisaotto suurempaan ilmavirtaan ja alhaisempiin melutasoihin.

Ruuhkahuippu kerää en ohjaa viileää ilmaa kypärään. Suljettava leuka-ilma ohjaa ilmavirtausta leuan alueelle. Sisäpuolinen leuan sulkuventtiili estää kypärän mukana tulevat roskat pölyisissä ajo-olosuhteissa. Sivutuuletus, alapuoliset tuuletusaukot ja kaulahylsyt.

Ulkokuori:

SFL (Super Fiber Laminaatti) Tämä on Arai-pohjainen ulkokuori. Super-kuituominaisuudet tarjoavat enemmän mukavuutta kuin muut kuorimateriaalit, mutta silti on vahva ja kevyt.

Vaihdettava sisustus:

Täydellinen irrotettava sisustus, joka voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja haalealla vedellä, huuhtele hyvin ja anna sen kuivua päivässä, ei koskaan suorassa auringonvalossa tai lähellä uunia. Saatavilla on eri kokoisia paksuuksia, jotta ne sopisivat erikokoisille koirille jokaiselle ratsastajalle.

Kasvosuunnittelujärjestelmä:

Jotta saisit aikaan entistäkin paremman istuvuuden ja lisäävät leudon mukavuutta, Facial Contour System (FCS) toimii vaahtomuovipidikkeellä, joka puristuu ja puristuu.

5mm Peel Away ??:

5 mm: n paksu irrotettava vaahtokerros korvakupissa / posketyynyissä ja temppelihyllyissä. Tarjoaa enemmän tilaa haluttaessa ilman tarvetta ostaa valinnaista headliner tai uudet tyynyt / korvakupit.

Hätäpoistumisjärjestelmä:

Mahdollistaa helpomman pääsyn loukkaantuneelle ratsastajalle. Vetämällä oransseja kielekkeitä, jotka on integroitu tyynyihin, posketyyppien liukuu pois. Kypärän poisto helpottaa koulutettua lääkärinhoitoa ja pelastajaa. Pienentää lisävahingon riskiä.

Innovatiivinen huippu:

Arai-piikki huuhtelee ja pakottaa ilmaa otsaan poistoaukkoihin jäähdyttämiseksi samanaikaisesti useiden helpotusporttien avulla vähentääkseen nostoa? suurilla nopeuksilla. * Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä näytöllä. TÄRKEÄ HUOMAUTUS Kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten ECE / ONU R22.05 -määräysten mukaisesti, joten sitä saa käyttää vain maissa, joissa tämä EU-tyyppihyväksyntä ECE / ONU R22.05 on hyväksytty. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, jotka eivät kuulu tämän eurooppalaisen tyyppihyväksynnän ECE / ONU R22.05 soveltamisalaan, mikä estää sen käytön kyseisissä maissa. Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasioista, ja sitoutuu näin ollen olemaan käyttämättä kypärää millä tahansa alueella, jossa tätä eurooppalaista tyyppihyväksyntää ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottamalla vastuuta sen käytöstä näissä maissa , luopumasta korvausvastuusta ja / tai korvaamisesta TRADEINNille mahdollisen onnettomuuden tai vahingon sattuessa. Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska se ei ole täyttänyt näiden maiden vaatimuksia.


Älä odota enää ostaaksesi Arai Tour X4 Adventure reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, motardinn:sta löydät myös muita Integral tuotteita Kypärät kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Arai Tour X4 Adventure ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Integral tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Arai Tour X4 Adventure

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje