`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arai

Arai Tour X4 Mission

  • Arai Tour X4 Mission
  • Arai Tour X4 Mission

Arai Tour X4 Mission

Tuotekuvaus Arai Tour X4 Mission

Uusi Tour-X 4 on yksi monipuolisimmista kypärät koskaan: seikkailu, Grand Touring tai off road, olipa ajo-olosuhteisiin, Tour-X 4 on valmis siihen. Voidaan käyttää ilman visiiri suojalasit, ilman huippu mutta visiirillä, millään tavalla, joka sopii sinulle.Monipuoliset vaihtoehdot:


Oma valinta: kulumista Tour-X 4 tai ilman piikin kanssa tai ilman visiirin ja näiden kahden yhdisteet. Suuri visiiri avaaminen tarjoaa runsaasti tilaa motocross-tyyliin suojalaseja ratsastus ilman visiiriä.Ilmanvaihto:


Helppo puhdistaa diffuusorit luoda vahva Venturi tyhjiö takana. Dual saanti lisääntynyt ilmavirtaus fi alhaisempi melutaso. Under-piikin ilmanotto kerää en ohjaa viileää ilmaa kypärän. Suljettavat leuka venttiili ohjaa ilmavirran leuassa. Inner leuka aukko suljin estää roskien tulossa kypärä pölyisissä ajo-olosuhteisiin. Otsa ilmankierto, pienemmät sivuhalkiot ja niskasuojuksesta pako.Ulkokuori SFL (Super Fibre Laminaatti):


Tämä on perus Arai ulkokuori. Super kuitu tarjoaa enemmän mukavuutta kuin muut päällysmateriaaleja, mutta on edelleen vahva ja kevyt.Vaihdettavat sisustus:


Täydellinen irrotettava sisätilat, jotka voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja haalealla vedellä, huuhtele hyvin ja anna kuivua päivä, ei koskaan suorassa auringonpaisteessa tai lähellä liesi. Erikokoisia paksuuksia on saatavilla sopimaan niille siltä väliltä koot custom fit jokaiselle ratsastaja.Kasvojen Contour System:


Tarjota vielä parempi istuvuus ja parantaa mukavuutta alaleuan, Facial Contour System (FCS) toimii vaahto keväällä tuki

poskisuojusten joka pakkaa ja levypalloa5mm'' Peel Away'':


5mm paksu irrotettava vaahto kerros korvakupit / poskipehmuste ja temppeli tyynyt. Tarjoaa enemmän tilaa haluttaessa ilman tarvetta ostaa lisävarusteena pääesiintyjä tai uusia tyynyjä / korvakupit.Hätäirrottimet:


Mahdollistaa helpomman pääsyn loukkaantunut ratsastaja. Vetämällä oranssi välilehtiä integroitu tyynyjä, poskipehmuste liukuu. Making kypärä poisto helpottaa koulutettua hoitohenkilökuntaa ja pelastajat. Minimointi vaara alueen vammoja.Innovatiivinen huippu:


Arai huippu scavenges ja voimat ilmaa otsaan ilmausventtiilejä jäähdytykseen, kun samaan aikaan käyttämällä useita helpotus-portteja vähentää "nosto" suuremmilla nopeuksilla.Viisi kertaa tutustua:


Jokainen Arai kypärä kulkee viisi erillistä laadunvarmistusvaatimuksensa osastot: kun kuori on valmistettu, kun maalaus ja graafinen loppuun,

asennuksen jälkeen ja kaksi-prosessin tarkastuksia.Pestävä sisusta:


Korkealuokkainen sisustus tahansa Arai kypärä on helppo puhdistaa, paikallaan, miedolla saippualla ja haalealla vedelläKäsintehdyt:


Se voi kestää jopa viisi vuotta asiantuntijoidemme ansaita oikeus luoda Arai kuori. Jokainen kuori voi kestää jopa 27 askelta ja rakentaa yksi Arai kypärä kestää noin 18 työtuntia.Mukavuutta koko päivän:


Koko päivän mukavuutta Arai sisätiloja kunnostettiin ja muoto yhdessä hienoimmista vuorausmateriaalit ja laaja ilmanvaihtojärjestelmän. Ja kiitos

Täydellinen tasapaino ja painojakauma kypärä, tuskin huomaa olet pukeutunut Arai.Penetration testattu:


Kaikki Arai kypärät levinneisyys testattu, mutta ei vaadita Euroopan kypärä standardeja. Arai levinneisyys koe suoritetaan 3kg

testi kartio, joka iskee korkeudelta 3m kypärä.Kaksois-D-rengas laite:


Tasainen ja D-muotoinen renkaat sopivat sileä vastaan ​​leuka. Ei liikkuvia osia, ei korroosio-ongelmia ja vain vetämällä välilehti on tarpeeksi löysää

kiinnitin.Sileä muoto, paremman suojan:


Sileä päällinen Arai kypärät on suunniteltu liitää ilman turhia vastarintaa. Et halua hidastuvan kypärän lisää

kuin on tarpeen. Siksi kaikki Arai tuuletusaukot ja kanavat on suunniteltu katkaisemaan aikana vaikutusta.Kova ulkokuori, pehmeä sisäkuori:


Arai käyttää erittäin kova ulkokuori levitä iskuvoimat ja pehmeä sisempi kuori imeä jäljellä energiaa. Useiden tiheyden EPS sisäkuori on

tehty käyttäen ainutlaatuista teknologiaa yhdistää kolme-viisi tiheydet eri alueilla erillisenä osana.Orgaaninen muoto:


Orgaaninen muoto Arai ulkokuoren tarjoaa enemmän luonnollisen näköisiä, tiivisteet paremmin ja täyttää enemmän pään luonnollista muotoa

parantaa mukavuutta, istuvuus ja auttaa minimoimaan tuulen turbulenssia.5 vuoden rajoitettu takuu:


Kaikki Arai kypärät takuu kattaa materiaali-ja valmistusvirheitä, ja ovat käyttökelpoinen vain hyvin istuvaa ensimmäinen käyttäjä 5 vuotta

alkaen kuluessa ensimmäisestä käytöstä, mutta enintään 7 vuotta valmistuspäivämäärästä.Eri ulkokuoria:


Toisin kuin monet muut valmistajat Arai tarjoaa yhden koko ulkokuori paria-kypärä kokoa useimmissa malleissa. Yhdessä eri muotoisia ulkokuoret eri malleja se on lähes mahdotonta löytää sovi etsit.Arai In-house-testi:


Tämä Arai kypärä on suunniteltu täyttämään tiukat Arai In-house-standardin vaatimukset, lisäksi pakolliset normit, kuten ECE 22-05 ja vapaaehtoisia standardeja, kuten Snell M2010.


Tutustu nyt kaikkiin Kypärät tuotteisiimme, jotka löydät motardinn:sta, kuten Arai Tour X4 Mission. Osta nyt Arai Tour X4 Mission ja säästä paljon puhdasta rahaa Integral tuotteista. Lisäksi, Arai-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että moottoripyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Arai Tour X4 Mission:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? motardinn:n Kypärät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Arai Tour X4 Mission

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje