`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arai

Arai X Tend RAM

  • Arai X Tend RAM
  • Arai X Tend RAM

Arai X Tend RAM

Tuotekuvaus Arai X Tend RAM

X-taipumus RAM auki umpikypärää:


Enemmän suojelua, enemmän mukavuutta ja enemmän säädettävissä ilmanvaihto. Mutta myös jopa paremmin sopivaksi vaikuttamatta että vapauden tunne ja erinomainen näkyvyys vain avoimet kasvot kypärä on tarjottavanaan. Ulkokuori X-taipumus RAM tarjoaa kolme senttiä pidentää alareunan lisää mukavuutta ja turvallisuuden lisäämiseksi. Uusien haltijoiden ja katettu puolella aukko pakokaasun täydellinen kaunis muotoilu tätä erinomaista touring kypärä.Ulkokuori SFL (Super Fibre Laminaatti):


Tämä on perus Arai ulkokuori. Super kuitu tarjoaa enemmän mukavuutta kuin muut päällysmateriaaleja, mutta on edelleen vahva ja kevyt.Ilmanvaihto:


Hajottaja ovat parantaneet imu-ja pakoaukot lisätä ilmavirran tehokkuutta, piirtää lämmin ja kostea ilma ulos kypärät sisustus ja vähentää tuulen turbulenssia. Keski-saanti korttipaikka luo nopeutettu venturivaikutus nopeammin ilmaus on tunkkainen ilma.Patentoitu Air Wing ®:


MotoGP testattu ja suunniteltu huomattavasti vähentää vetää, turbulenssia ja tärinää mikä lisää mukavuutta ja täydentäviä huippunopea.

Kiinteän Air Wing ® parantaa vakautta kypärä suurilla nopeuksilla tai jarrutettaessa kova. Se myös vähentää tuulen kohinaa.Vaihdettavat sisustus:


Täytä irrotettava sisätilat, jotka voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Erikokoisia paksuuksia on saatavilla sopimaan niille siltä väliltä koot custom fit jokaiselle ratsastaja.Extended sivut:


Ulkokuoren sivut, jotka on jatkettu kolme senttiä lisää suojelua (kuten useimmat vaikutukset esiintyy puolella kypärä).Hyper Ridge:


"Puskuri" on vahvistusnauha joka kiertää pohjaan kuoren lisäämällä voimaa ja alentaa kypärän painopisteen.

Soihdut pois helpottaa pukemista ja riisumista.Kasvojen Contour System (FCS):


Tarjota vielä parempi istuvuus ja parantaa mukavuutta alaleuan, Facial Contour System (FCS) toimii vaahto keväällä tuki

poskisuojusten joka pakkaa ja levypalloa.SuperAdSis LRS (Lever Release System):


Tekee visiiri muutokset mahdollisia sekunnissa ilman työkaluja tai poistaminen puolella palkoja. Puhdistamista tai vaihtamista kilpi on helpompaa kuin koskaan.Viisi kertaa tutustua:


Jokainen Arai kypärä kulkee viisi erillistä laadunvarmistusvaatimuksensa osastot: kun kuori on valmistettu, kun maalaus ja graafinen loppuun,

asennuksen jälkeen ja kaksi-prosessin tarkastuksia.Pestävä sisusta:


Korkealuokkainen sisustus tahansa Arai kypärä on helppo puhdistaa, paikallaan, miedolla saippualla ja haalealla vedelläKäsintehdyt:


Se voi kestää jopa viisi vuotta asiantuntijoidemme ansaita oikeus luoda Arai kuori. Jokainen kuori voi kestää jopa 27 askelta ja rakentaa yksi Arai kypärä kestää noin 18 työtuntia.Mukavuutta koko päivän:


Koko päivän mukavuutta Arai sisätiloja kunnostettiin ja muoto yhdessä hienoimmista vuorausmateriaalit ja laaja ilmanvaihtojärjestelmän. Ja kiitos

Täydellinen tasapaino ja painojakauma kypärä, tuskin huomaa olet pukeutunut Arai.Penetration testattu:


Kaikki Arai kypärät levinneisyys testattu, mutta ei vaadita Euroopan kypärä standardeja. Arai levinneisyys koe suoritetaan 3kg

testi kartio, joka iskee korkeudelta 3m kypärä.Kaksois-D-rengas laite:


Tasainen ja D-muotoinen renkaat sopivat sileä vastaan ​​leuka. Ei liikkuvia osia, ei korroosio-ongelmia ja vain vetämällä välilehti on tarpeeksi löysää

kiinnitin.Sileä muoto, paremman suojan:


Sileä päällinen Arai kypärät on suunniteltu liitää ilman turhia vastarintaa. Et halua hidastuvan kypärän lisää

kuin on tarpeen. Siksi kaikki Arai tuuletusaukot ja kanavat on suunniteltu katkaisemaan aikana vaikutusta.Kova ulkokuori, pehmeä sisäkuori:


Arai käyttää erittäin kova ulkokuori levitä iskuvoimat ja pehmeä sisempi kuori imeä jäljellä energiaa. Useiden tiheyden EPS sisäkuori on

tehty käyttäen ainutlaatuista teknologiaa yhdistää kolme-viisi tiheydet eri alueilla erillisenä osana.Orgaaninen muoto:


Orgaaninen muoto Arai ulkokuoren tarjoaa enemmän luonnollisen näköisiä, tiivisteet paremmin ja täyttää enemmän pään luonnollista muotoa

parantaa mukavuutta, istuvuus ja auttaa minimoimaan tuulen turbulenssia.5 vuoden rajoitettu takuu:


Kaikki Arai kypärät takuu kattaa materiaali-ja valmistusvirheitä, ja ovat käyttökelpoinen vain hyvin istuvaa ensimmäinen käyttäjä 5 vuotta

alkaen kuluessa ensimmäisestä käytöstä, mutta enintään 7 vuotta valmistuspäivämäärästä.Eri ulkokuoria:


Toisin kuin monet muut valmistajat Arai tarjoaa yhden koko ulkokuori paria-kypärä kokoa useimmissa malleissa. Yhdessä eri muotoisia ulkokuoret eri malleja se on lähes mahdotonta löytää sovi etsit.Arai In-house-testi:


Tämä Arai kypärä on suunniteltu täyttämään tiukat Arai In-house-standardin vaatimukset, lisäksi pakolliset normit, kuten ECE 22-05 ja vapaaehtoisia standardeja, kuten Snell M2010.


Löydä etsimäsi Arai X Tend RAM verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Kypärättarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Jet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan motardinn:sta.

Ominaisuudet Arai X Tend RAM

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje