`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Astone

Astone Cross Tourer Adventure

Astone Cross Tourer Adventure

  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure

Astone Cross Tourer Adventure

Tuotekuvaus Astone Cross Tourer Adventure

Kypärä 3 in 1 monikäyttöinen (cross, Tourerin, seikkailu).

muunnossarja mukana.

Vahvat ja joustavat korkki.

näyttö sopii Pinlock.

useita tuuletusaukot.

irrotettava ja sisäänvedettävä aurinkovoiteita.ECE 22.05 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05.

Älä odota enää ostaaksesi Astone Cross Tourer Adventure reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, motardinn:sta löydät myös muita Kypärät tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Astone Cross Tourer Adventure ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kypärät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Astone Cross Tourer Adventure

Sukupuoli
Ikä
Koko
Suositeltava käyttötarkoitus
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Astone cross tourer arvostelut

-

Sain sen vain rehellisesti sillä hetkellä, kun olen bluffattu, minulla oli paljon kalliimpia kuulokkeita ja siellä hintaan se on upea. Nyt sinun täytyy nähdä maalin ikä näyttää hauraalta, mutta kypärä on valmis viimeistelty nähtyään hinnan ostamisen vain muutamassa vuodessa.

Hyvä valinta!

-

Kaikki meni hyvin. Erittäin hyvä.

Erinomainen

-

Täytä mielellään odotukseni.

Upea kypärä!

-

Upea kypärä! Paras istuvuus ja erinomainen valmistuslaatu. Asiakkaiden tilaukset, toimitus ja tuki olivat yhtä hyviä! Erittäin suositeltavaa!

Erittäin mukava

-

Erinomainen, kypärä ei todellakaan tunne päähänsä, sillä paino on ihanteellinen pitkille matkoille, joita et koskaan kyllästy säätö on vaikuttava

Kiven poikittainen seikkailukypärä

-

Tämä hämmästyttävän alhainen hinta on hämmästyttävä kypärä. Kaikkien kalliiden kypärien ominaisuudet ovat todella mukavat. Olin todella tyytyväinen 7 päivän toimitukseen Italiaan. Todella todella iloinen . Wayne Wright

Suuri kypärä, hyvä hinta.

-

Vastinetta rahalle on vaikea löytää muissa tuotteissa. Hyvä valmistus, kuten kaikkien muiden kypärien tavoin, toivon todella, ettei minun tarvitse testata tehokkuutta! ;-) Ensimmäinen ostos MotardInnista, nopea toimitus, suositeltavin hinta verkossa.

Tyytyväisyys

-

Astone tourer-kypärä saapui odotettavissa olevan, laadukkaan 89 euron myynninedistämishintaan, mikä kompensoi Brasilian liittovaltion tulojen 60%: n verotuksen.

Onko se kaksoisnäyttö (sisempi tumma / ulompi läpinäkyvä) kypärä

-

rakas herra, onko kypärä, kaksoisnäyttö? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

yhden näytön visiiri.

Terveiset

Hyvä kypärä mukavalla hinnalla

-

Erittäin hyvä tukeva kypärä mukavalla hinnalla. Mukava mutta hieman raskas monien moottoriteiden käyttöön. Tuuletusaukot saattavat olla hieman parempia, kun otetaan huomioon edessä oleva iso väärä tuuletusaukko, jossa vain yksi reikä todella avautuu ilmaa varten.

Astone cross tourer seikkailu

-

Hyvin mukava kypärä käyttää.

Superb vastinetta

-

Kun päällään kuulokkeita 1 kuukausi joka päivä, saan melko vakava lausunto tässä. Se on todella kaunis muotoilu ja mukavuutta ylivoimainen aikaisempaan headset (Shark S900). Se on erittäin mukava käyttää, koska sisempi materiaali on hyvin pehmeää. Aurinkovoidetta on paras ja ei mene alas yllättäen jopa pyöri pariisilainen mukulakivillä ......... Visiona on todella laaja tällä kuuloke. Kokotaulukkoon on hyvin oikeudenmukainen. Pelaan 57 ja tilasin M. Se sopii minulle täydellisesti. Lyhyesti sanottuna 89,00 euroa on täydellinen. Olen remake että valinta epäröimättä .....

Aston seikkailu tourer kypärä cross

-

Excellent Value

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje