`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Astone

Astone Cross Tourer Adventure

Astone Cross Tourer Adventure

  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure
  • Astone Cross Tourer Adventure

Astone Cross Tourer Adventure

Tuotekuvaus Astone Cross Tourer Adventure

Kypärä 3 in 1 monikäyttöinen (cross, Tourerin, seikkailu).

muunnossarja mukana.

Vahvat ja joustavat korkki.

näyttö sopii Pinlock.

useita tuuletusaukot.

irrotettava ja sisäänvedettävä aurinkovoiteita.ECE 22.05 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05.

motardinn:stä, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Astone Cross Tourer Adventure tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Astone:n tuotteita, kuten Cross Tourer Adventure, kuten Suojaukset kategoriasta moottoripyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen moottoripyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Astone Cross Tourer Adventure:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Astone Cross Tourer Adventure

Ikä
Kypärätyyppi
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (30)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Huipputuote

-

Erittäin mukava kypärä, erittäin istuva. Laatu näyttää olevan hyvä.

Oikein hyvä!

-

Kypärä täyttää odotukseni. Toimitetaan erittäin nopeasti, täydellinen pakkaus. Tähän hintaan tämä kypärä on täydellinen. Erittäin kaunis estetiikka, melko kevyt ja hyvin toimiva. Pieni litteä, se "kiristyy" vähän, mutta luen käyttökohteisiin niin, että sammalit asettuvat hiukan.

Kypärä

-

Erittäin mukava ja kaunis

Lausunto

-

Erittäin kaunis ja kestävä kypärä. Yritin ystäväni puolen vuoden ajan ja ajattelen, että minun pitäisi tulla yksi minulle

Kypärä

-

Erinomainen tuote, hyvin rakennettu ja erittäin mukava toppi

Suuri kypärä edulliseen hintaan.

-

mukava kypärä hintaan. painokevyempi kuin odotin. kuten tosiasia, että mukana tulee pinlock-visiiri ja pudottava, alas aurinkovarjo. tämä on ensimmäinen kypäräni rachet-tyylisellä leukahihnalla. tilasi suuren ja istuvuus on hyvä. käytän yleensä väliainetta joissakin kypärissä, joten istuvuus on vähän pienempaan päähän, mutta tuntuu hyvältä. sinulla ei ole ollut mahdollisuutta ajaa sen kanssa tarkistaakseen ilmanvaihtoa ja ääntä. kaiken kaikkiaan se näyttää olevan erittäin mukava kypärä.

Erinomainen

-

Kypärässä on kynttilälinja, se on visiiristä huolimatta erittäin aerodynaaminen, se painaa vähän ja toimituspalvelu oli erinomaista

Aston cross matkailukypärä

-

Kypärä on epäilemättä hyvä ja vastinetta rahalle. Bt Minun on maksettava 2100 tulli täällä Intiassa, jos myyjä laski hintaa laskussa, joudun ehkä maksamaan vähemmän summan. Maksoin kaikilta 1800 dollarin postimaksun motardinnille plus 2100 dollaria tullille plus 100 rs postimaksun paikalliselle postitoimistolle. Joten yhteensä 4000 kuljetusmaksua 7200 ra-kypärään. Täällä sivustolla ei tullitarkoituksista mainita mitään. Ja on erittäin vaikeaa ottaa yhteyttä myyjään tai asiakaspalveluun, koska älä lähetä mitään viestejä, joita haluaisin tai soittaisin siellä olevalle sivustolle. Kaiken kaikkiaan tuote on hyvä, bt 4000 toimituskuluja vain ei hyväksytä. Voin ostaa uuden kypärän sillä paljon rahaa.

Astone

-

Saapui 2 päivää myöhässä ja raidoilla 2 pisteeseen ... joka tapauksessa ... kypärä maksaa näyttävästi ... suositellaan

Sinun tulisi valita yksi koko tavallista suurempi

-

Ainoa haittapuoli on, että tämä kypärä on vähän pienempi. Käytän 61-62 cm kokoista kypärää aikaisemmin, mutta tämä kypärä on hiukan tiukempi kuin vanha. Verrattuna Kiinassa valmistettuihin kypärään, joita myydään Rakutenissa ja Rakutenissa, rakenne on vankempi ja muotoilu huomattavasti parempi. Koska koko on hiukan pienempi kuin normaali, mielestäni on viisasta valita yksi koko suurempi. Yleensä tyydyttävä!

Suuri

-

esteettisesti kaunis, täydellinen sisäpehmuste, vielä testattava pyörällä, mutta toistaiseksi tyytyväinen tuotteeseen.

Huipputuote !!!

-

Erittäin hyvä tuote maksamasta hinnasta, kypärän sisustus on erittäin mukava ... Huipputuote.

Upea muotoilu, mukava hinta

-

Vaikka se on juuri saapunut ja siitä on vaikutelma kokeilemisesta, sillä on hyvä muotoilu ja mielessä enemmän kuin japanilaisten seikkailukypärien muodossa. Tästä alhaisesta hinnasta huolimatta siinä on myös sisä visiiri ja se on yhteensopiva tappilukon kanssa. Se sopi pääni hyvin ja ei ollut mitään epämukavuutta. SHOEI oli suuri koko ja tällä kertaa se oli täydellinen koko. En voi sanoa mitään, koska en voi testata sitä turvallisuuden ja lujuuden suhteen, mutta se sopii täydellisesti R1200GSA-laitteeseeni ja olen erittäin tyytyväinen.

Vfm-kypärä.

-

Mukava kypärä täydellisellä istuvuudella.Vfm. Joka päivä käyttö on hieno valinta.

Hienoa!

-

Erittäin hyvälaatuinen, erittäin toimiva superkypärä, oikeassa koossa ensimmäisestä tilauksesta ja kauniilla tyylillä menee kaikkialle ja kaikki tämä 100 eurolla, on vain yksi sana Täydellinen.

Erinomainen

-

Astone Tourer -kypärä saapui ajoissa, edulliseen hintaan, noin 80 dollaria. Ukrposhta vietti vähän aikaa toimituspalveluumme, mutta mikään ei onnistunut.Korkeiden kypärien laatu yllätti erityisesti huomaavaisuuden ja sisäisen pinnan laadun, vain ultra! Määritin yhden miinus: kaikkia kypärän piirustuksia ei ole maalattu eikä peitetty värillisellä kalvolla. En tiedä kuinka kauan se on. muuten, tästä ei sanota mitään slam-kuvauksessa.

Erinomainen !!!!!!

-

Mitä muuta voisit kysyä? Erittäin hyvä kypärä ja paholainen promo. Origin France myi Espanjassa noin 80 €. Toimituskulut sisältyvät hintaan. Hieman ylimääräinen lakkapaksuus kypärän päällä, mutta ei mitään vakavaa eikä melkein ole näkyvissä .... Toimitus alle viikossa. Hyvin tehty ja nähdään pian.

Astone cross tourer arvostelut

-

Sain sen vain rehellisesti sillä hetkellä, kun olen bluffattu, minulla oli paljon kalliimpia kuulokkeita ja siellä hintaan se on upea. Nyt sinun täytyy nähdä maalin ikä näyttää hauraalta, mutta kypärä on valmis viimeistelty nähtyään hinnan ostamisen vain muutamassa vuodessa.

Hyvä valinta!

-

Kaikki meni hyvin. Erittäin hyvä.

Erinomainen

-

Täytä mielellään odotukseni.

Upea kypärä!

-

Upea kypärä! Paras istuvuus ja erinomainen valmistuslaatu. Asiakkaiden tilaukset, toimitus ja tuki olivat yhtä hyviä! Erittäin suositeltavaa!

Erittäin mukava

-

Erinomainen, kypärä ei todellakaan tunne päähänsä, sillä paino on ihanteellinen pitkille matkoille, joita et koskaan kyllästy säätö on vaikuttava

Kiven poikittainen seikkailukypärä

-

Tämä hämmästyttävän alhainen hinta on hämmästyttävä kypärä. Kaikkien kalliiden kypärien ominaisuudet ovat todella mukavat. Olin todella tyytyväinen 7 päivän toimitukseen Italiaan. Todella todella iloinen . Wayne Wright

Suuri kypärä, hyvä hinta.

-

Vastinetta rahalle on vaikea löytää muissa tuotteissa. Hyvä valmistus, kuten kaikkien muiden kypärien tavoin, toivon todella, ettei minun tarvitse testata tehokkuutta! ;-) Ensimmäinen ostos MotardInnista, nopea toimitus, suositeltavin hinta verkossa.

Tyytyväisyys

-

Astone tourer-kypärä saapui odotettavissa olevan, laadukkaan 89 euron myynninedistämishintaan, mikä kompensoi Brasilian liittovaltion tulojen 60%: n verotuksen.

Onko se kaksoisnäyttö (sisempi tumma / ulompi läpinäkyvä) kypärä

-

rakas herra, onko kypärä, kaksoisnäyttö? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

yhden näytön visiiri.

Terveiset

Hyvä kypärä mukavalla hinnalla

-

Erittäin hyvä tukeva kypärä mukavalla hinnalla. Mukava mutta hieman raskas monien moottoriteiden käyttöön. Tuuletusaukot saattavat olla hieman parempia, kun otetaan huomioon edessä oleva iso väärä tuuletusaukko, jossa vain yksi reikä todella avautuu ilmaa varten.

Astone cross tourer seikkailu

-

Hyvin mukava kypärä käyttää.

Superb vastinetta

-

Kun päällään kuulokkeita 1 kuukausi joka päivä, saan melko vakava lausunto tässä. Se on todella kaunis muotoilu ja mukavuutta ylivoimainen aikaisempaan headset (Shark S900). Se on erittäin mukava käyttää, koska sisempi materiaali on hyvin pehmeää. Aurinkovoidetta on paras ja ei mene alas yllättäen jopa pyöri pariisilainen mukulakivillä ......... Visiona on todella laaja tällä kuuloke. Kokotaulukkoon on hyvin oikeudenmukainen. Pelaan 57 ja tilasin M. Se sopii minulle täydellisesti. Lyhyesti sanottuna 89,00 euroa on täydellinen. Olen remake että valinta epäröimättä .....

Aston seikkailu tourer kypärä cross

-

Excellent Value

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje