`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bagster

Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard

  • Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard
  • Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard

Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard

Tuotekuvaus Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard

Standard jalka kansi kiinnitetty hihnat: yksi tärkeimmistä hihna edessä skootteri ja kaksi muuta pohjassa molemmin puolin. Monet hihnat ovat mukana jalka kansi asentamisen mahdollistamiseksi eri skootterit. Metallinen tukikappale antaa vakautta pohjassa ja kummallakin puolella jalka kantta, kunnes maksimi nopeus on 90 km / h.


Vielä enemmän tämä tuki pala on käsin joustava, jotta ratsastaja poistaa jalkansa taaksepäin jalka kansi. Pieni rintakilpi täydentää ratsastaja suojan ansiosta elastisen hihnan. Jalka kansi voidaan kääriä ansiosta hihna sijoitetaan keskelle laajennettavissa neopren osan edessä.


Löydä etsimäsi Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Huoltotarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Moottoripyörän suojapeitteet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan motardinn:sta.

Ominaisuudet Bagster Leg Cover Scooter SwitchR Standard

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje