`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bering

Bering Chicago WP Pants

  • Bering Chicago WP Pants
  • Bering Chicago WP Pants

Bering Chicago WP Pants

Tuotekuvaus Bering Chicago WP Pants

Chicago Sadehousut ovat hillitty ja keskittyä mukavuutta, mutta etuna on heijastava paneelit jalka pohjat, joten voit nähdä! Paras liittolainen pysyä kuivana ja turvallinen!Tekniset tiedot:


100% vesitiivis

Heijastavaa materiaalia

Bottomleg irrotettava kuminauhoja

Kiinteä nailonvuori


Jos etsit Bering Chicago WP Pants:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Housut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Housut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Bering Chicago WP Pants

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Bering chicago vedenpitävät housut

-

Vastaanotettu, kiitos. Hänen pitäisi valita lyhyt tai pitkä. Täydellinen ja erittäin helppo laittaa päälle housut.

100% vedenpitävät housut

-

100% vedenpitävät housut. Pääsääntöisesti housut, joiden olin laskenut veden läpi saumojen läpi. Nämä, jopa pankin ollessa jo märkä, eivät päästäneet mitään tippaa. Suositeltu koko oli L ja minulla on 179m 80kg. alun perin ne näyttivät isoilta, mutta istuvat pyörällä he ovat täydellisiä, koska heillä on vielä vähän jalkoja

Kattaa vedenpitävät housut

-

Tarvitsen vedenpitävän housun suojan, koska alla on nahkahousut sekä nahkahaka ja kantapääleipä peittäisi nämä kaksi, mutta sen on oltava vedenpitävä

-

Hyvä tuote, koettu laatu. Kesti koko M kehon koko 182cm, 75 kg. Se on juuri oikea. Tämä on runsaasti niin kuin pitääkin, asennettu vyötärön ja jalkojen pituus tuntuu pitkä, mutta istuu pyörä on hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje