`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bering

Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc

  • Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc
  • Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc

Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc

Tuotekuvaus Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc

Yhdistäminen vedeneristys, suojaa ja mukavuutta, Iwaki yhdistelmä 100% vedenpitävä nylon sopii ratsastus sateessa. Näkyvä ansiosta heijastava paneeli, Iwaki on kuitenkin mukava, helppo pukea päälle, ja on laaja tasku ja säädettävä kaulus.Tekniset tiedot:


100% vesitiivis

Heijastavaa materiaalia

Lompakko

Bottomleg irrotettava kuminauhoja

Kiinteä nailonvuori


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Bering Iwaki Waterproof Suit 1pc:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla motardinn verkkokaupassa. Laajasta Sadepuvut valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia moottoripyöräilysta täysin siemauksin. Nauti motardinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Beringin sadejumpsut

-

Erittäin hyvä tuote, Beringin viimeistelyaineet ovat nikkeleitä.

Täydellinen

-

samankokoinen kuin takki

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje