`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bering

Bering Tacoma 2 WP Pants

  • Bering Tacoma 2 WP Pants
  • Bering Tacoma 2 WP Pants

Bering Tacoma 2 WP Pants

Tuotekuvaus Bering Tacoma 2 WP Pants

Pitää poissa sade mukavuutta ajatellen ei väliä mitä kausi on mitä Tacoma 2 pyritään tekemään. Ponge Kangas varmistaa vedeneristys ja notkeutta ja sen irrotettava lämpövuori tuo lämpöä tarvitset niihin kylminä talvipäivinä.


Sadehousut kaikki ratsastajat pitäisi olla.Tekniset tiedot:


100% vesitiivis

Heijastavaa materiaalia

Bottomleg irrotettava kuminauhoja

Kiinteä nailonvuori


Hyödy nyt Bering Tacoma 2 WP Pants tarjouksistamme. moottoripyöräily verkkokaupastamme, motardinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden moottoripyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin moottoripyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Bering-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Bering Tacoma 2 WP Pants

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje