`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Caberg

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift

Caberg Drift

Tuotekuvaus Caberg Drift

Se on varustettu integroidulla markiisi visiirin DVT (double visiiri Tech), joka sallii ajaa aina paras valaistuksessa ja maksimaalisen turvallisuuden. Drift on myös käytettävissä versiossa täysin hiili laihdutus, verrattuna tricomposite versioon, noin 100gr.

DRIFT pikalukitus visiiri mekanismi mahdollistaa visiirin itsesäätötoimet taata läheinen kontakti visiirin ja ikkunan helmikoristelu. Kiitos visiiri mekanismi jousella kaksinkertainen liikkeen, se ei ole välttämätöntä käsin säännellä sitä, jotta vältetään saapuvan veden tai ilman. Lisäksi vipu vasemmalla puolella visiirin mekanismi suostuu lopettamaan aseman visiirin 0,5cm ikkunasta beading välttämiseksi tai poistamiseksi huurtumista, joka imeytyy tuuli ajon. Kun vipu nostetaan, visiiri on lukittu välttää äkkinäisiä avaamisen aikana ratsastaa tai lasku.

DRIFT on varustettu läpinäkyvällä naarmusuojalla visiiri, säädettävä Pinlock linssi Max Vision välttää huurtumista, ja integroitu naarmusuojalla aurinkosuoja visiiri helposti ohjattava kanssa sivusuunnassa vipu.

Tuuletus on taattu 3 leveä tuuletusaukot helppo säädellä myös käsineet kädessä. Alempi aukko on leuan välissä ajaa ilmaa suoraan sisäpuolelle visiirin välttää huurtumisen; venttiili päälle kanavilla raitista ilmaa kypärän sisällä lukuisten ilman uria, kun takana aukko suosii vastuuvapauden kuuma ja tunkkainen ilma.

Vuori, tehty taka heijastava lisää, on täysin irrotettava ja pestävä lukien pehmusteet leukahihna; tehty hypoallergenic ja hikoilevan kankaita myöntää enintään tuoreutta. Retentiojärjestelmä on varustettu kaksinkertainen D rengas.

Ominaisuudet:

Shell: Tricomposite (lasikuitu, Kevlar, Carbon)

Double Visor (kirkas + Smoke)

Visiiri Quick Release System

Double Anti Turbolence Neck Roll

Antiscratch lippa Pinlock Max Vision

kallistuva Visor

Double D Ring solki

Sisäinen Ilmankierto

Irrotettava ja pestävä Liner

Irrotettava Wind Lopeta

Rain Protection Vanteet


Caberg Drift on täydellinen valinta täydentääksesi moottoripyöräily varusteitasi. motardinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti motardinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita moottoripyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Caberg Drift:n kanssa.

Ominaisuudet Caberg Drift

Moottoripyöräkilpailija
Hyväksytty
Paino
Häikäisysuoja
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

SINULLE SUOSITELLAAN

Näytä kaikki tuotteet