`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

CTEK

CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger

  • CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger
  • CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger

CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger

MXS 3.8 on kehittynyt prosessoriohjatut akkulaturi, patentoitu Float / Pulssiylläpitolataus käytettäväksi akut 1.2Ah jopa 85Ah.


MXS 3.8 ratkaisee monenlaisia ​​akku ongelmia ja on ihanteellinen laturi jokapäiväiseen käyttöön. Piirteet MXS 3.8 kuuluvat diagnoosi akun kunnon perustaa, jos se voi saada ja säilyttää maksu, patentoitu automaattinen sulfaatin poisto-ohjelma ja erityinen "Snowflake"-tilassa optimaalisen latauksen kylminä talvipäivinä.


Patentoitu Float / Pulssiylläpitolataus tarkoittaa MXS 3,8 ihanteellinen pitkän aikavälin huolto. Koko prosessi akun testaus, lataus ja ylläpito on helppo seurata selkeä LED-näyttö.


MXS 3.8 on täysautomaattinen "kytke ja unohda"-12V laturi 7 latauksen vaiheet ja tarjoaa valittavissa 0.8A ja 3.8A programes. "Snowflake" tilat toimii 3.8A ohjelman puitteissa.


Laaja latauslämpötilaan kaikista lyijyakku tyypit 1.2Ah jopa 80Ah ylimääräisiä huolto kyky 130Ah. Roisketiivis ja pölytiivis (IP65).


MXS 3.8 on helppo ja turvallinen käyttää, suojaa ajoneuvojen elektroniikan, on kipinä-vapaa, Napaisuussuojallinen ja oikosulkusuojattu.


Haluatko ostaa CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Patterit ja laturit malleja. Tutustu nyt uusiin Elektroniikka tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä CTEK-merkkisiä Patterit ja laturit tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet CTEK 56 309 MXS 3.8 Charger

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje