`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex
  • Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex

Tuotekuvaus Dainese Air Flux D1 Tex

Dainese Air Flux D1 Tex -takki antaa sinulle erinomaisen suojan retkeilytehtävissäsi, jotta pääset minne haluat, koska siinä on moottoripyörien vaatteille tyypillisiä turvaelementtejä.

Tämä moottoripyörätakki on tehty Boomerang-kankaasta, joka luo vaikutuksen ilmankiertoon, jotta voit tuntea olosi raikkaaksi. Quickdry-kangas suosii kosteuden nopeaa kuivumista tai jos kevyt sade yllättää sinut. Mesh-kangas vahvistaa sisäistä ilmanvaihtoa ja tarjoaa joustavuuden liikkeissäsi.

Se sisältää irrotettavat kyynär- ja olkapäänsuojat sekä taskun selkänojalle. Tämä heijastava takki on ihanteellinen yöllä ajamiseen, koska se tekee sinusta näkyvän muille ajoneuvoille. Se tuo säätöä kaulaan, vyötäröön ja rannekeeseen, jotta tuuli ei pääse sisälle luoden houkuttelevaa voimaa.

Dainese AIR FLUX D1 kangasmoottoripyörä takki. Kevyt, kevyt kesävaippa, joka on valmistettu rei'itetystä verkkokudoksesta, joka mahdollistaa ilman virtauksen suoraan kehoon.

G. Air Flux D1 -takki viimeisimmän sukupolven kankaiden, Boomerangin ja Quick Dryin ansiosta tekee kevyestä uudelle tasolle. Rei'itetty verkko tarjoaa paremman ilmavirran keholle ja se, että takkiin on lukuisia säätöjä, se sopii täydellisesti ratsastajaan liikkuessa. Aktiivista turvallisuutta tarjoavat sertifioidut, irrotettavat komposiittisuojukset olkapäillä ja kyynärpäissä, kun taas strategisesti sijoitetut, heijastavat lisäosat tuottavat passiivista turvallisuutta. Teknisten ominaisuuksien pyöristämiseksi takki on suunniteltu sijoittamaan G1 tai G2.

Ominaisuudet:

Normaali istuvuus

Rannan äänenvoimakkuuden säätö

Vyötärön säätö

Kaula säätö

Heijastavat lisäosat

2 Ulkopinta

G1- ja G2-tyyppinen selkänojajärjestely

Tekniset tiedot:

materiaali:

Nopea kuivakangas

Verkkokangas

Boomerang-verkkokangas


Osta nyt Dainese Air Flux D1 Tex niinkin edulliseen hintaan kuin 180.99 $. Dainese:n valmistama Air Flux D1 Tex:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. motardinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille moottoripyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten vaatteet-osastomme Takit:a.

Ominaisuudet Dainese Air Flux D1 Tex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Juuri saanut takin, vihdoin tämän pandemian aiheuttaman hullujen lähetyshäiriöiden jälkeen. Yrityksestä huolimatta tee se erittäin nopeasti ja ammattimaisella ohjauksella sähköpostitse. Takki: Jos haluat varmistaa, että saat laadun, turvallisuuden, mutta tyylikkään suunnittelun ilman epäröintiä tuoreelle kyydillesi kuumana kesällä, Dainese teki siitä toisen sinulle sopivan esineen täällä! PS Varmista, että tavallisten vaatteidesi koko on tyylikäs. Dainese sopii ehdottomasti samaan, joten älä mene suurempiin pienempiin kuin mitä yleensä käytät

Hyvä laatu, hyvä hinta

-

Laadukas kesäverkkotakin hinta on hyvä myös merentakaisille

Hyvä laatu, hyvä hinta

-

Laadukas ja ilmava kesähitsatakki edulliseen hintaan.

Hyvä tuote

-

hyvä kesätakki, unohdettu koko 50, pituudelleni 172, puoliajalla takin kanssa täydellisellä, dainalaisella laadulla

Daineen ilmavirta

-

Erinomainen takki kuumassa ilmastossa tai kaupungissa ajamiseen ja sen hankkimiseen Motardinnissa on nopeaa ja turvallista

Hyvä

-

hyvä

Dainese air flux d1 tex -takki

-

Erinomainen kesätakki, jonka laatu Dainese on tottunut asiakkailleen. Sen muotoilu on sekä hienovarainen että houkutteleva. Kevyt, loistava ilmanvaihto, unohtamatta turvallisuutta alkuperäisten olka- ja käsisuojaimien kanssa sekä mahdollisuus lisätä Manis D1 G2 takasuoja. On häpeä olla sisällyttämättä aina välttämätöntä sisustustaskua, mutta se on hieno esine, jolla on hyvä hinta-laatusuhde.

Dainese air flux d1 tex -takki

-

Kaupunginjohtajan tuulitakki lämpimämpään säähän. Erittäin hyvä tuote, sen laatustandardin mukaan, jonka Dainese-brändi on tottunut asiakkailleen, puuttuu vain sisustustasku. Yksinkertainen ja houkutteleva muotoilu. Hyvä palvelun laatu. Kaikki odotusten mukaan. kiitos

Suuri takki, nopea toimitus myös!

-

Tämä takki on minulle ilmoitus, joka elää kuumassa (> 35c) ilmastossa täällä Australiassa. Tämä takki on kevyt, pitää sinut viileänä suurella ilmavirralla kaikilla oikeilla paikoilla, näyttää hyvältä, ja jos ostat myös Manis D1 G2 -suojaimen, tarjoaa suojan, joka antaa sinulle mielenrauhan. Vain vähäinen haittapuoli minulle on, ettei siinä ole sisätaskua

Kesäoikeus

-

Hyvää takki kesäkaudelle, on erittäin kevyt käyttää päivittäin

Hyvin vastaan

-

Pidän liikaa tavaroista, pidän myös koosta, se on liian viileä kesäksi, se näyttää liian coolilta.

Se on yksinkertaista. ja dainese.

-

Tämä on täydellinen takki. Yksinkertainen muotoilu, yksinkertainen spec ja yksinkertainen hinta. Mutta sillä on kaikki mitä tarvitset. Olkapää- ja kyynärpääsuojat ja takatasku myös naarmuavat Dainese-logoa selässäsi. Mielestäni ainoa vika tässä takissa on olkasuojat eivät ole tasku vaan tarranauha.

Summer takki

-

Erittäin kevyt sopii kesän ratsastaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje