up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese
360

Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

plus
  • 360Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral
  • Play videoDainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral
  • Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral
  • Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral
  • Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Tuotekuvaus Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Standardi CE 22.05.


DA 540 -kypärä on täydellinen esimerkki moottoripyöräperinteiden ja tekniikan sekoituksesta, jonka Dainese tuo jokaiseen tuotteeseen.

Kuitulasi ja hiilikuori takaavat turvallisuuden ja kevyyden, kun taas vuorauksissa yhdistyvät osat huolellisesti kovetetussa rikkaassa nahassa allergeenisilla kankaista, jotka takaavat korkean mukavuustason.

Olennainen muotoilu, yksityiskohtien huolellinen huolenpito, materiaalien ja kankaiden laatu ja innovatiivisuus sekä Made in Italy -tuotanto luovat ainutlaatuisen yhdistelmän kaikille niille, jotka haluavat moottoripyöräilyn puhtain ilmaisun kypärässään.

Suojaus:

Ulko- ja sisäkuori: Lasikuitu-hiili-komposiittikuitukotelo

Iskunvaimennuskuori polystyreenivaahdossa (EPS)

Luokitustodistus: ece 2205

Mukavuus:

Sisätilat: Pehmuste hengittävästä, allergiatestatusta kankaasta

Irrotettava korkki

Irrotettavat tyynyt Lorica-nahan jäljitelmät. Nahan ulkoreuna, joka vastaa sisäpuolella olevia värejä

Paino: pieni kuori, 1 050 g

Muut ominaisuudet:

Toiminnallisuus: Tupla-D-rengaskiinnike kurkussa

Lisävarusteet: poskityynyt

Korkki

TÄRKEÄ MUISTIINPANO

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen homologisointi ECE / ONU R22.05 on hyväksytty. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologiaa ECE / ONU R22.05, estäen tämän käyttöä kyseisissä maissa. Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasiasta, ja siksi sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää millään alueella, jolla tätä eurooppalaista homologia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottaen vastuun sen käytöstä näissä maissa , luopuminen vaatimasta vastuuta ja / tai korvausta TRADEINN: ltä minkä tahansa onnettomuuden tai kaikenlaisen vahingon sattuessa. Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska ne eivät täytä näiden maiden vaatimuksia.


Onko Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral etsimäsi tuote? motardinn:sta löydät kaikenlaisia Jettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Dainese on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet moottoripyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet Dainese Avaa Kasvokypärä DA 540 Mineral

Kiinnitysjärjestelmä
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up