`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece

  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece
  • Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece

Tuotekuvaus Dainese D Mantle Fleece

Dainese D Mantle Fleece -takki antaa sinulle parhaimman ja huolellisemman lämpösuojan ajeluisi talvipäivinä, joissa tarvitset myös mukavuutta ja ergonomiaa vapauden liikuttamiseksi satulassa.

Tämä moottoripyörä tai pyörätakki tarjoaa jopa 66% lämmöneristystä, joten se on ihanteellinen käytettäväksi matalissa lämpötiloissa. Sen keveys, mukavuus ja joustavuus helpottavat liikkeitä. Peukalon reikä antaa suojan käsissä, jos et käytä käsineitä.

Ergonomiaa parantava Camlock-vetoketju , holkki päässä oleva sääri ja kaulan, mansetin ja helman vahvikkeet tarjoavat paremman ja laajemman suojan, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja varmaksi tämän lämpövaipan avulla .

Lyhyellä tai pitkällä matkoilla varustettu D Mantle Fleece sopii parhaiten käytettäväksi moottoripyörässä ja lämpökankaan, josta se on valmistettu, joten se on ihanteellinen kylmän sään torjuntaan. Tämä fleece on saavuttanut yli 65%: n lämpöeristyksen ja osa, joka peittää peukalon ja vetoketjun Camlock-järjestelmällä, parantaa sen sijaan ergonomiaa.

Ominaisuudet:

Urheilu: tie

Touring: Long Rang

Kaupunki: Commuting

Sovita: Ohut

Lämpötila: Talvi, Mid Seasong, Aummer

Vedenpitävyys: Ei

Tuulen esto: Ei

Mukavuus:

Mukavat saumat

Ergonomia:

Thumb-silmukka

Camlock-vetoketju

Lämpötilan säätö:

Lämpökudos (66% lämmöneristys)

toimivuus:

Sivutaskuja


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Dainese D Mantle Fleece:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Takit kokoelmasta, moottoripyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. motardinn:stä löydät parhaat moottoripyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Dainese D Mantle Fleece

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje