`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Dinamica D-WP

Dainese Dinamica D-WP

  • Dainese Dinamica D-WP
  • Dainese Dinamica D-WP
  • Dainese Dinamica D-WP
  • Dainese Dinamica D-WP

Dainese Dinamica D-WP

Tuotekuvaus Dainese Dinamica D-WP

Dainese Dinamica D WP -saappaat tarjoavat korkeamman suojan, mukavuuden ja turvallisuuden , joten voit nauttia moottoripyöräilystä tai maastopyörästä urheilullisella tyylillä ja jokaiseen tilanteeseen varautuneena.

D WP -kalvo tarjoaa verrattoman vedenkestävyyden, joten jalka pysyy kuivana odottamattomalta sateelta tiellä. Näiden Dainese-moottoripyöräsaappaiden yläosassa oleva polyamidikangas takaa erinomaisen kulutuskestävyyden ja on myös elastinen. Vahvistettu kumikärki ja nailonkorko lisäävät jalan suojaa ja mukavuutta.

Näiden vedenpitävien kenkien kumipohja tarjoaa hyvän otteen myös ylimääräisten TPU-inserttien ansiosta. Ne sisältävät heijastavan vaihdevaihtosuojan

Upouusi Dinamica D Wp-kengät yhdistävät häikäilemättömän urheilullisen aggressiivisen katseen, upean suojan ja olennaisen vedenpitävyyden. D Wp-kalvo mahdollistaa jalkojen kuivumisen sateisissa olosuhteissa, kun taas Dainese-turvallisuusstandardeista myönnetään jäykkä insertit nilkka- ja kantapäässä ja erittäin kestävä kudos päärungolle. Keskipitkällä ajomatkan päällä Mountai-tien tai päivittäisen kaupunkikäytävän, mukavuutta ja urheilullista tunnetta ovat perusominaisuudet Vaativimmat ratsastajat voivat kokea jalkineet.

Yleiset ominaisuudet:

High Grip Tpu Insertit

Heijastavat lisäosat

Kumipohja

Pehmeät lisäosat

Tpu Gear Shifter Guard

Ergonomia:

Sulkeminen vetoketjulla takana

Joustavat liitokset lisäkäyttöön

Päämateriaalit:

Korkea kestämätön polyamidikangas

Lämpötila:

Vedenpitävä D Wp sisustus

Performance Shockl:

Nylon Heel

Vahvistettu kumilenkki

Tpu Heelcounter


Älä odota enää ostaaksesi Dainese Dinamica D-WP reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, motardinn:sta löydät myös muita Saappaat tuotteita Miesten kengät kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Dainese Dinamica D-WP ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Saappaat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Dainese Dinamica D-WP

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

nämä saappaat ovat suunnittelussa ja mukavuudessa parhaita, erittäin tyylikäs suositteli tätä sivua

Erinomainen

-

Saappaat ovat erittäin kauniita, erittäin laadukkaita, kuten ne erittäin suositeltavalla julkaisusivulla tarjoavat

Arvostelu

-

Se on täydellinen!

Dainese boot

-

Lämmin ja mukava

Helppo käyttää.

-

Kengännauhojen kiinnittämättä jättämisestä ei tarvitse huolehtia. Se on vedenpitävä ja turvallinen. Ristiriitaisuudesta ei ole mitään tunnetta, koska pohja on samanlainen kuin yrityksen kilpakengät. Se on kevyempi ja helpompi käyttää kuin näyttää.

Dainese

-

Saappaat ovat hyvin kauniita

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje