`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex Pants

  • Dainese Drake Super Air Tex Pants
  • Dainese Drake Super Air Tex Pants
  • Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex Pants

Tuotekuvaus Dainese Drake Super Air Tex Pants

Dainese Drake Super Air Tex -housut on valmistettu materiaaleista, jotka takaavat parhaan ilmanvaihdon, mukavuuden ja suojan, jotta tunnet olosi raikkaana ja kuivana kiertueella tapahtuvan toiminnan aikana .

Tämä moottoripyörän housut on suunniteltu Boomerang-kankaalla, joka luo silmukka-vaikutuksen ilmankiertoon mahdollistaen sisäänmenon ja poistumisen. Lisäksi Quickdry-kangas helpottaa kosteuden nopeaa kuivumista ja puhdistettu hengittävä ja rei'itetty vuori , sinun ei tarvitse huolehtia hikoilusta.

Irrotettavat polvisuojat tukevat putoamista tai liukumista. Näissä moottoripyöräilyä heijastavissa housuissa on säädettävä vyötärö ja takkihousujen suljinjärjestelmä siten, että kaikki on sovitettu täydellisesti.

Ominaisuudet:


Normaali istuvuus


Vyötärö säätö


Vetoketju vasikka


Takki housut kiinnitysjärjestelmä


Ranne säädön


Heijastava insertit


2 ulkotaskua edessä


Lämpötilan säätö:

Sanitized vuoriTekniset tiedot:


Materiaali:


Nopea kuiva kangas

Boomerang mesh kangastaTekniikka:


Shock Protection:


Irrotettava komposiitti suojat sertifioitu EN 1621,1 Standard:

Niiden erityinen rakentaminen, komposiitti suojat olkapäillä, kyynärpäissä ja polvissa tyyppihyväksyttyjä EN 1621,1 Standard tarjous koholla suojaa. Jäykkä ulkoinen muovikuori imee ja jakelee iskuenergia yli suojelija koko pinnan ansiosta patentoitu verkkokuvioinen rakenne, joka tarjoaa myös pienempi paksuus ja paino. Sisällä suojelija HDPE vaahto on kohonnut muodonmuuttuvuus ja korkea muoto muistin säilyttämisestä, joka takaa enemmän mukavuutta läpi sopeutumista käyttäjän kehon, joka palvelee myös rei'itys ulkopuolelle, joka lisää hengittävyyttä.


Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Dainese Drake Super Air Tex Pants ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Dainese:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Housut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Dainese Drake Super Air Tex Pants

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ratsastushousut vastaanotettu

-

Hyvä MotardINN, olen vastaanottanut housut ja olen niin onnellinen teidän tehokkuudesta pakkaamisessa, päivittämisessä ja tuotteen toimittamisessa vastaavasti. Kiitos paljon ja ostan varmasti lisää tuotteita sinulta. Kiitos taas.

Suuri kesä

-

Asun alueella, jolloin kesä-syyskuussa on todella polttava kesä. Housut ovat erittäin ilmastoituja ja erittäin kevyitä. Täydellinen viikonloppumatkoihin kaupungin ulkopuolella.!

Yritetään

-

Se on hyvin tuuletettu ja näyttää olevan hyödyllinen kesällä. Vain siltä varalta, että valitsin koon, jossa on vähän tilaa, mutta polvisuoja laskee huomattavasti

Mahtava

-

Viileät housut kuumalle säälle. kiitos motardinn

Korkein

-

Aika siistiä. Jos näin ei ole, et voi ajaa moottoripyörällä kesällä

Vrey hyvät housut

-

Vrey hyvät ilman housut

Erittäin hyvä takki

-

Erittäin hyvä super takki

Goood

-

Nice laajasti ilmanvaihto mesh osa, mutta suoja on liian suuri polven

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje