`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Germain Goretex

Dainese Germain Goretex

Dainese Germain Goretex

Dainese Germain Goretex

  • Dainese Germain Goretex
  • Dainese Germain Goretex
  • Dainese Germain Goretex
  • Dainese Germain Goretex
  • Dainese Germain Goretex
  • Dainese Germain Goretex

Dainese Germain Goretex

Tuotekuvaus Dainese Germain Goretex

Dainese Germain Goretex -saappaat tarjoavat moitteettoman ja muodollisen ilmeen päivittäisestä toiminnastasi kaupungissa, jossa sinulla on moottoripyöräilykenkäjen tekniset ominaisuudet, kuten mukavuus, tuuletus ja suoja .

Nämä moottoripyöräsaappaat on valmistettu täysjyvälehmännahasta , joka on hienostuneempaa, kestävämpää, jäykempää ja pehmeää kosketusta varten. Goretex-kalvo on vastuussa sisätilojen suojelemisesta sadevedeltä ja pitää jalkan kuivana ja tuuletettuna. Lisäksi niissä on nylonkanta ja jäykät insertit nilkoissa, jotka suojaavat jalkaa iskun tai putoamisen yhteydessä.

Suunnittelu sisältää laser insertit nilkoihin ja vaihdevaihteen suojukseen. Nämä Dainese-moottoripyöräsaappaat toimitetaan heijastavilla inserteillä, jotka pitävät sinut näkyvissä tiellä hämärässä.

Dainese S. Germain Gore Tex moottoripyörä nilkkurit. Sertifioitu saappaat tyylikäs, muodikas ilme kaupunkikäyttöön.


S. Germain Gore Tex nilkkurit suunniteltiin kaupungin ammattilaisille ja koskaan mennä huomaamatta mitä kaupunki. Valmistettu pehmeästä mutta kestävät koko jyvä Gore Tex lehmännahkaa, nämä saappaat ovat CE-luokan II direktiivin 89/686 / ETY sertifioitu. Niissä on erilaisia ​​teknisiä osia, jotka eivät vaikuta yleiseen tyylikäs, muodikas kuten jäykkä insertit klo korkokengät, vahvistettu pohjalliset, vedenpitävä, hengittävä Gore Tex kalvo ja laser leikkaa lisää.Ominaisuudet:


Normaali istuvuus


Tuuli esto


Sulkeminen sivussa vetoketju


Heijastava insertit


Laser insertit shifter vartija


Laser insertit nilkoissa vartija


Lämpötilan säätö:

Hengittävä vedenpitävä Gore Tex kalvo: Gore Tex tuotemerkki PTFE, PU ja PTFE-kalvo, joka takaa poikkeuksellisen vedenpitävä tiiviste, hengittävyys, ja kulutuskestävyys takaamiseksi enemmän mukavuutta jopa kylmältä ja sateelta.Tekniset tiedot:


Materiaali:


Kumipohja

Nylonshole

Jäykkä insertit nilkan

Idro Gore Tex täyden jyvän naudannahkaa


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Dainese Germain Goretex:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Dainese Germain Goretex:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla motardinn verkkokaupassa. Laajasta Saappaat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia moottoripyöräilysta täysin siemauksin. Nauti motardinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Dainese Germain Goretex

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Botiini moottoripyörälle ja kaupunkiin

-

Tuote täyttää odotukseni, erittäin korkea laatu, erittäin mukavuus. Pystyn korvaamaan aiemmat, jo 7 vuotta. Huolimatta Covid-19: stä, he saapuivat turvallisesti, hyvissä ajoin.

Dainese germain goretex-saappaat

-

Laadukas tuote, erinomainen talvella ja sateella. Kilpailukykyinen hinta.

Minulla on jo niitä. vihdoin!

-

Pienen viiveen takia musta perjantai ja vastaava, minulla on lopulta saappaat. He ovat juuri sitä, mitä odotin, ja edulliseen hintaan. Hyvin onnellinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje