`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

Tuotekuvaus Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry -takki on yhtä kevyt, pehmeä, mukava ja tuuletettu , koska se on turvallinen ja vedenpitävä, koska siinä on tekniikoita ja materiaaleja, jotka takaavat erinomaisen suojan kaikilta säämuutoksilta, täydelliset retkitoimintaasi .

Tällä moottoripyörätakilla pääset minne haluat, D Dry -vesitiivis ja hengittävä kalvo, joka hylkää sateen ja suosii sisäistä ilmanvaihtoa. Lisäksi Boomerang-kangas kestää hyvin kulutusta ja siinä on mikroreiät, jotka sallivat ilman pääsyn ja ilman kiertämisen sisällä. Se lisäsi myös QuickDry-kankaan, joka helpottaa nopeaa kuivumista.

Irrotettavat kyynär- ja olkapäänsuojaimet tarjoavat turvallisuuden törmäyksissä, kun taas takimmainen suojatasku antaa sinulle ylimääräisen turvallisuuden, jos haluat lisätä luottamuksen ja hoidon tasoa. Tämä heijastava takki tekee sinusta näkyvän yöllä tiellä ajaessasi, ja niska-, vyötärö- ja mansetin säädöt ovat ihanteellisia, jotta tuuli ei työnnä sinua.

Hydra Flux D Dry takki on kevyt ja monipuolinen käytön ansiosta uusimman sukupolven kankaita, Boomerang ja Dry. Takissa on täysin irrotettava, vedenpitävä ja hengittävä D kuiva kalvo ja ulkopinta on valmistettu rei'itetty mesh. Hydra Flux D Dry takki sopii vaihteleva sääolosuhteet ja sen sertifioitu, komposiitti suojat olkapäillä ja kyynärpäissä antaa jatkuvaa turvallisuutta. Pyöristää tekniset ominaisuudet, takki on suunniteltu mukautumaan Wave G1 ja G2 takaisin suojelijoita. Naisten versio on myös saatavilla.Ominaisuudet:


Sport: Road

Fit: Slim

Waterpoofness: Ei, kyllä

Lämpötila: Summe, Talvi, mid season

Tuuli Blocker: Ei, Kyllä


Materiaali:


Nopea kuiva kangas

Mesh kangasta

Bumerangi kangas


Tärähdyssuoja:


Irrotettava komposiitti suojat sertifioitu EN 1621,1 Standard


Ergonomia:


Ranne volyymi säädin

Vyötärö säätö

Neck säätö


Lämpötilan säätö:


Hengittävä ja vedenpitävä D Dry kalvo


Muut ominaisuudet:


Heijastava insertit

2 ulkotaskua

Tasku Wave G1 ja G2 selkäsuoja


Tällä hetkellä, Dainese Hydra Flux D Dry tuotetta on saatavilla motardinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Dainese-merkkisiin moottoripyöräily tuotteisiin, joita moottoripyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Takit kokoelman malleilla. motardinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat moottoripyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Dainese Hydra Flux D Dry

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat

-

Barbaloi, mereceik hawau. Beli ler

Oikein hyvä

-

Dainein laatu on erittäin hyvä. Se on hyvä takki, jota voi käyttää keväällä, kesällä ja syksyllä. Pidän mukavasta suunnittelusta. On hyvä olla endoteeli.

Upeita ostoksia!

-

Oli B-päivän lahjaksi. Hyvä laatu kohtuulliseen hintaan, vaikka toimitus tehtiin 3 viikossa ... Tästä on syytä ostaa.

Hydra-päiväkirja

-

Pakollinen ratsastustakki. Erinomainen ilmanvaihto ja rakenne sopivat. Suositeltava deuryeoyo

Upea takki lämpimään säähän

-

Minulla on ollut tämä takki nyt vuoden, joten tunnen, että tiedän sen edut ja haitat erittäin hyvin. Siinä on hyvä ilmanvaihto ja se on hyvin rakennettu; vetoketju on kuitenkin hiukan pieni ja hieno, etenkin käsineillä, kauluksen tarranauha tarttuu sisävuoreen liian helposti - pienet asiat. Irrotettava vedenpitävä vuori toimii hyvin ja se on irrotettavissa - se on yksinkertaisesti erillinen ja laitan sen alapuolelle, jos on suihkut. Melko täydellinen trooppiseen kaukaiseen pohjoiseen Australiaan, jossa asun, ja ehdottomasti paras tekstiilitakki, jonka olen koskaan omistanut.

Erinomainen

-

Upea takki! Erittäin turvallinen ja kevyt ... Onnittelut kaikille INN-henkilöstölle, tuote saapui odotettua nopeammin ja pakattiin erittäin hyvin ...

Hyvä!

-

Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä laadusta teen sinulle mukavan.

Arvostelu

-

Erittäin kevyt ja siinä on hyvä ilmavirta. Kyynärpääsuoja laskee käsivarteen hyvin peittämällä.

Nikkeli

-

Upea tuote, testattu lämpöaallon aikana, iso raikkaan ilman isku jokaisen kaasuaukon yhteydessä.

Tuote on hyvä!

-

Kestää 20 päivää. Se oli hieman pettymys, koska ¥ 1200 oli odottamaton, koska se oli toimitushetkellä verotus. Tietenkin tuote tuntuu hyvältä.

Täydellinen

-

Dainese synonyymi laatuun. Erinomainen tekninen materiaali ja suoja. Suositellaan kevään kesäkaudelle. Jos haluat leikata, valitse suurempi kuin mitä käytät

Täydellinen takki

-

Dainese takaa laadun, erinomaisen materiaalin ja suojan. Koon koon, että ehdotan suurempaa kokoa kuin normaalisti leningit!

Hyvä

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Ihanteellinen kesällä

-

Tuote täyttää halutut odotukset. Erittäin hengittävä ja kevyt. Hyvä laatu

Hyvä laatu

-

Hyvä laatu teen sinut mukavaksi.

Hyvä tuote

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Hyvä

-

Kiitos hyvästä palvelusta!

Erittäin hyvä ~

-

Se käyttää nopea toimitus ja tyydyttävä tuote jälkeenkin sivusto -

Hyvä

-

Takki on loistava!

-

Erinomainen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje