`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

Tuotekuvaus Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry -takki on yhtä kevyt, pehmeä, mukava ja tuuletettu , koska se on turvallinen ja vedenpitävä, koska siinä on tekniikoita ja materiaaleja, jotka takaavat erinomaisen suojan kaikilta säämuutoksilta, täydelliset retkitoimintaasi .

Tällä moottoripyörätakilla pääset minne haluat, D Dry -vesitiivis ja hengittävä kalvo, joka hylkää sateen ja suosii sisäistä ilmanvaihtoa. Lisäksi Boomerang-kangas kestää hyvin kulutusta ja siinä on mikroreiät, jotka sallivat ilman pääsyn ja ilman kiertämisen sisällä. Se lisäsi myös QuickDry-kankaan, joka helpottaa nopeaa kuivumista.

Irrotettavat kyynär- ja olkapäänsuojaimet tarjoavat turvallisuuden törmäyksissä, kun taas takimmainen suojatasku antaa sinulle ylimääräisen turvallisuuden, jos haluat lisätä luottamuksen ja hoidon tasoa. Tämä heijastava takki tekee sinusta näkyvän yöllä tiellä ajaessasi, ja niska-, vyötärö- ja mansetin säädöt ovat ihanteellisia, jotta tuuli ei työnnä sinua.

Hydra Flux D Dry -vaippa on kevyt ja monipuolinen viimeisimmän sukupolven kankaiden, Boomerangin ja Quick Dryin käytön ansiosta. Takissa on täysin irrotettava, vedenpitävä ja hengittävä D Kuiva kalvo ja ulkopinta valmistettu rei'itetystä verkosta. Hydra Flux D Dry -vaippa sopii erinomaisesti sääolojen vaihteluille ja sen sertifioidut komposiittisuojat, olkapäät ja kyynärpäät, takaavat jatkuvan turvallisuuden. Teknisten ominaisuuksien pyöristämiseksi takki on suunniteltu sovittamaan Wave G1- ja G2-takasuojukset. Naisten versio on myös saatavilla.

Ominaisuudet:

Urheilu: tie

Sovita: Ohut

Waterpoofness: Ei, kyllä

Lämpötila: summa, talvi, puoliväli kausi

Tuulen esto: Ei, kyllä

materiaali:

Nopea kuivakangas

Verkkokangas

Boomerang-verkkokangas

Iskunvaimennus:

Irrotettavat komposiittisuojat, jotka ovat EN 1621.1 -standardin mukaisia

Ergonomia:

Rannan äänenvoimakkuuden säätö

Vyötärön säätö

Kaula säätö

Lämpötilan säätö:

Hengittävä ja vedenpitävä D Kuiva kalvo

Muut ominaisuudet:

Heijastavat lisäosat

2 ulkotaskua

Pocket Wave G1 ja G2 selkänoja


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Dainese Hydra Flux D Dry alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Dainese Hydra Flux D Dry

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat

-

Barbaloi, mereceik hawau. Beli ler

Oikein hyvä

-

Dainein laatu on erittäin hyvä. Se on hyvä takki, jota voi käyttää keväällä, kesällä ja syksyllä. Pidän mukavasta suunnittelusta. On hyvä olla endoteeli.

Upeita ostoksia!

-

Oli B-päivän lahjaksi. Hyvä laatu kohtuulliseen hintaan, vaikka toimitus tehtiin 3 viikossa ... Tästä on syytä ostaa.

Hydra-päiväkirja

-

Pakollinen ratsastustakki. Erinomainen ilmanvaihto ja rakenne sopivat. Suositeltava deuryeoyo

Upea takki lämpimään säähän

-

Minulla on ollut tämä takki nyt vuoden, joten tunnen, että tiedän sen edut ja haitat erittäin hyvin. Siinä on hyvä ilmanvaihto ja se on hyvin rakennettu; vetoketju on kuitenkin hiukan pieni ja hieno, etenkin käsineillä, kauluksen tarranauha tarttuu sisävuoreen liian helposti - pienet asiat. Irrotettava vedenpitävä vuori toimii hyvin ja se on irrotettavissa - se on yksinkertaisesti erillinen ja laitan sen alapuolelle, jos on suihkut. Melko täydellinen trooppiseen kaukaiseen pohjoiseen Australiaan, jossa asun, ja ehdottomasti paras tekstiilitakki, jonka olen koskaan omistanut.

Erinomainen

-

Upea takki! Erittäin turvallinen ja kevyt ... Onnittelut kaikille INN-henkilöstölle, tuote saapui odotettua nopeammin ja pakattiin erittäin hyvin ...

Hyvä!

-

Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä laadusta teen sinulle mukavan.

Arvostelu

-

Erittäin kevyt ja siinä on hyvä ilmavirta. Kyynärpääsuoja laskee käsivarteen hyvin peittämällä.

Nikkeli

-

Upea tuote, testattu lämpöaallon aikana, iso raikkaan ilman isku jokaisen kaasuaukon yhteydessä.

Tuote on hyvä!

-

Kestää 20 päivää. Se oli hieman pettymys, koska ¥ 1200 oli odottamaton, koska se oli toimitushetkellä verotus. Tietenkin tuote tuntuu hyvältä.

Täydellinen

-

Dainese synonyymi laatuun. Erinomainen tekninen materiaali ja suoja. Suositellaan kevään kesäkaudelle. Jos haluat leikata, valitse suurempi kuin mitä käytät

Täydellinen takki

-

Dainese takaa laadun, erinomaisen materiaalin ja suojan. Koon koon, että ehdotan suurempaa kokoa kuin normaalisti leningit!

Hyvä

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Ihanteellinen kesällä

-

Tuote täyttää halutut odotukset. Erittäin hengittävä ja kevyt. Hyvä laatu

Hyvä laatu

-

Hyvä laatu teen sinut mukavaksi.

Hyvä tuote

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Hyvä

-

Kiitos hyvästä palvelusta!

Erittäin hyvä ~

-

Se käyttää nopea toimitus ja tyydyttävä tuote jälkeenkin sivusto -

Hyvä

-

Takki on loistava!

-

Erinomainen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje