`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry
  • Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry

Tuotekuvaus Dainese Hydra Flux D Dry

Dainese Hydra Flux D Dry -takki on yhtä kevyt, pehmeä, mukava ja tuuletettu , koska se on turvallinen ja vedenpitävä, koska siinä on tekniikoita ja materiaaleja, jotka takaavat erinomaisen suojan kaikilta säämuutoksilta, täydelliset retkitoimintaasi .

Tällä moottoripyörävaipulla pääset minne haluat, D Dry -vesitiivis ja hengittävä kalvo, joka hylkää sateen ja suosii sisäistä ilmanvaihtoa. Lisäksi Boomerang-kangas kestää hyvin kulutusta ja siinä on mikroreiät, jotka sallivat ilman pääsyn ja ilman kiertämisen sisällä. Se lisäsi myös QuickDry-kankaan, joka helpottaa nopeaa kuivumista.

Irrotettavat kyynär- ja olkapäänsuojaimet tarjoavat turvallisuuden törmäyksissä, kun taas takimmainen suojatasku antaa sinulle ylimääräisen turvallisuuden, jos haluat lisätä luotettavuuden ja hoidon tasoa. Tämä heijastava takki tekee sinusta näkyvän yöllä tiellä ajaessasi, ja niska-, vyötärö- ja mansetin säädöt ovat ihanteellisia, jotta tuuli ei työnnä sinua.

Dainese HYDRA FLUX D DRY moottoripyörä takki. Tämä takki on erittäin monipuolinen ansiosta vedenpitävä, hengittävä D Dry kalvo ja rei'itetty kangas. Erinomainen suojaus.


Hydra Flux D Dry takki on kevyt ja monipuolinen ansiosta käyttö uusimman sukupolven kankaita, Boomerang ja Quick Dry. Takissa on täysin irrotettava, vedenpitävä ja hengittävä D Dry kalvo ja ulkopinta on valmistettu rei'itetty mesh. Hydra Flux D Dry takki sopii vaihteleviin sääolosuhteisiin ja sen varmennetun, komposiitti suojat olkapäillä ja kyynärpäissä antaa jatkuvaa turvallisuutta. Voit pyöristää tekniset ominaisuudet, takki on suunniteltu mukautumaan Wave G1 ja G2 takaisin suojelijoita.Ominaisuudet:


Slim fit


Ranne volyymi säädin


Vyötärö säätö


Kaula säätö


Heijastava insertit


2 ulkotaskua


Tasku Wave G1 ja G2 selkäsuoja


Lämpötilan säätö:

Hengittävä vedenpitävä D Dry kalvo: Tämä hydrofiilinen polyuretaani kalvo levitetään D Dry kangas takaa ihanteellisen tiiviste vastaan ​​ei-toivottua tunkeutumista veden ja ilman. Kohonnut hengittävyys takaa haihtuminen hiki kaikissa sääolosuhteissa.Tekniset tiedot:


Materiaali:


Nopea kuiva kangas

Mesh kangas

Boomerang mesh kangastaTekniikka:


Shock Protection:


Irrotettava komposiitti suojat sertifioitu EN 1621,1 Standard:

Niiden erityinen rakentaminen, komposiitti suojat olkapäillä, kyynärpäissä ja polvissa tyyppihyväksyttyjä EN 1621,1 Standard tarjous koholla suojaa. Jäykkä ulkoinen muovikuori imee ja jakelee iskuenergia yli suojelija koko pinnan ansiosta patentoitu verkkokuvioinen rakenne, joka tarjoaa myös pienempi paksuus ja paino. Sisällä suojelija HDPE vaahto on kohonnut muodonmuuttuvuus ja korkea muoto muistin säilyttämisestä, joka takaa enemmän mukavuutta läpi sopeutumista käyttäjän kehon, joka palvelee myös rei'itys ulkopuolelle, joka lisää hengittävyyttä.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Dainese Hydra Flux D Dry:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Dainese Hydra Flux D Dry:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla motardinn verkkokaupassa. Laajasta Takit valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia moottoripyöräilysta täysin siemauksin. Nauti motardinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Dainese Hydra Flux D Dry

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat

-

Barbaloi, mereceik hawau. Beli ler

Oikein hyvä

-

Dainein laatu on erittäin hyvä. Se on hyvä takki, jota voi käyttää keväällä, kesällä ja syksyllä. Pidän mukavasta suunnittelusta. On hyvä olla endoteeli.

Upeita ostoksia!

-

Oli B-päivän lahjaksi. Hyvä laatu kohtuulliseen hintaan, vaikka toimitus tehtiin 3 viikossa ... Tästä on syytä ostaa.

Hydra-päiväkirja

-

Pakollinen ratsastustakki. Erinomainen ilmanvaihto ja rakenne sopivat. Suositeltava deuryeoyo

Upea takki lämpimään säähän

-

Minulla on ollut tämä takki nyt vuoden, joten tunnen, että tiedän sen edut ja haitat erittäin hyvin. Siinä on hyvä ilmanvaihto ja se on hyvin rakennettu; vetoketju on kuitenkin hiukan pieni ja hieno, etenkin käsineillä, kauluksen tarranauha tarttuu sisävuoreen liian helposti - pienet asiat. Irrotettava vedenpitävä vuori toimii hyvin ja se on irrotettavissa - se on yksinkertaisesti erillinen ja laitan sen alapuolelle, jos on suihkut. Melko täydellinen trooppiseen kaukaiseen pohjoiseen Australiaan, jossa asun, ja ehdottomasti paras tekstiilitakki, jonka olen koskaan omistanut.

Erinomainen

-

Upea takki! Erittäin turvallinen ja kevyt ... Onnittelut kaikille INN-henkilöstölle, tuote saapui odotettua nopeammin ja pakattiin erittäin hyvin ...

Hyvä!

-

Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä laadusta teen sinulle mukavan.

Arvostelu

-

Erittäin kevyt ja siinä on hyvä ilmavirta. Kyynärpääsuoja laskee käsivarteen hyvin peittämällä.

Nikkeli

-

Upea tuote, testattu lämpöaallon aikana, iso raikkaan ilman isku jokaisen kaasuaukon yhteydessä.

Tuote on hyvä!

-

Kestää 20 päivää. Se oli hieman pettymys, koska ¥ 1200 oli odottamaton, koska se oli toimitushetkellä verotus. Tietenkin tuote tuntuu hyvältä.

Täydellinen

-

Dainese synonyymi laatuun. Erinomainen tekninen materiaali ja suoja. Suositellaan kevään kesäkaudelle. Jos haluat leikata, valitse suurempi kuin mitä käytät

Täydellinen takki

-

Dainese takaa laadun, erinomaisen materiaalin ja suojan. Koon koon, että ehdotan suurempaa kokoa kuin normaalisti leningit!

Hyvä

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Ihanteellinen kesällä

-

Tuote täyttää halutut odotukset. Erittäin hengittävä ja kevyt. Hyvä laatu

Hyvä laatu

-

Hyvä laatu teen sinut mukavaksi.

Hyvä tuote

-

Huippulaatuinen tuote, kevyt, todella vedenpitävä, myös ulompi kerros on nopeasti kuiva, odottamassa ja rahaa. Suositeltava.

Hyvä

-

Kiitos hyvästä palvelusta!

Erittäin hyvä ~

-

Se käyttää nopea toimitus ja tyydyttävä tuote jälkeenkin sivusto -

Hyvä

-

Takki on loistava!

-

Erinomainen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje