up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese
360

Dainese Käsineet Blackjack

plus
  • 360Dainese Käsineet Blackjack
  • Play videoDainese Käsineet Blackjack
  • Dainese Käsineet Blackjack

Dainese Käsineet Blackjack

Tuotekuvaus Dainese Käsineet Blackjack

Dainese Blackjack -hansikkaat tarjoavat pehmeyden, mukavuuden, hyvän otteen, kestävyyden, ilmanvaihdon ja suojan, jotka ovat ihanteellisia urheilulliseen ajamiseen kevät- ja kesäkuukausina.

Nämä moottoripyöräkäsineet on valmistettu vuohennahasta , joka on erittäin kestävää, ohutta ja taipuisaa, rei'itetyllä selkänojalla ilmanvaihdon helpottamiseksi ja vahvistetulla kämmällä kestävyyden lisäämiseksi. Heillä on retro, mutta erittäin tyylikäs muotoilu niille ratsastajille, jotka haluavat klassista tyyliä.

Pehmeät ja joustavat insertit tarjoavat joustavuuden liikkuvuuden parantamiseksi, kun taas esikaarevien sormien muoto antaa luonnollisen vapauden käsissäsi. Nämä kesäkäyttöön tarkoitetut moottoripyörähansikkaat antavat hihansuun mukavan ja mukautetun istuvuuden. Nämä käsineet on elegantti, klassinen muotoilu myös kehua raikas ja muodikas vintage näyttää.


Blackjack käsineitä on saatavana myös Ladies 'versio, ja soveltuvat erityisen hyvin lämmin, miellyttävä ratsastus keväällä ja kesällä.


Resori insertit ja ranne säätömahdollisuudet takaavat optimaalisen istuvuuden.Ominaisuudet:


- Pehmeä insertit rystyset ja kämmenselässäTekniset tiedot:


- Vuohennahkaa


- Palm raudoituksen vuohennahkaa


- Säädettävä ranneke hihna


- Joustava insertit


- Esitaivutettu sormet


- Rei'itys sisäpuolelle sormien


Etsitkö Dainese-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Dainese Käsineet Blackjack:a? motardinn:sta, löydät täyden Suojaukset tuotekokoelman ja moottoripyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme motardinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin moottoripyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Dainese Käsineet Blackjack

Väri
Sukupuoli
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava käsine

-

Laadukas nahka ja pehmeä, mutta ei koske puhelimen näyttöön eikä mitään suojaa.

Vanhat koulukäsineet

-

Moottoripyöräkäsineet, jotka eivät sovi pyörään, suojaukset ovat liian heikkoja. Henkilökohtaisesti otin ne kauden keskikaupunkikäsineille. Laatu on DAINESE;)

Hyvä mukavuutta mukava vanha koulu look

-

Lämmin sää käsineet. Ne ovat hyvin joustavia ja mukava ja reikä päällä käden antaa paljon ilmavirtaa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up