`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Kit Vintage

  • Dainese Kit Vintage
  • Dainese Kit Vintage

Dainese Kit Vintage

Tuotekuvaus Dainese Kit Vintage

Pitääkseen teidän rakas nahkatakki niin täydellinen kuin se oli päivä ostit sen, sinun täytyy suojella sitä tien grime ja kuollut bug jäämiä.


Tämä sarja on suunniteltu leuanveto nahkaa, öljytty nahka ja nahka edellyttäen vahalla viimeistely hoitoon.


Sarja sisältää 2 tuotteita, herkkä puhdistusaine nahka, ja öljyinen voide suojaa öljytahroja ja veteen tai alkoholiin merkit, myös pitää nahka kostea ja antaa sille edes katsoa.


Kit mukana tulee myös sienellä ja pehmeällä liinalla.


Haluatko ostaa Dainese Kit Vintage:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Lisävarusteet ja varaosat malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten vaatteet tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä Dainese-merkkisiä Lisävarusteet ja varaosat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Dainese Kit Vintage

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje