`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Kit Vintage

  • Dainese Kit Vintage
  • Dainese Kit Vintage

Dainese Kit Vintage

Tuotekuvaus Dainese Kit Vintage

Pitääkseen teidän rakas nahkatakki niin täydellinen kuin se oli päivä ostit sen, sinun täytyy suojella sitä tien grime ja kuollut bug jäämiä.


Tämä sarja on suunniteltu leuanveto nahkaa, öljytty nahka ja nahka edellyttäen vahalla viimeistely hoitoon.


Sarja sisältää 2 tuotteita, herkkä puhdistusaine nahka, ja öljyinen voide suojaa öljytahroja ja veteen tai alkoholiin merkit, myös pitää nahka kostea ja antaa sille edes katsoa.


Kit mukana tulee myös sienellä ja pehmeällä liinalla.


Jos olet kiinnostunut Dainese:n Kit Vintage tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Dainese-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Dainese suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Dainese Kit Vintage jo tänään!

Ominaisuudet Dainese Kit Vintage

Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje