`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Metropolis

  • Dainese Metropolis
  • Dainese Metropolis
  • Dainese Metropolis

Dainese Metropolis

Tuotekuvaus Dainese Metropolis

Dainese Metropolis -saappaat tarjoavat modernin ja rento tyylin, joten voit käyttää niitä kaupungissa tai tien päällä täysin mukavasti, turvallisesti ja hengittävästi .

Nämä moottoripyöräsaappaat on valmistettu kankaasta ja mokkanahasta sekä sisäisestä verkkovuorista, joka suosii ilmanvaihtoa. Pohja on kumi ja niissä on jäykät insertit nilkoissa suojaamaan jalkaa putoamisessa.

Nämä moottoripyöräkengät sisältävät heijastavia yksityiskohtia , jotta voit olla näkyvissä yöajoillasi, vuorisuojalla ja kaksinkertaisella suljinjärjestelmällä, jossa on nauhat ja vetoketjut.

Yleiset ominaisuudet:

Heijastavat lisäosat

Kumisuola erottelevalla muotoilulla

Ergonomia:

Sulkeminen nauhoilla

Sulkeminen vetoketjulla

Nahkavyöhönottolaite

Päämateriaalit:

Kankaaseen kangasosat

Lehmännahka Suede Ylä

Tehokkuus:

Jäykkä insertit nilkkoihin

Lämpötila:

Mesh Liner


Etsitkö Dainese-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Dainese Metropolis:a? motardinn:sta, löydät täyden Miesten kengät tuotekokoelman ja moottoripyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme motardinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin moottoripyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä laatu

-

Kaunis, hyvälaatuinen, mutta vain jalan selkäalueella.

Niin hyvä tässä säässä

-

yksinkertainen ja beuty

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje