up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese

Dainese Pipo Hood Seta

plus
  • Play videoDainese Pipo Hood Seta
  • Dainese Pipo Hood Seta

Dainese Pipo Hood Seta

Tuotekuvaus Dainese Pipo Hood Seta

Tekniset ominaisuudet:.

Confort:.

Ergonomia.

Ergonominen koko.

Kankaan pehmeys.

Lämpötilan säätö.

100? silkkiä.Jos etsit moottoripyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu motardinn:aan. Dainese:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla moottoripyöräilytuotteilla on täysi Dainese:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Dainese Pipo Hood Seta on paras tuote moottoripyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Dainese Pipo Hood Seta

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up