up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese
360

Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

plus
  • 360Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry
  • Play videoDainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry
  • Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry
  • Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry
  • Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry
  • Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry Lady -housuilla on korkeimmat turvastandardit retkeilytoiminnoissa , joissa tarvitset suojaa, läpäisemättömyyttä, mukavuutta ja hyvää kulutuskestävyyttä tien mahdottomissa olosuhteissa.

Nämä moottoripyörähousut on suunniteltu Mugello-kankaasta, joka vastaa joustavuudesta, mukavuudesta ja kulutuksenkestävyydestä. Mutta parasta on D Dry -kalvo, joka hylkää sadeveden ja helpottaa hengittävyyttä, joten tunnet olosi kuiva aina.

Suunnittelu sisältää irrotettavat polvisuojat , jotka takaavat suuremman turvallisuuden törmäyksissä. Nämä vedenpitävät housut sisältävät myös heijastavat insertit, jotka lisäävät housujen näkyvyyttä tiellä, säädettävä vyötärö ja pehmeät insertit, jotka edistävät erinomaista liikkuvuutta. Liikkumisvapautta ja äärimmäisen ergonomiaa: Sherman Pron ovat suosituin valinta niille, jotka etsivät housut täydellinen istuvuus yhdistettynä tekniseen sisältöön.


Nämä housut, jotka ovat saatavilla myös naisen versio, on valmistettu resori Mugello kangasta jonka avulla he voivat seurata kehon liikkeet yllättävää tasolle.


Hengittävä vedenpitävä D-Dry kalvo, nämä housut ovat erinomainen tekninen sisältö tarjoamia takki kiinnitysjärjestelmän, vasikka zip, refleksi insertit ja komposiitti suojat polvissa.Ominaisuudet:


- Iskunsuojaus:


- 4 ulkotaskua edessä


- Ulkopuolella tasku takanaTekniset tiedot:


- Mugello kangas


- Kulutuksen ja repäisylujuus


- Ergonomia


- Takki-housut kiinnitysjärjestelmän


- Vyötärö säätö


- Vetoketju vasikka


- Joustava kangas (edessä ja takana)


- Hengittävä vedenpitävä D-Dry kalvo


motardinn:ssa näytämme sinulle kaikki Dainese:n Pitkät Housut Sherman Pro D Dry:n ominaisuudet. moottoripyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry ja voit hyödyntää muita moottoripyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Dainese Pitkät Housut Sherman Pro D Dry

Pituus
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up