`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry

  • Dainese Sherman Pro D Dry
  • Dainese Sherman Pro D Dry
  • Dainese Sherman Pro D Dry
  • Dainese Sherman Pro D Dry
  • Dainese Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Dry

Tuotekuvaus Dainese Sherman Pro D Dry

Dainese Sherman Pro D Kuivat housut ovat korkeimpia turvastandardeja retkeilytehtävissäsi , joissa tarvitset suojaa, läpäisemättömyyttä, mukavuutta ja hyvää kulutuskestävyyttä tien häiriöitä vastaan.

Nämä moottoripyörähousut on suunniteltu Mugello-kankaasta, joka vastaa joustavuudesta, mukavuudesta ja kulutuksenkestävyydestä. Mutta parasta on D Dry -kalvo, joka hylkää sadeveden ja helpottaa hengittävyyttä, joten tunnet olosi kuiva aina.

Suunnittelu sisältää irrotettavat polvisuojat , jotka takaavat suuremman turvallisuuden törmäyksissä. Nämä vedenpitävät housut sisältävät myös heijastavat insertit, jotka lisäävät housujen näkyvyyttä tiellä, säädettävä vyötärö ja pehmeät insertit, jotka edistävät erinomaista liikkuvuutta.

Liikkumisvapautta ja äärimmäisen ergonomia: Sherman Pro ovat suosituin valinta niille, jotka etsivät housut täydellinen istuvuus yhdistettynä tekniseen sisältöön.


Nämä housut, jotka ovat saatavilla myös naisen versio, on valmistettu resori Mugello kangasta jonka avulla he voivat seurata kehon liikkeet yllättävää tasolle.


Hengittävä vedenpitävä D-Dry kalvo, nämä housut ovat erinomainen tekninen sisältö tarjoamat takki kiinnitysjärjestelmän, vasikka zip, refleksi insertit ja komposiitti suojat polvissa.Ominaisuudet:


- Iskunsuojaus


- 4 ulkotaskua edessä


- Ulkopuolella tasku takanaTekniset tiedot:


- Mugello kangas


- Kulutuksen ja repäisylujuus


- Ergonomia


- Vyötärö säätö


- Vetoketju vasikka


- Takki-housut kiinnitysjärjestelmän


- Joustava kangas (edessä ja takana)


Hengittävä vedenpitävä D-Dry kalvo


Pidätkö Dainese Sherman Pro D Dry tuotteesta? Käy moottoripyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki moottoripyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Dainese Sherman Pro D Dry

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje