`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Street Rocker D Waterproof

Dainese Street Rocker D Waterproof

Dainese Street Rocker D Waterproof

Dainese Street Rocker D Waterproof

  • Dainese Street Rocker D Waterproof
  • Dainese Street Rocker D Waterproof
  • Dainese Street Rocker D Waterproof
  • Dainese Street Rocker D Waterproof
  • Dainese Street Rocker D Waterproof
  • Dainese Street Rocker D Waterproof

Dainese Street Rocker D Waterproof

Tuotekuvaus Dainese Street Rocker D Waterproof

Dainese Street Rocker D Kumisaappaita on suunniteltu niille kuljettajille, jotka haluavat vuosikerta katsoa ansiosta vaikutus luoma nahka kangas täydellinen päättyy, ilman luopua suojaa, mukavuutta ja tiiviys, ominaisuudet välttämätöntä jokapäiväisessä elämässä.

Nämä Dainese-moottoripyöräsaappaat ovat täysjyvänaudan nahkakankaista , kiillotettu ja hienoilla viimeistelyillä, jotka antavat vanhan kosketuksen. Lisäksi niissä on D WP -sisäkalvo, joka torjuu veden vaikutuksen ja pitää jalkan kuivana ja tuuletettuna.

Keskikokoisen sokeriruo'on vedenpitävän kengän muotoiluun sisältyy kumipohja, joka takaa erinomaisen otteen, heijastavat yksityiskohdat , jotta sinut näkyy yöllä, ja jäykät insertit nilkaan suojaamaan jalkaa kaatumisen varalta.

Dainese Street Rocker D WP miesten moottoripyörä kengät. Nämä sertifioitu kengät ovat valmistettu korkealaatuisesta lehmännahka mutta voi olla kuluneet kuin säällä ansiosta vedenpitävä, hengittävä kalvo.


Olitpa kahvila kilpailija, todellinen rokkari tai fani vuosikerta, Street Rocker D WP kengät ovat ihanteellinen sinulle.

Nämä kengät ovat ainutlaatuinen tuote valmistettu pehmeästä, koko jyvä huippulaatua naudannahkaa, jotka on alistettu erityiskohtelua ja käsi viimeistely prosessien kaikin pari ainutlaatuinen.


Street Rocker D WP kengät ovat CE - kategoria II direktiivin 89/686 / ETY sertifioitu ja lisäksi erinomaisen suojan jäykillä kantapää insertit ja vahvistettu pohjalliset, jotka sopivat ihanteellisesti kaikkiin sääolosuhteisiin ansiosta sisä-, vedenpitävä, hengittävä D WP kalvo.Ominaisuudet:


Normaali istuvuus

Tuuli esto

Sulkeminen nauhoja

Heijastava insertit

Vintage vaikutus Hand harjattu piilota

Lämpötilan säätö:

Vedenpitävä D Wp sisustusTekniset tiedot:


Materiaali:


Kumipohja

Nylonshole

Jäykkä insertit nilkan

Koko jyvä naudannahkaa ylempi


Dainese Street Rocker D Waterproof:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa moottoripyöräily kaupassa, saat Dainese Street Rocker D Waterproof:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 169.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Dainese Street Rocker D Waterproof

Korkeus saappaat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Laadukkaat ratsastuskengät

-

Ostin tämän 2 vuotta sitten ja käytän sitä edelleen tähän asti, mukava istuvuus, jalkani tuntuu kiinnitetyksi, nahka on hyvät ja kestävät kengät

Dainese street rocker d vedenpitävät ensivaikutelmat

-

Erinomaiset ensivaikutelmat. Katsotaanpa, miten he käyttäytyvät pitkällä aikavälillä. Ihon laatu on ilmeisesti fantastinen. Tärkeä huomautus, suosittelen, että noudatat kokokäytäntöä kirjaimelle, koska valitsemasi numero on 1-2 kokoa suurempi kuin mitä he yleensä käyttävät. Lopuksi vain korjaus tuotteiden toimitusaikaan, itse asiassa jotain parannettavaa, koska on kilpailijoita, jotka toimittavat toimituksia 48 h tilauksen jälkeen.

Street rokkari

-

Oikein mukava..

Hyvä ulkonäkö ja mukava istuvuus

-

Dainese Street Rocker D vedenpitävä on hiukan tiukempi kuin muut Dainese-kengät, mutta sitä voidaan käyttää samankokoisesti. Enemmän kuin luulin, nahka on jäykkyyttä, toivottavasti se pehmenee vähitellen, vaikka ratsastaja voi tuntea jalkansa turvallisuuden lujuudella.

Oli hyvä!

-

Ulkonäkö ja koko olivat hyvät. Vielä parempaa oli ostaa se halvalla, ja haluaisin ostaa sen uudelleen, jos minulla on mahdollisuus!

Hyvä

-

Hyvä tuote, kuten Internetissä kuvataan. Kilpailukykyinen hinta

Kohti syksyä ja talvea!

-

Cool!

Dainese street rocker d

-

Hyvä laatu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje