up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

plus
  • 360Dainese Street Rocker D WP
  • Play videoDainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D Kumisaappaita on suunniteltu niille kuljettajille, jotka haluavat vuosikerta katsoa ansiosta vaikutus luoma nahka kangas täydellinen päättyy, ilman luopua suojaa, mukavuutta ja tiiviys, ominaisuudet välttämätöntä jokapäiväisessä elämässä.

Nämä Dainese-moottoripyöräsaappaat ovat täysjyvänaudan nahkakankaista , kiillotettu ja hienoilla viimeistelyillä, jotka antavat vanhan kosketuksen. Lisäksi niissä on D WP -sisäkalvo, joka torjuu veden vaikutuksen ja pitää jalkan kuivana ja tuuletettuna.

Keskikokoisen sokeriruo'on vedenpitävän kengän muotoiluun sisältyy kumipohja, joka takaa erinomaisen otteen, heijastavat yksityiskohdat , jotta sinut näkyy yöllä, ja jäykät insertit nilkaan suojaamaan jalkaa kaatumisen varalta. Dainese Street Rocker D WP miesten moottoripyörä kengät. Nämä sertifioitu kengät ovat valmistettu korkealaatuisesta lehmännahka mutta voi olla kuluneet kuin säällä ansiosta vedenpitävä, hengittävä kalvo.


Olitpa kahvila kilpailija, todellinen rokkari tai fani vuosikerta, Street Rocker D WP kengät ovat ihanteellinen sinulle.

Nämä kengät ovat ainutlaatuinen tuote valmistettu pehmeästä, koko jyvä huippulaatua naudannahkaa, jotka on alistettu erityiskohtelua ja käsi viimeistely prosessien kaikin pari ainutlaatuinen.


Street Rocker D WP kengät ovat CE - kategoria II direktiivin 89/686 / ETY sertifioitu ja lisäksi erinomaisen suojan jäykillä kantapää insertit ja vahvistettu pohjalliset, jotka sopivat ihanteellisesti kaikkiin sääolosuhteisiin ansiosta sisä-, vedenpitävä, hengittävä D WP kalvo.Ominaisuudet:


Normaali istuvuus

Tuuli esto

Sulkeminen nauhoja

Heijastava insertit

Vintage vaikutus Hand harjattu piilota

Lämpötilan säätö:

Vedenpitävä D Wp sisustusTekniset tiedot:


Materiaali:


Kumipohja

Nylonshole

Jäykkä insertit nilkan

Koko jyvä naudannahkaa ylempi


Jos olet kiinnostunut Dainese:n Street Rocker D WP tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Dainese-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Dainese suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Dainese Street Rocker D WP jo tänään!

Ominaisuudet Dainese Street Rocker D WP

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Street rokkari

-

Oikein mukava..

Hyvä ulkonäkö ja mukava istuvuus

-

Dainese Street Rocker D vedenpitävä on hiukan tiukempi kuin muut Dainese-kengät, mutta sitä voidaan käyttää samankokoisesti. Enemmän kuin luulin, nahka on jäykkyyttä, toivottavasti se pehmenee vähitellen, vaikka ratsastaja voi tuntea jalkansa turvallisuuden lujuudella.

Hyvä

-

Hyvä tuote, kuten Internetissä kuvataan. Kilpailukykyinen hinta

Kohti syksyä ja talvea!

-

Cool!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up